Redwine @ 18.01.2025 22:22
Tā draudzene Marika Jaunzeme arī pazudusi no Marijas dzīves
Krizdole @ 18.01.2025 21:39Vai tad ex NL-iete Upīte Līga arī šķīrusies? Zem Siekstiņas Ingas 6. janvāra reela, ka notievējusi dēļ šķiršanos, Upīte komentē, ka viņai -7kg un zina, cik tas grūti un Schutte Sandra arī vēl iekomentē, ka viņai iet līdzīgi, kas viņas tur visas šķiras? + Dace Leimane un Alise, NL šķirteņu klubiņš, vai? ?
NU I, KA DRAUGI PATEIKS?Mashka Kakashka @ 18.01.2025 21:02Kur ir visi Marijas "draugi"? Vai tiešām neviens nevar viņai pateikt, lai apstājas un beidz dzert? Tas paskats viņai ir briesmīgs. Tur tiešām nav tālu ar dzīves veidu "zem tilta". ? Acīmredzot, viņa pati neredz sevi no malas.
Jenota pele @ 19.01.2025 01:19NU I, KA DRAUGI PATEIKS?
Sieviešu alkaholisms ir ātrs un ļoti degradējošs. Visi psihiatri utt. saka, ka sievietēm tā ir bīstamāka atkarība nekā vīriešiem!
DIEMŽĒL, BET TIKAI PAŠAI JĀGRIB UN TAD NODERĒTU LĪDZCILVĒKI...
Ir ļoooooti smagi no 20k mēnesī+bagāts papiks un "nokrist" uz "tikai alimentu nauda" ar 3 bērniem pilnīgi vienai!
Mashka Kakashka @ 18.01.2025 16:15Dāmas, uzmanieties, šī imperatore jums nozags vīrus. ? Marijai vakar atkal bijis labs vīna vakars, atkal visas lūpas sarkanas no tā. Vai tad nevar noberzt ar citronu, pirms nākt storijos, lai neizskatītos pēc totālas siņkas. Tur jāizdzer kādas 2 pudeles sarkanvīna, lai šitādas lūpas paliktu. ? Marija grimst arvien zemāk un zemāk.
KrūzīteDūzīte @ 19.01.2025 09:30
? nav tik traki, es aizvakar arī paņēmu sarkanvīnu, stāveja skapī, dāvināts, un pēc 2 glāzēm palika sarkanas lūpas. ? vēl nosmējos, ka es kā Marija? Varbūt tas kautkādu specifisku vīnogu deļ, vai arī kautkāds lētais vīns? Mans nebija baigi gards?
Kad Mašai tiesa par alimentu samazināšanu?amnēzija @ 17.01.2025 13:14
Kad tādas pērles ir birušas? ?
Nu, neko citu viņa nespēj, kā tikai norādīt uz cilvēka nepilnībām (ja to tā var nosaukt). Un neko jau nepareizi tas cilvēks nepateica, viņai tiešām nav finanšu pratības.
Tas, ka viņa prot pelnīt, kā viņa joprojām domā, tas ir ļoti apstrīdams jautājums. Pelnīt viņai sanāca tajos gados, kad bija kovids un cilvēki, kuri nedrīkstēja strādāt, meklēja iespēju nopelnīt un tad sametās iekšā viņas biznesā. Tad gan viņa pelnīja, jā. Tagad ir tikai parādi un dzīvošana uz alimentiem un dāvanām/sadarbībām.
draugiem vajag tad , kad iet labi. Vai arī draugi paši to dara.Mashka Kakashka @ 18.01.2025 21:02Kur ir visi Marijas "draugi"? Vai tiešām neviens nevar viņai pateikt, lai apstājas un beidz dzert? Tas paskats viņai ir briesmīgs. Tur tiešām nav tālu ar dzīves veidu "zem tilta". ? Acīmredzot, viņa pati neredz sevi no malas.
Neaizmirstat, ka Joyou darbones dod kokteiļus arī saviem bērniem. Noteikti, ne tikai pašu menedžeru pirksti ir bijuši bundžu pulverī, bet arī šad tad bērni "apviļājuši" savus pirkstus pulverī. :Damnēzija @ 17.01.2025 20:26
Tas nav nekāds jaunums. Es domāju, ka viņām nevienai nav atsevišķi bundžu, no kurām dalīt miksiņus. Ar pirkstiem urķējas pa iekšu un pēc tam no tās pašas bundžas arī iesver klientei.
Redwine @ 19.01.2025 09:50
Arī otrā dienā vēl ?
Ja neiznieko ēdienu, bet plāno maltītes, tad par tiem 180 eiro mēnesī ne tikai var paēst, bet arī nopirkt sporta zāles abonementu mēnesim.
Pārrakstījos. Mana doma bija, ka tās mēneša tievēšanas līdzekļu cenas ietvaros var nopirkt pārtiku pusmēnesim un vēl mēneša sporta zāles abonementu. :) Tas tādā gadījumā, ja plāno maltītes, neko neiznieko un dzīvo viens nevis uz ģimeni.KrūzīteDūzīte @ 18.01.2025 09:14
Nu nepārspīlē jau. 180€ uz mēnesi nu gan visam nepietiks, bet noteikti sanāks normālam ēdienam
Tas ir neparedzami, tāpēc, man šķiet, lieki šeit spriedelēt par tādu tēmu. Ir citas, kuras paliek stāvoklī pēc 40 bez problēmām ne reizi vien. Katras sievietes organisms atšķiras, kā ir Kačai, to zin tikai viņa. Bet sākumā vajadzētu nomest alkoholu ikdienā. Tas nāks pašai tikai par labu. Būs svaigāks skats ikdienā un ilgtermiņā organisms pateiks paldies.Sezam @ 18.01.2025 09:38
Jo viņa pati saka, ka jau 2+ gadi nesanāk. Jau pirms kāzām gribēja mazo, nesanāk.
Līdz ar to, laiks gaidīt vēl pāris gadus īsti vairs nav gan, īpaši, ja grib vairāk par vienu, tad nu tur ļooooti spiež tie 40
Un to saka cilvēks, kurš melo par visu sociālajos tīklos. :DSmiekliNāk @ 18.01.2025 13:11nebrīnos par šādiem Marijas storijiem. Arī tad, kad viņa man rakstija piedāvājot savu biznesu un es atteicos, sakot, ka man ir veiksmīga karjera citā jomā. Uz ko viņa atbildēja - nu neņem ļaunā, bet Tev ir atvērts IG profils un pēc tā neizskatās, ka ir kā Tu saki.
It kā tikai sociālie portāli un bildes tajos nosaka, cik veiksmīgs un foršs Tu esi ????
Siekstiņa vēl darbojas Joyou? Profilā itkā ir rakstīts. Un zem tā reels neviena no esošās lielās "draudzīgās" Joyou ģimenes nav veltījusi labus vārdus viņai. Agrita, Līga, bet tās jau ir ex darbones. Tagadējās neviena, jo tad, kad nenes labumu, tad arī nevienai no "līderēm" neesi vajadzīga.Krizdole @ 18.01.2025 21:39Vai tad ex NL-iete Upīte Līga arī šķīrusies? Zem Siekstiņas Ingas 6. janvāra reela, ka notievējusi dēļ šķiršanos, Upīte komentē, ka viņai -7kg un zina, cik tas grūti un Schutte Sandra arī vēl iekomentē, ka viņai iet līdzīgi, kas viņas tur visas šķiras? + Dace Leimane un Alise, NL šķirteņu klubiņš, vai? ?
Nu 20k varbūt nepelnīja, bet bija gads, no 2021.gada sākuma, līdz 2022.gada sākumam, kad pelnīja ļoti labi, vismaz 10-15k mēnesī, nodokļus nemaksāja pilnā apmērā, vēl saņēma miljons sapnim papildus ap 11-14 tūkstošiem.KrūzīteDūzīte @ 19.01.2025 09:22
Nekad nav viņai bijuši 20k mēnesī.
Tikai to vienu mēnesi, kad bija bonuss un pāris mēnešus ap 10k grozījās. Citādi viņai vienmēr ir bijis grūti tikt līdzi Katrīnei. Jo Marija savā būtībā ir slinka, un tīkla mārketingā viņai klājas visai grūti, tikai tāpēc, ka viņa nespēj cieņpilni komunicēt ar cilvēkiem. Visi redz nabagi, neglīti, resni plikpauri. Kā Jums šķiet- cik daudziem gribās šādā komandā būt?
CallMeAnnika @ 19.01.2025 17:27Tas ir neparedzami, tāpēc, man šķiet, lieki šeit spriedelēt par tādu tēmu. Ir citas, kuras paliek stāvoklī pēc 40 bez problēmām ne reizi vien. Katras sievietes organisms atšķiras, kā ir Kačai, to zin tikai viņa. Bet sākumā vajadzētu nomest alkoholu ikdienā. Tas nāks pašai tikai par labu. Būs svaigāks skats ikdienā un ilgtermiņā organisms pateiks paldies.
CallMeAnnika @ 19.01.2025 18:12Siekstiņa vēl darbojas Joyou? Profilā itkā ir rakstīts. Un zem tā reels neviena no esošās lielās "draudzīgās" Joyou ģimenes nav veltījusi labus vārdus viņai. Agrita, Līga, bet tās jau ir ex darbones. Tagadējās neviena, jo tad, kad nenes labumu, tad arī nevienai no "līderēm" neesi vajadzīga.