Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 6655
Reģ: 20.09.2022
Vajag prast ne tikai naudu pelnīt, bet arī nodokļus maksāt. Nu nebūs tā, ka gadiem naudu saņems un neviens neliksies ne zinis cik saņēmi un cik nodokļos samaksāji. Nepieķersies klāt tagad, pieķersies vēlāk. Un problēmas var būt milzīgas. Tikai tajā brīdī nevajag vainot citus, bet sākt ar sevi. Nodokļus jau pašas godprātīgi nemaksā. Un interesanti, ka uzsākot šo "biznesu", nesāk ar pamatīgu finanšu pratības kursu un tēmu par nodokļu maksāšanu. Pēc septiņiem gadiem biznesmene atjēdzas, ka neprot pārvaldīt pareizi savas finanses 🙄🫣
22.01.2025 01:16 |

Reitings 2037
Reģ: 15.09.2023
amnēzija @ 22.01.2025 01:16
Vajag prast ne tikai naudu pelnīt, bet arī nodokļus maksāt. Nu nebūs tā, ka gadiem naudu saņems un neviens neliksies ne zinis cik saņēmi un cik nodokļos samaksāji. Nepieķersies klāt tagad, pieķersies vēlāk. Un problēmas var būt milzīgas. Tikai tajā brīdī nevajag vainot citus, bet sākt ar sevi. Nodokļus jau pašas godprātīgi nemaksā. Un interesanti, ka uzsākot šo "biznesu", nesāk ar pamatīgu finanšu pratības kursu un tēmu par nodokļu maksāšanu. Pēc septiņiem gadiem biznesmene atjēdzas, ka neprot pārvaldīt pareizi savas finanses ??

Un tas var piemeklēt jebkuru no viņām, gan Daigu, gan Agitu Auziņu, gan Ritu Priedi, jo VID ir tiesības pacelt jebkuru no viņām uz augšu, par jebkuru periodu. Kaut vai kāds svešinieks vai klients uzrakstīs VID vēstuli, VID pacels augšā bankas kontus un būs Marijas situācija, ka ilgstoši neliekas ne zinis, nemaksā nodokļus un beigās tu esi pilnīgā dirsā (atvainojos par izteicienu). Bet visa šī nodokļu tēma ir tieši NL un JOYOU līderu atbildība. Neviens, absolūti neviens no viņiem nekad neieminas, ka gūstot ienākumus, jāreģistrējas un jāmaksā nodokļi, absolūti neviens to nepiemin. Visas Daigas, Agitas un Ritas, varēs kost pirkstos, kad VID klauvēs arī pie viņu durvīm.
22.01.2025 01:27 |

Reitings 2037
amnēzija @ 21.01.2025 21:00

Par kādu sliktās puses dzirdēšanu ir runa? Viņai pat šajā situācijā cilvēks no ZTI ir ragana, lai gan pie tā, ka nonākusi šādā situācijā ir vainīga Marija pati. Neviens cits, kā pati. Un bieži, dzirdot storijos kā Marija komunicē ar cilvēkiem, nemaz nebrīnos kāpēc tas cilvēks ir ieņēmis tieši šādu pozīciju.

ZTI noteikti nav ragana. Tā ir kārtējā Marijas personīgā interpretācija. To pašu Marija teica pēc VID apmeklējuma, kur viņa uzzināja, ka viņa pārkāpj likumu un viņai ir jāmaksā arī PVN, arī pēc VID apmeklējuma, VID darbinieki bija kuces un raganas. ZTI tiešām ir kā pats galējais punkts, nu tā kā elle, kurā nonāk cilvēks, kurš ignorē kreditoru lūgumus un aicinājumus ar viņiem vienoties, jo ZTI strādā tikai caur tiesu, kas ir pats, pats, pats pēdējais punkts, kuru sasniedz parādnieks.
22.01.2025 01:32 |

Reitings 6655
Mashka Kakashka @ 22.01.2025 01:27

Un tas var piemeklēt jebkuru no viņām, gan Daigu, gan Agitu Auziņu, gan Ritu Priedi, jo VID ir tiesības pacelt jebkuru no viņām uz augšu, par jebkuru periodu. Kaut vai kāds svešinieks vai klients uzrakstīs VID vēstuli, VID pacels augšā bankas kontus un būs Marijas situācija, ka ilgstoši neliekas ne zinis, nemaksā nodokļus un beigās tu esi pilnīgā dirsā (atvainojos par izteicienu). Bet visa šī nodokļu tēma ir tieši NL un JOYOU līderu atbildība. Neviens, absolūti neviens no viņiem nekad neieminas, ka gūstot ienākumus, jāreģistrējas un jāmaksā nodokļi, absolūti neviens to nepiemin. Visas Daigas, Agitas un Ritas, varēs kost pirkstos, kad VID klauvēs arī pie viņu durvīm.

Kaut ko minimāli gan jau piemin par nodokļiem, jo dzirdēju no vienas par naudas tēmu, ka viņu kompānijā zinošākā ir Vanaga, kura zina cik var pelnīt māmiņa, esot bka, lai nezaudētu dekrēta naudu. Bet tik nopietni kā manīju, ka Chogan līderes bija noorganizējušas saviem menedžeriem zoom ar grāmatvedi, kur tika stāstīts par nodokļu maksāšanu, nav manīts, ka būtu.
22.01.2025 02:01 |

10 gadi
Reitings 504
Reģ: 31.01.2009
Šausmas, cik skumīga situācija. Protams, pati vainīga utt., bet tālu ne visiem ir šī finansiālā pratība un izpratne par nodokļu sistēmu. Tādā gadijumā vislabākais risinājums ir nolīgt grāmatvedi, lai visu sakārto, nevis naivi cerēt, ka būs jau labi. Nebūs.
Bet kā sanāk īsti? VID ir 'bloķējis' kontu, iesaldējot tos 30k? Un jebkas, kas nāk uz kontu, aiziet VID? Vai arī viņa jau samaksāja to naudu par savām iepriekšējām saistībām un ir parādā vēl? Nekad neesmu redzējusi privātpersonai tādu VID maksājumu 😕
22.01.2025 02:47 |

Reitings 724
Reģ: 13.07.2024
Vajag prast ne tikai naudu pelnīt, bet arī nodokļus maksāt. Nu nebūs tā, ka gadiem naudu saņems un neviens neliksies ne zinis cik saņēmi un cik nodokļos samaksāji. Nepieķersies klāt tagad, pieķersies vēlāk. Un problēmas var būt milzīgas. Tikai tajā brīdī nevajag vainot citus, bet sākt ar sevi. Nodokļus jau pašas godprātīgi nemaksā. Un interesanti, ka uzsākot šo "biznesu", nesāk ar pamatīgu finanšu pratības kursu un tēmu par nodokļu maksāšanu. Pēc septiņiem gadiem biznesmene atjēdzas, ka neprot pārvaldīt pareizi savas finanses ??

Jebkuru periodu nevar . Pēdējos trīs gadus var tikai
22.01.2025 07:20 |

Patīk
Reitings 48596
Reģ: 12.10.2022
Gan jau tāpēc arī sāka saieties ar Darju, jo Mašai, pašai priekš sevis, vajadzēja sākt meklēt attaisnojumu savam slinkumam un negribēšanai darīt to, kas būtu jādara. Un atrada to, ko sauc par viļņa apakšu. :D Kurā viļņa fāzē diez viņa atrodas šobrīd? :D
22.01.2025 07:48 |

Reitings 1770
Reģ: 25.01.2023
Mashka Kakashka @ 22.01.2025 01:32

ZTI noteikti nav ragana. Tā ir kārtējā Marijas personīgā interpretācija. To pašu Marija teica pēc VID apmeklējuma, kur viņa uzzināja, ka viņa pārkāpj likumu un viņai ir jāmaksā arī PVN, arī pēc VID apmeklējuma, VID darbinieki bija kuces un raganas. ZTI tiešām ir kā pats galējais punkts, nu tā kā elle, kurā nonāk cilvēks, kurš ignorē kreditoru lūgumus un aicinājumus ar viņiem vienoties, jo ZTI strādā tikai caur tiesu, kas ir pats, pats, pats pēdējais punkts, kuru sasniedz parādnieks.
Mani iebāza ZTI ar visu maksāšanu.😁Redz jurists nolēma,ka no manis ātrāk dabūs tos nabaga 200 eiro pāripalikušos,ja ieliks ZTI.Pēc būtības,es varēju ar viņiem kasīties,bet mana kļūda bija,ka nebija rakstiska vienošanās,bet pa telefonu,kur skaitās kā tiek ierakstītas sarunas,kad prasīju ,lai atrod manu ierakstu,kur es ar citu tanti vienojos,par grafiku Pateica,ka tāda nav.Un vienošanās nav bijusi noslēgta.Kad nonāca ZTI,tā "jaunkundze" neļāva man sadalīt 3 maksājumos.Piedraudēja man sūtīt rīkojumu uz darbu,ja uzreiz nedēļas laikā nesamaksās 200 eiro,un otrā mēnesi 100 eiro..Ja nenāktu no Marijas mutes,tad uzreiz niticētu,ka ragana tur sēž
22.01.2025 08:04 |

Reitings 6655
CallMeAnnika @ 22.01.2025 07:48
Gan jau tāpēc arī sāka saieties ar Darju, jo Mašai, pašai priekš sevis, vajadzēja sākt meklēt attaisnojumu savam slinkumam un negribēšanai darīt to, kas būtu jādara. Un atrada to, ko sauc par viļņa apakšu. :D Kurā viļņa fāzē diez viņa atrodas šobrīd? :D

Varbūt kļūdos, bet viņai viļņa apakšas un viļņa augšas nebūs. Ja pareizi atceros, tas ir emocionālajiem, Marija, ja pareizi atceros, nav emocionālais tips. Viņai ir vilkmes 😂
Viļņa apakšas un augšas bija Egitai 🤣
22.01.2025 08:04 |

Reitings 6655
Kenty @ 22.01.2025 08:04
Mani iebāza ZTI ar visu maksāšanu.?Redz jurists nolēma,ka no manis ātrāk dabūs tos nabaga 200 eiro pāripalikušos,ja ieliks ZTI.Pēc būtības,es varēju ar viņiem kasīties,bet mana kļūda bija,ka nebija rakstiska vienošanās,bet pa telefonu,kur skaitās kā tiek ierakstītas sarunas,kad prasīju ,lai atrod manu ierakstu,kur es ar citu tanti vienojos,par grafiku Pateica,ka tāda nav.Un vienošanās nav bijusi noslēgta.Kad nonāca ZTI,tā "jaunkundze" neļāva man sadalīt 3 maksājumos.Piedraudēja man sūtīt rīkojumu uz darbu,ja uzreiz nedēļas laikā nesamaksās 200 eiro,un otrā mēnesi 100 eiro..Ja nenāktu no Marijas mutes,tad uzreiz niticētu,ka ragana tur sēž

No vienas puses es saprotu arī ZTI darbiniekus. Cilvēki ir dažādi, mēdz būt arī ļoti bezkaunīgi personāži. Iespējams, ka tādu tipāžu dēļ nevienam nav nekādas atlaides un ir dzelžaina nostāja.
22.01.2025 08:51 |

Reitings 12787
Reģ: 21.09.2023
CallMeAnnika @ 21.01.2025 21:03
Kādu slikto pusi? Atver acis. Šeit forumā nesēž sievietes ar 35+ tūkstošu parādu, bez darba un normāliem ienākumiem, kas parazitē uz bērnu pabalsta naudas.
Tā ir augstprātība, ka Maša saka, ka zin, ka drīz būs atpakaļ savā sarkanā Mustangā, jo tā nebūs. Precīzāk to sauktu par stulbumu un ilūzijām.
Iedomājos, ka varbūt Marija cer, ka draudze apžēlosies, sametīsies un izpestîs viņu no nepatikšanām. Uz ko gan viņai vairs atliek cerēt, ja ne uz Dieva žēlastību? Tikai peoblēma tajā, ka Maša nekad nemainīsies.. Un ja atkal būtu zirgā, viņai uz tādiem draudzes apmeklējumiem būtu pajāt.
22.01.2025 08:52 |

Reitings 2037
Vispār, tā padomājot, Marija ar šo savu atklātību var sev baigi iegriezt. Atnāks jauns cilvēks uz viņas Instagram profilu, noskatīsies video, kur viņa saka, ka viņai ir VID parāds 34 000 eiro, ZTI liegumi. Vai cilvēks vēlēsies pievienoties viņas komandai Joyou? Noteikti nē. Tāda jau ir piramīdshēmu būtība, tev jāstāsta cik tu esi veiksmīgs, jāpērk dārgas lietas, lai radītu to ilūziju par to, ka var pelnīt naudu. Varbūt Marija sapratusi, ka ar Joyou vairs neko nepelnīs un ar šo atklātību tiešām cenšas iežēlināt apkārtējos, lai sametas viņas parādiem?
Pie Marijas situācijas es neteiktu, ka vainīga ir finanšu nepratība, vainīga ir pati Marija ar savu augstprātību un lecīgumu. Viņai bija grāmatvede un jau sen, kad vēl dzīvoja dzīvoklī Avotu ielā, viņa pati stāstīja, ka brauc pie grāmatvedes iesniegt čekus. Viņa vienkārši nav maksājusi nodokļus ilgstošā periodā.
22.01.2025 09:55 |

Reitings 145
Reģ: 18.01.2025
CallMeAnnika @ 22.01.2025 07:48
pakaļā, atvainojos par tiešumu.
22.01.2025 10:16 |

Reitings 1770
Reģ: 25.01.2023
amnēzija @ 22.01.2025 08:51

No vienas puses es saprotu arī ZTI darbiniekus. Cilvēki ir dažādi, mēdz būt arī ļoti bezkaunīgi personāži. Iespējams, ka tādu tipāžu dēļ nevienam nav nekādas atlaides un ir dzelžaina nostāja.
Es atzīstu,ka biju stulba,un otrieiz tāda cilpā ar kredītiem vairs nelīstu.Un ir māciba uz visu atlikušo mūžu.Un izvēlēta maksāšanas metode uz beigām nestrādāja.Bet man bija aizdomas,ka tas ZTI bija speciāli izvēlēts.Jo Tas bija Rīgas.Bet man ir cits reģions deklarēts.2 atsevišķas lietas bija nodotas mana reģiona ZTI.ar kuru varēja norunāt ne tikai grafiku,bet arī to ka maziņa summai es lieku vairāk,bet otrai lietai mazāk(kura ir lielāka).,kad pabeidzu to,tad liekam klāt pēdējais lietai.Neizģērba līdz vīlei.Ja man ar mazām summām bija viens normāls ar grafiku,tad domāju Marijas milzīgajām parādam,vajadzētu būt grafikam,ja viņai neapgrozās milzīgi ienākumi,no kuriem to summu varēja nosegt
22.01.2025 10:24 |

Reitings 2037
Marija nav labojama, tā vietā, lai meklētu darbu, viņa pēc atgriešanās mājās, atkal ies vanniņā. Protams, ka pa ceļam atkal nopirkusi Viršu kafiju. Marija, tev dzīve ir pilnīgā pakaļā, parādsaistības virs 34 000 eiro, bet tu pērc fucking Viršu kafiju katru dienu. Viršu kafija maksā 2.50, mēnesī tie ir 80 eiro, gadā tie ir 1000 eiro kafijās vien. Marija, ar šo kafijas naudu vari nosegt divu mēnešu īres un komunālo maksu par dzīvokli.
22.01.2025 10:41 |

10 gadi
Reitings 2099
Reģ: 31.01.2012
Mashka Kakashka @ 21.01.2025 17:14
WOW! Marija nolēma iznākt no skapja. Viņas VID parāds 34 000 eiro maijā. Pizdec! VID esot bloķējis visus bankas kontus. Bet tad saka, ka neesot varējusi iziet tehnisko apskati, jo uzzinājusi, ka ZTI uzlicis tieši pirms tam liegumu, bet nevis par VID parādu, bet par PTAC? Nav nomaksājusi laikam arī PTAC sodu. Marija, nevajag melot. Pati ielikusi screenu, ka ZTI liegums jau ir no maija. ? Tātad viņa jau no maija nevarēja pārdot savu auto vai darīt citas darbības bez ZTI atļaujas. OMG! Man nelikās, ka viņa ir tik dziļos sūdos, bet ir vēl trakāk. Un tam VID parādam katru dienu aug soda procenti. ? Un viņa neko nedara, lai izkļūtu no šīs situācijas. Turpina gulēt vanniņā un sapņo par pulveru tirgošanu.

Kāda var man izskaidrot to VID parāda skrīnu? Tas izskatās kā maksājums no bankas konta. Es tiešām nesaprotu 😄
22.01.2025 10:49 |

Reitings 2037
cupcake2 @ 22.01.2025 10:49

Kāda var man izskaidrot to VID parāda skrīnu? Tas izskatās kā maksājums no bankas konta. Es tiešām nesaprotu ?

Tas nav maksājums, tas ir bankas konta atlikums ar mīnusu. Kad VID un ZTI ķeras klāt bankas kontiem, tos bloķē, bankai dots rīkojums par noteiktu summu. Tiklīdz Marijai ienāktu kāda nauda viņas kontā, banka uzreiz noņem nost no lielā parāda, no tā mīnusa, kurš viņai redzams.
22.01.2025 10:58 |

Reitings 943
Reģ: 29.05.2023
Marij, kas tad ir ar cilvēku ar pliku pauri un lieko svaru, kurš teica, ka nemāki apieties ar finansēm? Varbūt vajag atvainoties?
22.01.2025 11:01 |

10 gadi
Reitings 2099
CallMeAnnika @ 21.01.2025 19:47
Es vispār nesaprotu, kā Maša domā izkļūt no šīs situācijas. Man arī šķita, ka nav tik traki, sodi kopā līdz 10 tūkstošiem, bet VID, PTAC, noteikti vēl kaut kas. Sodu apmērs ir ap 40 tūkstošiem.
Viņa stāsta, ka ZTI esot baigā ...., neko nevarot sarunāt, visu šo summu jānomaksā vienā maksājumā. Parasti tā nav un vienmēr ir iespēja sadalīt maksājumu daļās, it īpaši tik lielu summu.
PTAC Mašai sodu uzlika 2023.gada decembrī. Pirms tiesas, kas bija 2024.gada aprīlī/maijā, vēl priecājās, ka par uzturlīdzekļiem no Kristapa samaksās PTAC sodu. Gan jau to naudu, kad saņēma, izvācās no mammas un iemaksāja par Ziepniekkalna īres dzīvokli.
Maša vēl joprojām dzīvo ilūzijās. Viņai sekot ir kā traģēdija, kā cilvēks spēj nolaist savu dzīvi pa burbuli. Bērnus žēl.
Vislabākais variants būtu, ja tēvi atņemtu bērnus, Maša paliktu viena, bez bērnu naudas, ar parādiem, būtu izvēle - dzīvot zem tilta vai beidzot doties strādāt.
Un par kādu Joyou viņa sapņo? Tas ir tas, kāpēc viņa ir bedrē + savs raksturs. Es ticu, ka neviens no viņas draugiem arī negrib viņai aizdot naudu, jo atpakaļ nesaņems.

Realitāte ir tāda, ka arī neviens normāls darbs nedos viņai iespēju izkļūt no šīs bedres. Es pat nevaru iedomāties, kā bez tiešām kaut kāda brīnuma - bagāta vīrieša vai Joyjou atgriešanās ziedu laikos - ar šo var tikt galā. To pašu viesmīles darbu, kur varbūt ar dzeramnaudām varētu izspiest kādus 2k uz rokas, viņa diez vai var apvienot ar 3 bērniem, visur citur ar viņas izglītību un darba pieredzi būs labākajā gadījumā līdz 1500. Kā var pelnīt 10k mēnesī un beigās nokļūt tur, kur ir viņa, es nesaprotu.. Nu, nemāk viņa naudu pelnīt (ne arī tērēt). Paveicās ielekt NL īstajā laikā, tas arī viss..
22.01.2025 11:02 |

10 gadi
Reitings 2099
Principā viņas vienīgā reālā iespēja kaut ko atrisināt ir OF. 😌 Es pat nenosodītu.
22.01.2025 11:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits