cupcake2 @ 22.01.2025 11:04Principā viņas vienīgā reālā iespēja kaut ko atrisināt ir OF. ? Es pat nenosodītu.
cupcake2 @ 22.01.2025 11:02
Realitāte ir tāda, ka arī neviens normāls darbs nedos viņai iespēju izkļūt no šīs bedres. Es pat nevaru iedomāties, kā bez tiešām kaut kāda brīnuma - bagāta vīrieša vai Joyjou atgriešanās ziedu laikos - ar šo var tikt galā. To pašu viesmīles darbu, kur varbūt ar dzeramnaudām varētu izspiest kādus 2k uz rokas, viņa diez vai var apvienot ar 3 bērniem, visur citur ar viņas izglītību un darba pieredzi būs labākajā gadījumā līdz 1500. Kā var pelnīt 10k mēnesī un beigās nokļūt tur, kur ir viņa, es nesaprotu.. Nu, nemāk viņa naudu pelnīt (ne arī tērēt). Paveicās ielekt NL īstajā laikā, tas arī viss..
cupcake2 @ 22.01.2025 11:04Principā viņas vienīgā reālā iespēja kaut ko atrisināt ir OF. ? Es pat nenosodītu.
Mashka Kakashka @ 22.01.2025 10:41Marija nav labojama, tā vietā, lai meklētu darbu, viņa pēc atgriešanās mājās, atkal ies vanniņā. Protams, ka pa ceļam atkal nopirkusi Viršu kafiju. Marija, tev dzīve ir pilnīgā pakaļā, parādsaistības virs 34 000 eiro, bet tu pērc fucking Viršu kafiju katru dienu. Viršu kafija maksā 2.50, mēnesī tie ir 80 eiro, gadā tie ir 1000 eiro kafijās vien. Marija, ar šo kafijas naudu vari nosegt divu mēnešu īres un komunālo maksu par dzīvokli.
krmmm @ 22.01.2025 11:51Nu jā, varbūt tiešām ir plānā spāņu bijušajam prasīt palīdzību un tāpēc arī Marijas mamma ar bērniem dosies uz Spāniju. Es vispār nesaprotu, kas ir jāizdara un kā jāizčakarē attiecības, lai ar savu divu bērnu tēvu nevarētu ne tikai lūgt palīdzību un pienākošos atbalstu bērnu uzturēšanai, bet ar viņu pat nekomunicētu.
Mashka Kakashka @ 22.01.2025 11:57
Marijas mamma nesen jau tikās ar Rafu, lai runātu par Mariju un bērniem. Oktobrī Marijas mamma devās ceļojumā un pa ceļam satikās ar Rafu, Marijas mammai instagramā bija storiji. Lika noprast, kas nekas tur nav sanācis. Kāpēc gan Rafam būtu jāsedz Marijas parādi? Viņš jau tā sapirka Marijai pilnu māju ar mēbelēm, bija pat speciāls kafijas un tējas stūrītis ar kafijas aparātu. Kur tas viss palicis? Gan jau Marija ir izpārdevusi. Palikusi vien lielā gulta. Nav ne dārgais dīvāns, ne galdi, nekā nav. Gan jau arī to šūpuļkrēslu pārdevusi, kurš stāvēja uz balkona pašā sākumā, kad ievācās Ziepniekkalna dzīvoklī. Visu Rafas pirkto mantu izpārdevusi.
cupcake2 @ 22.01.2025 11:02
Realitāte ir tāda, ka arī neviens normāls darbs nedos viņai iespēju izkļūt no šīs bedres. Es pat nevaru iedomāties, kā bez tiešām kaut kāda brīnuma - bagāta vīrieša vai Joyjou atgriešanās ziedu laikos - ar šo var tikt galā. To pašu viesmīles darbu, kur varbūt ar dzeramnaudām varētu izspiest kādus 2k uz rokas, viņa diez vai var apvienot ar 3 bērniem, visur citur ar viņas izglītību un darba pieredzi būs labākajā gadījumā līdz 1500. Kā var pelnīt 10k mēnesī un beigās nokļūt tur, kur ir viņa, es nesaprotu.. Nu, nemāk viņa naudu pelnīt (ne arī tērēt). Paveicās ielekt NL īstajā laikā, tas arī viss..
Redwine @ 22.01.2025 13:09Tagad arī skaudrs , kāpēc nekur maijā neaizbrauca . Jo bija jau ar “ Pīku dirsu”.
Bet poh parāds , ir tacy soļu izaicinājums un jāpievēršas tam ??♀️
Nosplautos uz to mustangu un liktu ZTI ,lai liek izsolē.Pati viņa nevar pārdot,bez atļaujas.Redwine @ 22.01.2025 11:21
Nepaveicās drīzāk . Vienīgais kas viņai ir ir 9tk vērts mustangs kas tagad stāv kā piemineklis
Nu viņas ir pilnīgas idiotes. Marijai ir tādā D…sā, ka nu tikai. Principā, te variants ir savākt bērnus un emigrēt no LV uz citu valsti. Te viņa nogrims.Mashka Kakashka @ 21.01.2025 19:16Nu, nebūs! Marija, sāc dzīvot realitātē, ar Joyou nekad neko vairs nepelnīsi kā agrāk, NEKAD! Sāc meklēt darbu, kur tev katru mēnesi maksā algu. Pieaugusi sieviete, bet dzīvo rozā junikornu pasaulē. Visas piramīdas brūk ar laiku, VISAS! Arī Joyou ir jau sen uzsācis savu lejupslīdi.
screenu viņa ielika tikai ar vienu domu - lai kāds/i apžēlojas par viņu un nomaksā parādus.Mashka Kakashka @ 21.01.2025 17:14WOW! Marija nolēma iznākt no skapja. Viņas VID parāds 34 000 eiro maijā. Pizdec! VID esot bloķējis visus bankas kontus. Bet tad saka, ka neesot varējusi iziet tehnisko apskati, jo uzzinājusi, ka ZTI uzlicis tieši pirms tam liegumu, bet nevis par VID parādu, bet par PTAC? Nav nomaksājusi laikam arī PTAC sodu. Marija, nevajag melot. Pati ielikusi screenu, ka ZTI liegums jau ir no maija. ? Tātad viņa jau no maija nevarēja pārdot savu auto vai darīt citas darbības bez ZTI atļaujas. OMG! Man nelikās, ka viņa ir tik dziļos sūdos, bet ir vēl trakāk. Un tam VID parādam katru dienu aug soda procenti. ? Un viņa neko nedara, lai izkļūtu no šīs situācijas. Turpina gulēt vanniņā un sapņo par pulveru tirgošanu.