CallMeAnnika @ 01.11.2024 14:37No 15,5k uz 14,8k īsā laikā ir daudz. Līdz gada beigām būs 9,9k. :D
Bet Maša ir mainījusies. Viņai no sekotājiem neko nevajag. :D
da viņa tādu tuftu dzen.. angliski profils. Tā pat laikā eiropas(!!!) Kompānija diskutē urlu valodā, dzīvo pēc maskavas laikā un tirgo rusijas produktus. Da lai viņa nogrimst ar visu ru kuģi.Mashka Kakashka @ 01.11.2024 22:01
Ja Marija nepāries atpakaļ uz latviešu valodu, nesāks veidot kaut kādu jēgpilnu saturu, tad uz gada beigām viņai prognozē 13 000, uz nākamā gada aprīli jau zem 10 000.
Cik gan viņa ir dumja, ja nesaprot, ka viņas sūdpulveru bizness ir tiešā veidā atkarīgs no sekotājiem Instagramā, jo mazāk sekotāju, mazāk skatījumu, mazākas iespējas kādam tos mēslus pārdot.
Izskatās, ka Marija ir ieslēgusi pašiznīcināšanos.
diez, ko Marija par šo domā? Droši vien naivi cer, ka tūlīt, tūlīt pienāks brīdis, kad sāks piesekot angliski runājošie.Mashka Kakashka @ 01.11.2024 10:07Marija: mans skills ir CIPARI!
Tikmēr Marijas cipari Instagramā: going down, down, down, down..
Mariju var izmantot kā piemēru "kā sapi** savu Instagram, lai tev katru nedēļu atsekotu 200 cilvēki".
Nitaris @ 01.11.2024 22:29diez, ko Marija par šo domā? Droši vien naivi cer, ka tūlīt, tūlīt pienāks brīdis, kad sāks piesekot angliski runājošie.
CallMeAnnika @ 01.11.2024 22:57Maša beigās aizgāja uz restorānu? Teica, ka ies tikai uz ofisu, jo pēc tam jābrauc pie bērniem. kātad. :D Vai tik iemesls nav nauda? Tikai rīt alga. :D
CallMeAnnika @ 01.11.2024 22:27lngunas storijs par to, ka Kača ir tiešs mentors, bet viņa ir tāda, kas atbild uz katru jautājumu un katru apčubina, vēl audzē komandu, vēl mācās.
Excuse me? Tu esi kompānijā vairāk nekā 2 gadus, diendienā dari vienu un to pašu, vēl neesi iemācījusies?
Vai tiešām pieaugušas sievietes nespēj sev atzīt, ka Kačas līmeni nekad nesasniegs? Kāpēc jāmelo sev?
SarmaD @ 01.11.2024 20:44
Soriki, man visa dzīve nav apzelēt NL dūdas. ?
KrūzīteDūzīte @ 02.11.2024 05:10
Pag pag- Tu te esi gana daudz redzēta, nemuldi, ka neko nezini.
Vai arī Tev pulverīši smadzenes paskalojuši un neko vairs nevar atcerēties?
KrūzīteDūzīte @ 02.11.2024 05:06
Beidziet, viņas tikai mācās vēl. Nav vēl tik pieredzējušas? bet tic, ka visas var sasniegt peļņu vairākos tūkstošos?
Jātic sev un viss izdosies?
ZANZEZAN @ 02.11.2024 08:31Klausos un domāju, kas tās par līderēm, kuru runas koriģē vēl kāda cita, kačai vēl pasaka, ka nevarēsi ģērbt to ko iedomājies, jāmeklē cits variants.
Nu tā kā wtf?
Jūsu darba pasākumos jums ar māca ko teikt? Jums arī pasaka, ko tieši ģērbt? Un vēl par to maksā pats savu naudu, lai tiktu uz pasākumu. Sviests
Citronpipars @ 02.11.2024 08:39Vēl, protams, cool bija, ka Marija TG pinkšķēja, ka nekad neredzēs savu ukraiņu opi. Žēl ka nepinkšķ, ka pa viņas naudu krievi pērk lodes, lai to pašu opi piebeigtu.
Es laikam kaut ko esmu palaidusi garām. 🤣 Katrīne tā arī pateica?ZANZEZAN @ 02.11.2024 08:31Klausos un domāju, kas tās par līderēm, kuru runas koriģē vēl kāda cita, kačai vēl pasaka, ka nevarēsi ģērbt to ko iedomājies, jāmeklē cits variants.
Nu tā kā wtf?
Jūsu darba pasākumos jums ar māca ko teikt? Jums arī pasaka, ko tieši ģērbt? Un vēl par to maksā pats savu naudu, lai tiktu uz pasākumu. Sviests
Hyrte @ 02.11.2024 10:44Man liekas,ka Maša tik slikti izskatās,aizpampusi un vismaz man,bet šķiet,ka tumšā matu krāsa viņai nepiestāv.
Jēzus,Daiga arī pasākumā! No Balviem triekties uz Rīgu, maksāt vēl ieejas maksu. ?
Hyrte @ 02.11.2024 10:44Man liekas,ka Maša tik slikti izskatās,aizpampusi un vismaz man,bet šķiet,ka tumšā matu krāsa viņai nepiestāv.
Jēzus,Daiga arī pasākumā! No Balviem triekties uz Rīgu, maksāt vēl ieejas maksu. ?