sauliiite.paula @ 29.11.2024 23:19Vai tiesa ņems vērā par vienu mēnesi vienu čeku? Mašai vajadzēja būt gudrākai un pēc pēdējās tiesas jau vākt lēnām čekus, pašai būtu jāapzinās, ka tas viss tā pat nenoklusīs. Bumba ar laika degli, kā saka.
magdalena333 @ 30.11.2024 11:53Vai Maška tiešām uzskatīja, ka tagad vienmēr saņems par Neitu tos 500€? Ja Kristapam ir kaut mazākās aizdomas, ka Marijas budžets nesastāda vismaz 2000€ mēnesī, tad mierīgi var iet uz tiesu, jo tas nozīmē, ka ne tikai Marija nepiemet kapeiku Neita uzturēšanai, bet viņš ar kaut kādu summu uztur Marijas pārējos bērnus un Mariju. Neticu, ka Neita izdevumi ir stipri vairāk kā par pārējiem bērniem un pašu Mariju. Un man arī neticas, ka viņas budžets velk pie 2000€ mēnesī, tas nozīmē, ka iespējams tas Kristaps arī uztur Neitu 100% finansiāli , ja tā, tad Marija varētu paklusēt pirms sāk vienmēr savas caureja.
Marija, Tavas drāmas ar Kristapu mums ir apnikušas, tak ņem to Rafu pie dziesmas, kā nekā viņam ir 2 bērni, kam viņš nevelta necik laika, kāpēc visu laiku esi uzēdusies tam Kristapam, ar ko Rafa ir labāks???
Vai nu Maša vēl cer uz spāni vai ļoti baidās. Vai abi divi varianti. :Dmagdalena333 @ 30.11.2024 11:53Vai Maška tiešām uzskatīja, ka tagad vienmēr saņems par Neitu tos 500€? Ja Kristapam ir kaut mazākās aizdomas, ka Marijas budžets nesastāda vismaz 2000€ mēnesī, tad mierīgi var iet uz tiesu, jo tas nozīmē, ka ne tikai Marija nepiemet kapeiku Neita uzturēšanai, bet viņš ar kaut kādu summu uztur Marijas pārējos bērnus un Mariju. Neticu, ka Neita izdevumi ir stipri vairāk kā par pārējiem bērniem un pašu Mariju. Un man arī neticas, ka viņas budžets velk pie 2000€ mēnesī, tas nozīmē, ka iespējams tas Kristaps arī uztur Neitu 100% finansiāli , ja tā, tad Marija varētu paklusēt pirms sāk vienmēr savas caureja.
Marija, Tavas drāmas ar Kristapu mums ir apnikušas, tak ņem to Rafu pie dziesmas, kā nekā viņam ir 2 bērni, kam viņš nevelta necik laika, kāpēc visu laiku esi uzēdusies tam Kristapam, ar ko Rafa ir labāks???
magdalena333 @ 30.11.2024 11:53Vai Maška tiešām uzskatīja, ka tagad vienmēr saņems par Neitu tos 500€? Ja Kristapam ir kaut mazākās aizdomas, ka Marijas budžets nesastāda vismaz 2000€ mēnesī, tad mierīgi var iet uz tiesu, jo tas nozīmē, ka ne tikai Marija nepiemet kapeiku Neita uzturēšanai, bet viņš ar kaut kādu summu uztur Marijas pārējos bērnus un Mariju. Neticu, ka Neita izdevumi ir stipri vairāk kā par pārējiem bērniem un pašu Mariju. Un man arī neticas, ka viņas budžets velk pie 2000€ mēnesī, tas nozīmē, ka iespējams tas Kristaps arī uztur Neitu 100% finansiāli , ja tā, tad Marija varētu paklusēt pirms sāk vienmēr savas caureja.
amnēzija @ 30.11.2024 13:00Interesanti, kas par veselīgo uzturu un veselīga uztura pamatprincipiem tiek stāstīts/mācīts JOYOU maratonos, ka menedžere tikai tagad no paziņas veikalā dzird par to, ka saldais kartupelis esot labs. Un pēc ieteikumiem esot to iegādājusies ?? Nu tādas speciālistes uztura zinātnē..
CallMeAnnika @ 30.11.2024 12:53Vai nu Maša vēl cer uz spāni vai ļoti baidās. Vai abi divi varianti. :D
MatildeR @ 30.11.2024 13:19Nepatīk Maša, bet mani izbrīna šīs sievietes forumā, kas metās aizstāvēt nabaga Kristapu, ka viņam nebūtu jāmaksā 500€ par bērnu. Ja mēs ņemam uz svara kausiem ko prasa izaudzināt bērnu (es nerunāju tikai par finansēm, bet par visu kopā - sākot ar dzemdēšanu, barošanu, slimošanām, vadāšanu, mājas darbiem, putriņu vārīšanu), tad 500€ mēnesī atmest ir nieks. Visas te bļauj, ka nee, Mašai vajadzētu minimumu, bet padomājiet arī par to no tāda viedokļa, ka jūs jau te atbalstat visus šitos Latvijā daudzos bērnu taisītājus un pametējus. Manā galvā, ja vīrietis reiz ir apprecējis sievieti, radījis bērnu, tad viņš arī ir atbildīgs par šo savu ex ģimeni. Gan ar finansiālu palīdzibu, gan praktisku. Manā draugu lokā ir daudz šķirtu ģimeņu, bet neviena nežmiedzas ne ar naudu, ne praktisko pusi, bijušie vīri gan palīdz mājās ko salabot (JO MĀJĀ DZĪVO VIŅA BĒRNI ARĪ), gan nopērk jaunu mašīnu, gan paņem bērnus pie sevis, gan atnes puķes bērna mātei svētkos. Un tas ir pilnīgi ok, šķiroties nav jāiznīcina otrs.
MatildeR @ 30.11.2024 13:19Nepatīk Maša, bet mani izbrīna šīs sievietes forumā, kas metās aizstāvēt nabaga Kristapu, ka viņam nebūtu jāmaksā 500€ par bērnu. Ja mēs ņemam uz svara kausiem ko prasa izaudzināt bērnu (es nerunāju tikai par finansēm, bet par visu kopā - sākot ar dzemdēšanu, barošanu, slimošanām, vadāšanu, mājas darbiem, putriņu vārīšanu), tad 500€ mēnesī atmest ir nieks. Visas te bļauj, ka nee, Mašai vajadzētu minimumu, bet padomājiet arī par to no tāda viedokļa, ka jūs jau te atbalstat visus šitos Latvijā daudzos bērnu taisītājus un pametējus. Manā galvā, ja vīrietis reiz ir apprecējis sievieti, radījis bērnu, tad viņš arī ir atbildīgs par šo savu ex ģimeni. Gan ar finansiālu palīdzibu, gan praktisku. Manā draugu lokā ir daudz šķirtu ģimeņu, bet neviena nežmiedzas ne ar naudu, ne praktisko pusi, bijušie vīri gan palīdz mājās ko salabot (JO MĀJĀ DZĪVO VIŅA BĒRNI ARĪ), gan nopērk jaunu mašīnu, gan paņem bērnus pie sevis, gan atnes puķes bērna mātei svētkos. Un tas ir pilnīgi ok, šķiroties nav jāiznīcina otrs.
amnēzija @ 30.11.2024 13:31
Īsti Kristapu neviena neaizstāv, nevajag pārspīlēt. Šeit ir runa par to, ka Marija tikai no viena tēva piedzen uzturlīdzekļus un uz viņa bērna rēķina vēl uztur arī cita vīrieša bērnus (nevar viens bērns noēst 800€ mēnesī. Mēs trīs cilvēki ģimenē tādu summu netērējam pārtikā). Un vēl plānoja kā no tās naudas, ko Kristapam bija jāsamaksā, viņa apmaksās savus parādus. Un to viņa diezgan atklāti pateica storijos, ka viņai uz to naudu ir savi plāni un, ka viņai neder tas kā Kristaps ir iecerējis tos apmaksāt.
amnēzija @ 30.11.2024 13:39Un jā, vakar mazliet iesmēju par to dzimšanas dienas vēlmi. To ko Marija nopirka izpilddirektorei, to viņa pati sev esot vēlējusies pirkt. Cik interesanti sanāk, ka Natālijai uzdāvina to ko viņa grib, Katrīnei arī gadžeti darba vajadzībām, bet Marija saņem vien dzirkstošo kasti 30€ vērtībā ? Kā tā? ?♀️?
Mashka Kakashka @ 30.11.2024 13:39
Ir tak 101 reizi pierādījies, ka Marijai tie bērni ir kā biznesa projekts priekš naudas. Arī ļoti labi atceros kā berzēja rokas un priecājās, kad tiesa piesprieda 500 eiro un Kristapam bija jāmaksā paliela summa uzreiz, jo iepriekš viņi bija vienojušies par 250 eiro, bet Kristaps maksāja mazāk un tiesa lika samaksāt visu starpību uzreiz. Marija storijos tā smaidīja un visiem publiski paziņoja, ka par šo naudu nomaksās savus parādus.
Ja Mašai būtu vēl 10 bērni no dažādiem vīriešiem, tad vienam būtu jāuztur gan slinkā sieva, gan visi pārējie bērni no citiem tēviem? Ar piebildi, ka alimenti, pat puse, neaiziet sava bērna vajadzībām. Padomā pirms raksti. Šī situācija nav kā parasti.MatildeR @ 30.11.2024 13:19Nepatīk Maša, bet mani izbrīna šīs sievietes forumā, kas metās aizstāvēt nabaga Kristapu, ka viņam nebūtu jāmaksā 500€ par bērnu. Ja mēs ņemam uz svara kausiem ko prasa izaudzināt bērnu (es nerunāju tikai par finansēm, bet par visu kopā - sākot ar dzemdēšanu, barošanu, slimošanām, vadāšanu, mājas darbiem, putriņu vārīšanu), tad 500€ mēnesī atmest ir nieks. Visas te bļauj, ka nee, Mašai vajadzētu minimumu, bet padomājiet arī par to no tāda viedokļa, ka jūs jau te atbalstat visus šitos Latvijā daudzos bērnu taisītājus un pametējus. Manā galvā, ja vīrietis reiz ir apprecējis sievieti, radījis bērnu, tad viņš arī ir atbildīgs par šo savu ex ģimeni. Gan ar finansiālu palīdzibu, gan praktisku. Manā draugu lokā ir daudz šķirtu ģimeņu, bet neviena nežmiedzas ne ar naudu, ne praktisko pusi, bijušie vīri gan palīdz mājās ko salabot (JO MĀJĀ DZĪVO VIŅA BĒRNI ARĪ), gan nopērk jaunu mašīnu, gan paņem bērnus pie sevis, gan atnes puķes bērna mātei svētkos. Un tas ir pilnīgi ok, šķiroties nav jāiznīcina otrs.