mans trešais puika ir tāds,tas ir vienkārši unikums😁Stāsti vai nestāsti,pasaka ",visu sapratu", bet prātā jau briest nākamais nedarbs😁Ka "Emīla nedarbos" 99 nedarbi un un vēl viens ,un būs apaļā jubileja nedarbiem 😁Šajā ziņā es viņu saprotu.Izklausās ,ka Ilons ir vislielākais nedarbiem.KrūzīteDūzīte @ 04.12.2024 16:29
Es saprotu, ka kaķi vai suni būtu grūtāk iemācīt neraut egli un rotājumus, bet kā var bērnus neaudzināt un nemācīt ko var un ko nevar darīt? Kā tas ir iespējams, ka Mašas bērni tik daudz ko saplēš, izvāra utt? Nu kā tieši tas ir iespējams?
Kenty @ 04.12.2024 18:47mans trešais puika ir tāds,tas ir vienkārši unikums?Stāsti vai nestāsti,pasaka ",visu sapratu", bet prātā jau briest nākamais nedarbs?Ka "Emīla nedarbos" 99 nedarbi un un vēl viens ,un būs apaļā jubileja nedarbiem ?Šajā ziņā es viņu saprotu.Izklausās ,ka Ilons ir vislielākais nedarbiem.
Cilveeks @ 04.12.2024 20:32
Ja zināms, ka bērns ir bļēņdaris, tad varbūt visādus kairinātājus vajag nolikt nesasniedzamā vietā un bērns ir jāskatās. Tā jau ir mačkas problēma-atstāt bērnu vannasistabā, nolikt telefonus sasniedzamā vietā. Labi, ka vēl sērkociņus nenoliek uz naktsgaldiņa.
Šī ir totāla cilvēku maldināšana.Redwine @ 04.12.2024 21:22
Par kādu rezultātu ar džojū vina tw runā!? Atradusi 10 gadus vecu bildi un tagad !? Produktus lieto knapi trešo mēnesi
CallMeAnnika @ 04.12.2024 22:36Blauak ielikusi, ka tic Ziemassvētku brīnumam, un lūdz, lai no viņas pasūta produktus. Viņas šī mēneša mērķis ir sasniegt 200 PV punktus. Šobrīd ir 0 PV. :D
Un viņa vēl sapņo par DS? :D
Rīt ir Joyou apmācības, ko vadīs Kača, tur piedalās menedžeri no 70 vai 200PV. Ja ir 0 PV, tad piedalīties nevar.
Varbūt Blauai paņemt vēl vienu kredītu, lai nopirktu sev produktus un sakrātu PV? :D
visi bērni ir zinātkāri un pētnieki. Visi! Jautājums, cik ļoti vecāks ir klātesošs šajos pētniecības darbos.. ja mamma regulāri sēž telefona, vanniņā vai ar job.., tad bērns aug savā vaļā un pēta pasauli.Kenty @ 04.12.2024 18:47mans trešais puika ir tāds,tas ir vienkārši unikums?Stāsti vai nestāsti,pasaka ",visu sapratu", bet prātā jau briest nākamais nedarbs?Ka "Emīla nedarbos" 99 nedarbi un un vēl viens ,un būs apaļā jubileja nedarbiem ?Šajā ziņā es viņu saprotu.Izklausās ,ka Ilons ir vislielākais nedarbiem.
ZANZEZAN @ 04.12.2024 23:04visi bērni ir zinātkāri un pētnieki. Visi! Jautājums, cik ļoti vecāks ir klātesošs šajos pētniecības darbos.. ja mamma regulāri sēž telefona, vanniņā vai ar job.., tad bērns aug savā vaļā un pēta pasauli.
Ja vecāks ir blakus, tad laicīgi noķer to brīdin kad bērns dabū (!) Atslēgas, aiznes uz virtuvi, ieleik tējkannā un uzvāra. Kad bērns paņem nagu laku un saplēš ap flīzēm. Kad bērns paņem kredītkarti un iznīcina. Kad bērns paņem zāles un ampulas iznīcina.. Utt, utt.. tās ir divas minūtes, kuru laikā vecākam ir jābūt klāt. Normālas ģimenēs tas ir. Jo mammas nestrādā NL, kuru var apvienot ar bērnu pieskatīšanu, kuru var apvienot ar visiem citiem. Normālas ģimenēs mamma ceļas ar bērniem un iet gulēt ar bērniem. Vismaz līdz gadiem 10-13.. Un pat vēlāk, mamma ir klātesoša, nevis vāc čekus.
Tādām muterēm kā maša, pat viens bērns ir pārāk liels roskošs(es nezinu kā latviski, dārgums?)
precīzi! Paldies!amnēzija @ 04.12.2024 23:15
Greznība.
Cilveeks @ 04.12.2024 15:38
Īstenībā tas ir pilnīgi reāli, ka atslēdza. Tos pāris storijus iefilmēja, kad dabūja wifi
ZANZEZAN @ 04.12.2024 23:04visi bērni ir zinātkāri un pētnieki. Visi! Jautājums, cik ļoti vecāks ir klātesošs šajos pētniecības darbos.. ja mamma regulāri sēž telefona, vanniņā vai ar job.., tad bērns aug savā vaļā un pēta pasauli.
Ja vecāks ir blakus, tad laicīgi noķer to brīdin kad bērns dabū (!) Atslēgas, aiznes uz virtuvi, ieleik tējkannā un uzvāra. Kad bērns paņem nagu laku un saplēš ap flīzēm. Kad bērns paņem kredītkarti un iznīcina. Kad bērns paņem zāles un ampulas iznīcina.. Utt, utt.. tās ir divas minūtes, kuru laikā vecākam ir jābūt klāt. Normālas ģimenēs tas ir. Jo mammas nestrādā NL, kuru var apvienot ar bērnu pieskatīšanu, kuru var apvienot ar visiem citiem. Normālas ģimenēs mamma ceļas ar bērniem un iet gulēt ar bērniem. Vismaz līdz gadiem 10-13.. Un pat vēlāk, mamma ir klātesoša, nevis vāc čekus.
Tādām muterēm kā maša, pat viens bērns ir pārāk liels roskošs(es nezinu kā latviski, dārgums?)
Tāpat kā pirms 2 dienām Egitas komandas meitene reklamēja setus un tur bija Draineffect, kas nav pārdošanā ilgāk par 2 dienām. :D Profesionāles.amnēzija @ 05.12.2024 00:19Un kāpēc JOYOU, pie Wallness sets, bildē kopā ir 6 produkti, ja reāli piedāvajumā kopā ir 5? Kāpēc bildē ir tas retinola serums, kurš komplektā iekšā nemaz nav? ?
Redwine @ 05.12.2024 13:30Egita - labrīt no manis !
Kāpēc jāsaka : no manis !? Es kad sveicinu cilvēkus pasaku vienkārši - labrīt , čau vai labvakar !
Neesmu aizmirsusi Egitas acu zonu, cik briesmīgā stāvoklī tā ir, bet reklamē acu krēmu kā pašu labāko. :Damnēzija @ 05.12.2024 14:25
Vairāk man smiekli nāca par to, ka viņa paziņo, ka tūlīt ķersies klāt matu tēmai. Un 2x to atkārto, ka matu tēmai un tad seko - "Būs man rekur acu krēms ar peptīdiem." Kāds sakars matiem ar acu krēmu? ???
Es laikam nesaprotu to sejas un matu kopšanas produktu reklamēšanu, esot vēl dvielī. Tas dvielis neturas, visu laiku kaut kas tur jāpiekārt, lai nepaliktu video vidū plikajā skatā.. ja reklamētu vēl kādu ķermeņa krēmu vai losjonu un to rādītu kā uzklāj uz ķermeņa. Bet ja runā par seju un matiem, vai nevar saģērbties un tad stāstīt? ?
P.S. ja gribas dvielī tīties un reklamēt kaut ko. Nu, tak ir nopērkami speciāli, tam domāti dvieļi, kuriem ir lipeklīši, bet tiem laikam sadarbības neviens nepiedāvā..