Kur rakstīts par minimālo apmēru 210€?Mashka Kakashka @ 30.11.2024 12:58
Viņa nav arī iedomājusies, ka Kristapam varbūt ir mainījušies dzīves apstākļi, kopš atgriezies Latvijā. Varbūt viņam alga šeit Latvijā ir uz pusi mazāka un tāpēc iet uz tiesu, lai tiesa noteiktu samērīgākus uzturlīdzekļus. Tas, ka Marijai ar tiem vienreizējiem čekiem izdevās panākt 500 eiro, nenozīmē, ka viņa katru mēnesi viņus saņems. Minimālais apmērs no 7g.v. ir 210 eiro, tiesa ņems arī vērā Kristapa ienākumus uz doto brīdi, nevis pirms gada vai diviem. Kristaps tak nav muļķis, redz, ka tie 500 eiro neaiziet tikai Neitam vien.
Jenota pele @ 30.11.2024 14:44Kur rakstīts par minimālo apmēru 210€?
Mashka Kakashka @ 30.11.2024 13:34
Pareizi tu raksti - šķiroties nav jāiznīcina otrs. Un ko dara Marija? Visu laiku publiski nodirš Kristapu, turklāt, ne tikai Kristapu, bet visu viņa ģimeni, saukā necenzētos vārdos.
Neviens šeit īsti nesaka, ka Kristapam nebūtu jāmaksā šie 500 eiro. Runa ir par to, ka Marija pati nestrādā, neko nepelna, bet dzīvo uz šo pabalstu naudas. Kristapam nav pienākums uzturēt Mariju un viņas bērnus no Rafas, viņam ir visas tiesības zināt kur paliek viņa 500 eiro ikmēnesi.
Ja Marija būtu adekvāta, nevienam tēvam nebūtu iebildums maksāt pat vairāk par 500 eiro, ja var atļauties. Marijai ne ar vienu no savu bērnu tēviem nav normālas attiecības, tas vien liecina, ka problēma ir Marijā. Viņai dzīvē svarīga ir tikai viena lieta un tā ir nauda.
Atnes puķi bērna mātei svētkos. ? Marija sacēla vētru ar to, ka Kristaps atļāvās pavadīt Neitu līdz dzīvokļa durvīm, jo viņa uzskata, ka viņš tā nedrīkst darīt. Par kādām puķēm viņas svētkos var būt vispār runa?
CallMeAnnika @ 30.11.2024 12:53Vai nu Maša vēl cer uz spāni vai ļoti baidās. Vai abi divi varianti. :D
Biezlape @ 30.11.2024 18:04
Viņai nepietiks ne naudas ne jaudas lai cīnītos ar spāni. Rafa ir jurists un Marija uz doto brīdi ir bezdarbniece. Kāda tur cīņa.
Maša: Es vēlos lielu, laimīgu ģimeni.Redwine @ 30.11.2024 18:34Kristapa vietā vēl tiesā pieparasītu īlonam namainīt uzvārdu no Vucēna un suhovu.
kamēr mana ģimene un es ..: pēdējo reiz slimojām pirms gada …. D vit lietojam . Nabaga meitene , labi , ka nav darbs un var tā slimot.Mashka Kakashka @ 29.11.2024 15:03Alise ATKAL slima.
Cilvēks pajautā, kāpēc viņa tik bieži slimo, ja lieto Joyou UB.
Alise: Es ļoti sen neesmu neko lietojusi no Joyou imunitātes stiprināšanas produktiem.
hahahahaha. rēcu balsī! ????? Viņa tikko kā slimoja un abas ar meitu lietoja C-būsteri! Nu kā var būt tik tupi cilvēki kā Joyou? Joyou laiks izdomāt tabletes atmiņas uzlabošanai, savādāk stulbi izskatās, lieto produktus, kuri nestrādā un tad saka, ka nelieto produktus. ???????
influeneceri svin , ka dod sadarbību .Tonya @ 29.11.2024 09:35Vakar Vitai bija vārda diena. Vai arī Masha latviete, kā īsta krieviete nesvin tādus svētkus?
CallMeAnnika @ 30.11.2024 19:57Kas notiek ar Mašas TA? Nav izieta? Šodien ar bērniem un puikas draugu brauca ar sabiedrisko, Bolt drive bez autokrēsliem vai Mustangu?
Ja vien tā nauda nebūs jātērē bērnam, lai savāktu čekus tiesai. :DRedwine @ 30.11.2024 20:36
Nl algu skaitīs 02.12 tad arī 100punkti ies apskati
CallMeAnnika @ 30.11.2024 20:58Ja vien tā nauda nebūs jātērē bērnam, lai savāktu čekus tiesai. :D
CallMeAnnika @ 30.11.2024 19:57Kas notiek ar Mašas TA? Nav izieta? Šodien ar bērniem un puikas draugu brauca ar sabiedrisko, Bolt drive bez autokrēsliem vai Mustangu?
Sunlight @ 30.11.2024 21:12Paga, es sapratu pareizi - Īlonam ir Kristapa uzvārds? ? WTF?
un kàds gan viņam varētu būt uzvārds, ja Marija ir Vucēna? Ja bērnam nav tēva, tad uzvārds ir mātes.Sunlight @ 30.11.2024 21:12Paga, es sapratu pareizi - Īlonam ir Kristapa uzvārds? ? WTF?
Claire @ 30.11.2024 21:20un kàds gan viņam varētu būt uzvārds, ja Marija ir Vucēna? Ja bērnam nav tēva, tad uzvārds ir mātes.