Mašas sekotāju skaits 25.10.2024cupcake2 @ 28.10.2024 21:28Interesanti, ar ko Marija plāno noturēt savus sekotājus (tos, kas būs atlikuši, kad atbirs visi, kam apniks klausīties viņas ingliš storīz), ja nebūs vairs drāmu? Viņai tak nav NEKĀ, ko parādīt, ar ko piesaistīt vai noturēt. Ar NL? Ak, pareizi, bet sekotāji taču viņai nemaksā, tad jau baigi arī nemaz nav vajadzīgi. ?
CallMeAnnika @ 25.10.2024 12:28Precīzs skaits - 15 070. Drīz būs 14,9k. :D
CallMeAnnika @ 28.10.2024 13:59Apsveicam Mašu ar 14.9k sekotājiem. :D
Kādu s*du viņa stāsta Telegam. Aptaujas rezultāti nav pēc viņas prāta, jo blogs (lG) jātaisa priekš sevis nevis citiem, jo Maša pēc human design ir cilvēks, kuram viss jādara ''pēc kaifa''. Ja viņa darīs priekš citiem, tad nekas nesanāks.
Agrāk visu, kad darīja pēc kaifa, tad sekotāji dabīgi pieauga, un viņas stāsti par bijušajiem nebija haips. :D Un tagad atkal visu dara ar kaifu.
Hmm, tad nez kāpēc sekotāji krīt un ļoti ātri krīt?
CallMeAnnika @ 28.10.2024 21:43Dzollie iet pretrunās ar sevi. Viņai tika uzdots jautājums, kāpēc nekad nerāda savus čekus, bet citus, un viņa atbild, ka kompānija darbojas tikai no jūlija, viņai vajagot savākt komandu un tad čeks būs lielāks. Bet nākamajā teikumā saka, ka agrāk, kad pelnīja 700-1000 eiro, tad rādīja arī savus čekus.
Par cik lieliem muļkiem viņa uzskata pārējos? Viss no NL pārgāja uz Joyou. Ja tu saki, ka kompānija darbojas tikai no jūlija, tad nesaki, ka agrāk pelnīji 1000 eiro, jo jāmēģina notēlot, ka Joyou nav NL.
Bet vispār ieteiktu noņemt no profila to ''Joyou līdere''. Līdere ar 150 eiro mēnesī, no kuriem 89 eiro ir nauda? :D
Bet respect viņai par to, ka atbild uz neērtiem jautājumiem par NL.
CallMeAnnika @ 28.10.2024 21:43Dzollie iet pretrunās ar sevi. Viņai tika uzdots jautājums, kāpēc nekad nerāda savus čekus, bet citus, un viņa atbild, ka kompānija darbojas tikai no jūlija, viņai vajagot savākt komandu un tad čeks būs lielāks. Bet nākamajā teikumā saka, ka agrāk, kad pelnīja 700-1000 eiro, tad rādīja arī savus čekus.
Par cik lieliem muļkiem viņa uzskata pārējos? Viss no NL pārgāja uz Joyou. Ja tu saki, ka kompānija darbojas tikai no jūlija, tad nesaki, ka agrāk pelnīji 1000 eiro, jo jāmēģina notēlot, ka Joyou nav NL.
Bet vispār ieteiktu noņemt no profila to ''Joyou līdere''. Līdere ar 150 eiro mēnesī, no kuriem 89 eiro ir nauda? :D
Bet respect viņai par to, ka atbild uz neērtiem jautājumiem par NL.
Tastastas @ 28.10.2024 23:22Nu Maška gan laiž šodien. Sekotāji - pofig, ko Jūs gribat, es gribu tā un ne citādāk. Ko tad taisies influencēt, ja visu darīsi tikai pa savam? ? Tad jau jācierē uz kādu britu, ja tik dikti gribas angliski runājošajā daļā ar saviem pulveriem bāzties ?
Un par to draudzeni, kura lūdz atļauju viņu palabot. Ja mērķis ir uzlabot valodu, tad interesanti kā to var darīt, ja neviens nelabo kļūdas? ??♀️
Ak, tā, jā - grimst, grimst te viss, paskatījos dažus Kerkiras storiju un šī uzreiz raksta un aicina pulvergalvām pievienoties ?
magdalena333 @ 27.10.2024 23:01100% tur aizkulisēs kaut kas ir bijis, bez maz vai nedēļu atpakaļ Marija apkakāja Kristapu IG sadzērusies, tagad pēkšņi viņa ir sapratusi? kā tad. Tur varbūt vairāki iemesli, dabūjusi pa mizu no bāriņtiesas, varbūt arī iemesls, ka māte satikās ar Rafu, varbūt Marijai tagad jātēlo pāraug māti, lai kaut ko dabūtu no Rafas?, a varbūt kāds viņai prātiņu ievirzīja pareizajās sliedēs, ka, ja šitā turpinās, tad viņas vienīgais iztikas avots IG (izņemot pabalstus) aizies pa burbuli. Jautājums cik ilgi viņa izvilks šo tēlošanu, jo man tas viss izskatās tik samāksloti, varbūt tāpēc, ka es viņu redzu tādu, bezatbildīgu sievieti, māti, kurai patīk iedzert. Bet, protams, viņas pašas un bērnu dēļ ceru, ka cilvēks tiešām būs saņēmies.
KrūzīteDūzīte @ 28.10.2024 23:43
Es nepavisam neticu šim cirkam. Pēkšņi, nedēļu pēc 30gadu dzimšanas dienas, sievietei iestājās viedums? Dzimšanas dienā nebija nemaz vieduma, dienu pēc arī ne, jo samazgas turpināja liet. Un tad pēkšņi viedums atnāca. Kā tad! Bet lai kā censtos, inde nāk ārā TG! Normāli apņirdz un brauc virsū visiem, kas nedomā kā viņa. Pretīga personība.
Diamonda* @ 29.10.2024 05:56Kurš redzēja Katrīnei to storiju no Džodžo KRIEVISKI? Ja jau tāda internacionāla kompānija, kāpēc tad angliski nebija tas pats uzrakstīts? Vai to kāds no NL rakstīja? ?
Maša: man vienalga par sekotājiem un man neko no jums nevajag.Tastastas @ 28.10.2024 23:22Nu Maška gan laiž šodien. Sekotāji - pofig, ko Jūs gribat, es gribu tā un ne citādāk. Ko tad taisies influencēt, ja visu darīsi tikai pa savam? ? Tad jau jācierē uz kādu britu, ja tik dikti gribas angliski runājošajā daļā ar saviem pulveriem bāzties ?
Un par to draudzeni, kura lūdz atļauju viņu palabot. Ja mērķis ir uzlabot valodu, tad interesanti kā to var darīt, ja neviens nelabo kļūdas? ??♀️
Ak, tā, jā - grimst, grimst te viss, paskatījos dažus Kerkiras storiju un šī uzreiz raksta un aicina pulvergalvām pievienoties ?
CallMeAnnika @ 29.10.2024 10:03Maša: man vienalga par sekotājiem un man neko no jums nevajag.
Arī Maša: nopērciet Drainiņu, tam tagad ir atlaide.
Mashka Kakashka @ 29.10.2024 10:35Marija Telegram ielikusi ziņu no barojošas māmiņas par Drainu.
Draina instrukcijā rakstīts, ka barojošas māmiņas NEDRĪKST lietot Drainu.
Un tas teksts "Ieteicamā fiziskā aktivitāte 10 000 SOĻU DIENĀ. Ieteicams ievērot dzeršanas režīmu 1,5-2 l ŪDENS DIENĀ."
???? Nu vai ziniet, ja ievērosiet 10 000 soļu dienā, dzersiet daudz ūdens, notievēsiet pat bez sūda Draina. Jēga no tā produkta?
amnēzija @ 29.10.2024 10:39
Tu neko nesaproti - pampumu kas noņems un katru rītu izvadīs toksīnus no organisma, ja drainu nelietos? Un ja vēl iepriekšējā dienā ir daudz ēsts vai lietots akohols, tad vispār ārprāts, nav iespējams bez draina iztikt ?
Mashka Kakashka @ 29.10.2024 10:37Viņas visas saka, ka Drains ir viņu superprodukts, viens no pirktākajiem, utt. Kapēc tad Drainu ņem ārā no ražošanas un kāpēc Drainu nevar iztirgot tāpat kā Biodrone, jau no jūnija vai jūlija skandina, ka palicis pavisam maz. Nesen vēl teica, ka pirms maratona noteikti viss būs izpirkts. Tagad jātaisa papildus akcija. ???