Hmm, tad kāpēc Robim veltīja bērnu laiku, lai piedzertos un nop*stos viesnīcā, un vēl saviem sekotājiem atrādītu sarkano vešu? :Damnēzija @ 17.11.2024 22:23
Paskaties ar ko viņa ir konsultējusies, tad visu sapratīsi ? mani neizbrīna tās viņas atklāsmes, 100/100 atreferēja to ko viņai atbildēja attiecību speciāliste, kura pati no vismaz diviem bildinājumiem ir aizlaidusies.. ? bet šeit - čomiskajām attiecībām bērnu laiku netērēs ? izklausās pēc - vai nu Tu mani preci, vai mēs vairāk netiekamies ?
CallMeAnnika @ 17.11.2024 22:57Hmm, tad kāpēc Robim veltīja bērnu laiku, lai piedzertos un nop*stos viesnīcā, un vēl saviem sekotājiem atrādītu sarkano vešu? :D
Mašai pēc 30, new year new me?
Varbūt tieši šādi vīrietis pārbaudīja Mašu, vai nav tā, ka viņa tikai prasa. Vīrietim ir jārūpējas par sievieti, bet tam jābūt abpusēji, un Maša bija vien pāris reizes satikta. Maša nespēj un negrib pielāgoties nevienam, vai nu ir tā, kā viņa grib, vai lai nav vispār.
Mashka Kakashka @ 18.11.2024 10:25Baigi jau tas čalis arī Marijai nav rakstījis, kaut kādas vispārinātas frāzes sūtījis. Nav neviena aicinājuma uz randiņu, pat ne teksti, ka grib ar viņu iepazīties.
Paskatoties Marijas profilu, vai tik tas čalis nav tas, kuram viņa pēdējam piesekojusi Kristers Batņa, Instagram @1.batna. Viņam vizuālais tēls atbilst Marijas aprakstītajam raksturam un tām ziņām, ko viņš ir rakstījis. ?
Pareģone @ 18.11.2024 11:12
Diezvai tas ir tas puisis. Marijai patīk vecāki vīrieši, bet šis ir pāràk jauns, ne viņas gaumē.
Mashka Kakashka @ 18.11.2024 10:25Baigi jau tas čalis arī Marijai nav rakstījis, kaut kādas vispārinātas frāzes sūtījis. Nav neviena aicinājuma uz randiņu, pat ne teksti, ka grib ar viņu iepazīties.
Paskatoties Marijas profilu, vai tik tas čalis nav tas, kuram viņa pēdējam piesekojusi Kristers Batņa, Instagram @1.batna. Viņam vizuālais tēls atbilst Marijas aprakstītajam raksturam un tām ziņām, ko viņš ir rakstījis. ?
amnēzija @ 17.11.2024 22:41
Brīnums, ka Rafaelu pieminēja, kā - gandrīz otrs vīrs ???
Arī tas, kā viņa atbildēja: ''kāpēc tad nesamaksāji par kafiju''', škita uzbrūkoši un pārmetoši vīrietim, kuru viņa pat nepazīst.amnēzija @ 18.11.2024 00:54
Daži komentāriņi pie storijiem, pie bildēm - viņš man rakstīja ? Un tas, ka neved uz Poliju tagad, kad viņa grib.. Bieži gadās tā, ka plāno vienu, bet beigās plāni mainās apstākļu dēļ. Tāpēc arī, iespējams, piedāvāja Kuldīgu kā variantu, kas atkal Marijai nav pa prātam, jo neved viņu tur kur viņa grib ? Vispār, es domāju, ka vīrietis arī viņas virzienā saskatīja sarkanos karodziņus, tāpēc arī pie Kuldīgas nonāca. Ja nu kas, lai nav baigi tālu no mājām ?
Un jā, kāda viņai pašai attieksme pret cilvēku, pievērsa vīrietim uzmanību tikai tad, kad bija viņu redzējusi aci pret aci un saprata kas viņš ir. Ja iet uz satikšanos tikai ar mērķi - jau pirmajā reizē satiekot, atrast vīru - tad nav jēga vispār nekur iet, jo tik veiksmīgas iepazīšanās kā viņas kolēģei, reti kad sanāk ? Arī tas vīrietis, kuru nesen komentēja, ka vajadzēja toreiz varbūt viņu izvēlēties, jo esot gādīgs. Varbūt jānolaižas no mākoņiem un ne tik augstprātīgi uz citiem jālūkojas. Un jāpaskatās cilvēkā dziļāk nevis tikai viņa makā, un cik viņš man pušķus atnesa, kur viņš mani aizveda un ar ko mani baroja, ko izmaksāja.. arī pašai jāprot interesi izrādīt, un nevis tikai no otra kaut ko gaidīt.
KrūzīteDūzīte @ 18.11.2024 12:53
Visi mani ieprieksejie vīri. Es nevaru? viens virs Marij! Tev ir bijis viens vīrs. Nevienas attiecibas, kuras nav beigusas ar laulibu, nevar saukt virieti par viru, ne bijuso ne esoso, virs ir virs tikai tad kad oficiali ir virs.
CallMeAnnika @ 18.11.2024 12:56Arī tas, kā viņa atbildēja: ''kāpēc tad nesamaksāji par kafiju''', škita uzbrūkoši un pārmetoši vīrietim, kuru viņa pat nepazīst.
PAT JA TIE BŪTU VISI VĪRI - sieviete ir REEED FLAAG, ja viņai jau ir bijuši LIDZ 30 gadiem entie vīri 🤣🤦♀️KrūzīteDūzīte @ 18.11.2024 12:53
Visi mani ieprieksejie vīri. Es nevaru? viens virs Marij! Tev ir bijis viens vīrs. Nevienas attiecibas, kuras nav beigusas ar laulibu, nevar saukt virieti par viru, ne bijuso ne esoso, virs ir virs tikai tad kad oficiali ir virs.
Jenota pele @ 18.11.2024 14:27PAT JA TIE BŪTU VISI VĪRI - sieviete ir REEED FLAAG, ja viņai jau ir bijuši LIDZ 30 gadiem entie vīri ??♀️
viktorijar @ 18.11.2024 15:22
Nu nē. Ja vīrs izrādās dzērājs vai idiots, vai sievietei jāturpina laulība, tikai tāpēc, lai neprecētos vēlreiz?
Īpaši jaunībā, kad abi vēl nav gājuši cauri kādām grūtībām.
Laikam, ja vīrietis sekojis ilgstoši Mašai un redzējis viņu visā krāšņumā, tad tur nevar būt nekas sakarīgs. Noteikti ne cilvēks, kurš meklē nopietnas attiecības.vivii @ 18.11.2024 13:58
Ko tad citu atbildēt uz tik stulbu frāzi “bija plāns samaksāt”, nu sorry, ja tu esi lohs un nolohojies, tad varbūt to nevajag vēl rakstīt un tā jau sevi apkaunot? ?
Tik pat labi varēja pateikt, ka redzējis Mariju, bet nav bijis pārliecināts vai tā arī viņa, bet tas arī ir padebīli, jo ja jau tu kā vīrietis gribi iepazīties, nu pieej pajautā vai jūs gadījumā neesat tā un tā, nu izklausās nevis pēc vīrieša, bet puišeļa.
Foxai un Mašai ir daudz līdzbu - nav kartē naudas par ko apmaksāt kafiju vai CityBee izmantošanu, ir slinkas, neveicas ar vīriešiem un ir Joyou ''līderes''. :Dviktorijar @ 18.11.2024 15:19Bet jums bieži nākas maksāt par kafiju ar karti, kurā nepietiek līdzekļi? Nu, nopietni.
Un bieži, saskatoties ar cilvēku DUSā, jūs atceraties, kā viņš izskatās.
Man liekas, fleitē kundze. Redzēja, ka Alises storijs par tinder džeku aizgāja uz urrā, un tagad vajag arī viņai pamēģināt.
Jo tās reakcijas uz storijiem … tiešām. Skumjas.:D:D:D - nu kurš tā raksta?