CallMeAnnika @ 02.11.2024 12:08Dotas norādes no pašas augšas (Hohlova), kas jāsaka? Mašai vispār jāpārtaisa runa. :D Boli boli tik tās savas ačteles. :D
amnēzija @ 02.11.2024 17:26Līderiem uz skatuves tās krosenes, kedas un zābaki arī izskatās ..... ? bet, kā jau iepriekš minēju, ar skatuves kultūru tam kantorim ir gaužām bēdīgi. Un, ja jau pasākumam ir sagatavoti (paņemti arī līdzi) dažādi tērpi, tad, pieļauju domu, ka pāraujamiem zolīdiem apaviem arī būtu iespēja tikt paņemtiem līdzi.
viņām pašām kauna nav no tāda “pasākuma”? 🙈🙈🙈 nu goda vārds, kur vēl tālāk. 🙈🙈🙈 par Marijas mamačku kā pankūku cepēju priekš “pasākuma” vispār trūkst vārdu… 😳😳😳amnēzija @ 02.11.2024 15:55
Acīmredzot lētak bija samaksāt Marijas mammai par pankūkām un dažas bundžas Smart Go noziedot pasākumam, lai apkalpojošais personāls sašeiko kokteiļus, nekā šis. ?
Vivian10 @ 02.11.2024 18:03viņām pašām kauna nav no tāda “pasākuma”? ??? nu goda vārds, kur vēl tālāk. ??? par Marijas mamačku kā pankūku cepēju priekš “pasākuma” vispār trūkst vārdu… ???
Margo86 @ 02.11.2024 18:45Speciāli gāju skatīties graudiņas zābakus, es biju gaidījusi ,ko vulgāru garu un tā, bet ieraugot tos botu zābakus pie klasiskā kostīma... ????????
Pati bišu māte arī saģērbušies šķietami neadekvāti,miņuki ,gari zābaki..
Kakaškai gan zolids tērps un apavi
arī speciāli tikko uz viņu paskatījos 🙈🤦♀️Margo86 @ 02.11.2024 18:45Speciāli gāju skatīties graudiņas zābakus, es biju gaidījusi ,ko vulgāru garu un tā, bet ieraugot tos botu zābakus pie klasiskā kostīma... ????????
Pati bišu māte arī saģērbušies šķietami neadekvāti,miņuki ,gari zābaki..
Kakaškai gan zolids tērps un apavi
SantaC @ 02.11.2024 19:21Es tā zviedzu par Kerkiras outfitu. ???
Bišu māte arī pa rubli izskatās. ?
Mačkas mātes ceptās pankūkas šogad aizvieto austeres. ? Un šampja vietā cukurotie pulveri. ?
ilūzija @ 02.11.2024 18:29NL pasākums kopā ar zinzino tīkla mārketingu vienā dienā ?
Vivian10 @ 02.11.2024 18:05Kas Kerijai noticis.. uz LV lidos atpakaļ vai maina skolu ASV ? Par meiteni prieks, malacis. Vēl bērns, bet cenšas ar visu tikt galā. Lai izdodas! ☀️
arī norēcos 🤣🤣🤣🤣🤣 šis sāk palikt par labu humora šovu 😂😂😂SantaC @ 02.11.2024 19:21Es tā zviedzu par Kerkiras outfitu. ???
Bišu māte arī pa rubli izskatās. ?
Mačkas mātes ceptās pankūkas šogad aizvieto austeres. ? Un šampja vietā cukurotie pulveri. ?
izlasi viņas pēdējo postuKrūzīteDūzīte @ 02.11.2024 19:34
Ta tas baumas rodas. Tak nekas tamlidzigs netika teikts nekur.
Es tikai nesaprotu, ko Kača iepriekš gribēja vilkt uz svinīgo daļu, ja to noraidīja un šo tērpu apstiprināja. Viņa izskatās labi, bet ne jau šādi uz svinīgo daļu.amnēzija @ 02.11.2024 17:26Līderiem uz skatuves tās krosenes, kedas un zābaki arī izskatās ..... ? bet, kā jau iepriekš minēju, ar skatuves kultūru tam kantorim ir gaužām bēdīgi. Un, ja jau pasākumam ir sagatavoti (paņemti arī līdzi) dažādi tērpi, tad, pieļauju domu, ka pāraujamiem zolīdiem apaviem arī būtu iespēja tikt paņemtiem līdzi.