ZANZEZAN @ 10.11.2024 19:27es nezinu kāpēc, bet tādi tetovējumi man atgādina kapus, kad uz pieminekļiem liek tādus uzrakstus, vārdus, zīmējumus. Man nav saprotams kāpēc tas vispār ir jādara. Ok hennas, nomazgājas un aizmirsti, bet katru dienu tādu.. Un vēl savu vārdu, tev kas, ar atmiņu sūdīgi, ka to vajag sev uz pupiem uzsist, kip, ja kkur pamosties komā, lai zina kas esi? Nesaprotu šo, vienalga, ko citi domā un vai jums patīk, bet man šis neaiziet, nafiga.
Redīss @ 11.11.2024 21:23Foxai bija interesants stāsts par to čali līdz brīdim kad sāka stāstīt, ka sūrst petene un dabuja bakteriālo vaginozi?
Mashka Kakashka @ 12.11.2024 08:38Šķirstu Instagram storijus un postus, skatos un priecājos kā sabiedrībā zināmi cilvēki bijuši lāpu gājienos, svecītes likuši Krastmalā, kāds uz Uzvaras parku gājis, visiem viss sarkani balti sarkans.
Un tad ir džodžo profili, kuros totāls klusums par Lāčplēša dienu, tikai pulveri, draini un pači. Reti kurai kaut kas bija par Lāčplēša dienu. Šis tik ļoti daudz pasaka par tiem cilvēkiem, cik viņi ir sekli un tukši savās galvās. Nu par krieviem no džodžo vispār nav ko teikt, dzīvo Latvijā, bet nekad neiesaistās šādās dienās, gan jau pat nezina Latvijas svētku un atceres dienas.
Kurš gan vrietis negribētu sev sievieti blakus, kura ikdienā sēž mājās, slimo un skatās filmas? :DMashka Kakashka @ 12.11.2024 07:22
Man viņa apnika ar savu stāstu, velk visu garumā, kaut ko pasaka, atkal klusē un beigās neko nepasaka. Figņa ne stāsts. Tad pati grib attiecības, bet nav pārliecināta par vīrieti, tad izliekas par aukstu siļķi un tikai sekss, tad atkal viņai viņš ļoti patīk un viņa gribētu kaut ko vairāk, tad atkal viss vienalga. Nu tak skaidrs, ka grib attiecības un arī ar to vīrieti noteikti gribēja kaut ko vairāk, bet viņš viņu atšuva. Alise man arvien vairāk atgādina Mariju: virinās stringos, slinka, strādāt negrib, mūždien pa dīvānu vārtās.
viņa gandrīz ir iemācījusies klusēt. Beidzot, vismaz pedejo mēnesi, nav debili storiji ar piedzērušos seju un bērnu nepieskatīšanu. Gan jau tas viss turpinās, tikai beidzot no neliek atrādīt.viktorijar @ 12.11.2024 09:57Kur tad Marija aizlidoja? Storijus neliek, nepāršeto, turēja visu noslēpumā (kaut kad minēja, kad mašīnai pirms apskates bija servisā) Vai tad nebūs uz Spāniju aizbraukusi? ?
Mashka Kakashka @ 12.11.2024 08:38Šķirstu Instagram storijus un postus, skatos un priecājos kā sabiedrībā zināmi cilvēki bijuši lāpu gājienos, svecītes likuši Krastmalā, kāds uz Uzvaras parku gājis, visiem viss sarkani balti sarkans.
Un tad ir džodžo profili, kuros totāls klusums par Lāčplēša dienu, tikai pulveri, draini un pači. Reti kurai kaut kas bija par Lāčplēša dienu. Šis tik ļoti daudz pasaka par tiem cilvēkiem, cik viņi ir sekli un tukši savās galvās. Nu par krieviem no džodžo vispār nav ko teikt, dzīvo Latvijā, bet nekad neiesaistās šādās dienās, gan jau pat nezina Latvijas svētku un atceres dienas.
viktorijar @ 12.11.2024 09:57Kur tad Marija aizlidoja? Storijus neliek, nepāršeto, turēja visu noslēpumā (kaut kad minēja, kad mašīnai pirms apskates bija servisā) Vai tad nebūs uz Spāniju aizbraukusi? ?
Mashka Kakashka @ 11.11.2024 16:13Jolantai nepatīk, ja viņai anonīmos Q&A uzdod jautājumus par algas čeku. Viņai krītot uz nerviem šis. ? Nevis krīt uz nerviem un tāpēc nerāda, bet nerāda, jo nav jau ko parādīt. ?
Aureksi @ 12.11.2024 13:12Turklāt tas Mustangs nav nekāds Lamborghini ar ko ļoti vajadzētu lepoties. Tā vietā, lai iegādātos auto, kas būtu piemērots ģimenei, viņa impulsīvi ieguldīja naudu bundžā, kas vairāk atbilst fantāzijai par pašapliecināšanos nekā reālām vajadzībām. Jebkurš cilvēks, kam ir smadzenes, var nopirkt sev auto 20k vērtībā un nav jāvergo, jāapkauno sevi kaut kādā džodžo.
Pareģone @ 12.11.2024 11:44
viņa teica, ka brīvdienàs lido prom, tikai nepateica uz kurieni.
Bet es tā padomāju, ka Foxa teica, ka neaizlidoja dēļ slimošanas, varbūt Marija aizlidoja viņas vietā ?
Redwine @ 12.11.2024 13:52
Marija nekur nav aizlidojusi . Ir šodien story mājās
llzei, Līvai un citām Joyou izplatītājām-māmiņām bija storiji no lāpu gājiena.Maija Pienene @ 12.11.2024 11:26
Džodžo izplatītājas Latviju cildināt nedrīkst, gan jau līgumā tādu punktu parakstījušas :D
Foxai bija jālido darba darīšanās. Kādas darba darīšanas viņai būtu Joyou? Aizlidot pie topošā menedžera, kurš nemaz nebūtu aktīvs partneris pēc maza laika?Pareģone @ 12.11.2024 11:44
viņa teica, ka brīvdienàs lido prom, tikai nepateica uz kurieni.
Bet es tā padomāju, ka Foxa teica, ka neaizlidoja dēļ slimošanas, varbūt Marija aizlidoja viņas vietā ?