Noskatoties visus storijus, varu teikt tikai vienu – NOŽĒLOJAMI!
Bišu mātei Katrīnei Vasiļevskai jau sen bija laiks izaugt no “lauku” meitenes. Viņas uzvedība ir vulgāra, nefiltrē ko saka. Vai pa šiem gadiem nevarēja paņemt angļu valodas kursus, lai uz skatuves citiem nav jāprasa kā kaut ko pateikt angliski? Viņas ģērbšanās stils ir kā 2000. gadā iesprūdušai bārbijai. Kurš velk uz biznesa pasākumiem tik vulgārus zābakus, šortus un blūzi ar atkailinātu plecu?! Tā dziesma “Money, money..”. Man bija kauns to visu cilvēku vietā, nu tik prasti.
Marija, kura vairs nav līdere, ko tieši viņa tur darīja? Vispār nebija redzama citu storijos. Manuprāt, visas no viņas ir novērsušās, jo saprot, ka Marijai komandas nav, sēž uz veciem lauriem un sauc sevi par līderi. Līdere Marija, kur ir tavi lielie algas čeki par vismaz 5000 eiro? Kur? Un tās Marijas mammas ceptās pankūkas Maskačkas pagrīdē?! Pašām kauns nav? Man būtu kauns, tas nav brančs ar draugiem, kur paši cep pankūkas.
Egitas komandas meitenes, kurām nekad nebūs kvalifikācijas un nepelnīs pat 200-300 eiro, ja jūs esat tik stulbas, ka iesaistāties un maksājat 150 eiro par šādiem pasākumiem, man pat nav jūs žēl.
Kerkira ar savu jauno draudzenīti uzvedās kā no zoodārza izmukuši mērkaķi. Čurāja karstu par izdrukātiem A4 papīriņiem ar kuriem varēs aiziet uz tualeti, jo vērtības tiem papīriem nav nekādas. Kerkiras zābaki pie zolīdā apģērba bija vakara BOMBA!
Daiga, kura visu laiku bija viena, nu cik vēl ilgam laikam jāpaiet, lai viņa saprastu, ka viņa izmet savu naudu mēslainē? Nu nepelnīs viņa ne 200, ne 300 eiro NEKAD.
Visas tās, kuras pavelkas uz šādām huiņām, man jūsu nemaz nav žēl, ja cilvēks ir stulbs, tad ir.
Viss tas pasākums tādā tipiskā krievu stilā, kā jau tas vienmēr bijis NL.