viktorijar @ 02.12.2024 08:47
Kerkira viss? Izlaida gaisu? Varbūt tetovējums bloķē. ?
Tonya @ 02.12.2024 12:02Paskatījos Kerkiras storijus un burtiski 3 sekundes vēlāk saņēmu no viņas ziņu par to, ka viņa veido komandu un meklē draudzenes un partneres vai nav aktuāli :D jezu, jezu kāda sekta vēl joprojām.
CallMeAnnika @ 02.12.2024 08:03Novembra kvalifikācijas:
Ex Sauliete TOP1 - DT1.
Egita - B3 / DS.
Inga P. M3 - Star.
Agneta M2 - Master Elite.
Foxa M1 - Master.
Krasta, Stapāne - Active Manager.
Maša joprojām nav. :D
amnēzija @ 02.12.2024 12:40Kā tur bija - "Es jums saku, ka Katrīnai (Blauak) novembrī būs .. kvalifikācija!" Un ir? Man šķiet, ka nav. Atkal kārtējo reizi skaļi izkliedza to, pirms vispār tas notika ? Cik skatījos, lielākā daļa storiju bija no pārguruša/depresīva cilvēka.
sauliiite.paula @ 02.12.2024 12:59A kur tad Jolantas kvalifikācija????
amnēzija @ 02.12.2024 12:55
Un šīs visas kvalifikācijas ir iegūtas mēnesī, kurā visu laiku bija akcijas... un tāpat ir tik čābīgi. Viņām pēc mēneša plāna 27.11.bija jāsākas maratonam, vispār bija? ?? Bija reklāma un vai vispār sāka? ?
Visas, kuras ir man uzrakstījušas, nevienai teksts nav bijis gramatiski pareizi uzrakstīts. Pie tā arī vajadzētu piedomāt, ja aicina biznesā, citādi šķiet, ka mani aicina veidot biznesu palīgskolas audzēknis. :Damnēzija @ 02.12.2024 12:51
Dots uzdevums, pēc iespējas vairāk reģistrēt cilvēkus. Tāpēc raksta visiem pēc kārtas. Viņām šis liekas "pupu mizas" un "kas tad tur tāds ir, ka uzrakstīja" - "tā ir Tava iespēja labi pelnīt, pats vainīgs, ka atsakies, priecājies būtu, ka Tevi uzrunāja." ? Bet cik ļoti tas neprofesionālais piegājiens bojā viņu pašu reputāciju, arī uzņēmuma tai skaitā.. Nav apmācīti cilvēki kā profesionāli pieiet šim jautājumam. Tie teksti ir tik primitīvi un prasti, un šī viņu pieeja ir tieši tāda pati. Neviens tādā veidā biznesā neaicina. Šis ir totāls tirgus variants..
Visvairāk interesē pašas imperatores kvalifikācija. Bet tavu bēdu, telefons iekrita vannā. :D Vienmēr šie attaisnojumi katru mēnesi. Tad bērni, tad rotavīruss, tad depresija un viļņa apakša, tad telefons vannā...Redwine @ 02.12.2024 13:03
Vairāk interesē uzcītīgās Daigas tantes kvalifikācija . Jau kuro gadus raujas tik cītīgi un pašpārliecināti . Un Laila ?
Nē, tajā sarakstā parādās visas, kuras ir iesākušas vai pabeigušas Miljons sapnim. Kerkira tur neparādīsies, kamēr nesasniegs vismaz DT kvalifikāciju.EmilijaArm @ 02.12.2024 14:54Nesaprotu, tad tā Kirkira ir gāzusies no oktobra kvalifikācijas? Novembris tātad bijis sliktāks, ka viņa tai listē neparādās?
Redwine @ 02.12.2024 13:03
Vairāk interesē uzcītīgās Daigas tantes kvalifikācija . Jau kuro gadus raujas tik cītīgi un pašpārliecināti . Un Laila ?
CallMeAnnika @ 02.12.2024 16:38Visas, kuras ir man uzrakstījušas, nevienai teksts nav bijis gramatiski pareizi uzrakstīts. Pie tā arī vajadzētu piedomāt, ja aicina biznesā, citādi šķiet, ka mani aicina veidot biznesu palīgskolas audzēknis. :D
EmilijaArm @ 02.12.2024 14:54Nesaprotu, tad tā Kirkira ir gāzusies no oktobra kvalifikācijas? Novembris tātad bijis sliktāks, ka viņa tai listē neparādās?
EmilijaArm @ 02.12.2024 14:54Nesaprotu, tad tā Kirkira ir gāzusies no oktobra kvalifikācijas? Novembris tātad bijis sliktāks, ka viņa tai listē neparādās?