Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 774
Reģ: 14.09.2024
Mashka Kakashka @ 23.10.2024 23:02

Update: Ir jau dienas beigas, nu pareizāk sakot jau nakts. Tā arī ar mani "līdere" dienas laikā nesazinājās. Dīvaini. Katrā ziņā, ja man pašai jāraksta sociālajos tīklos "līderei" un jālūdzas, lai izskaidro man džodžo darbības principu, kaut esmu reģistrējusies caur viņu mājaslapu, tad nu nafig tādu uzņēmumu. Atbalsta tālrunis arī nav, kontu izdzēst nevar, piedāvā rakstīt Telegram vai epastu. Dikti "shady", bet kā jau pie krieviem. ?

Bet gadījumā tā sazināšanas tomēr neattiecas uz menedžeriem?
Parasts pircējas grib, reģistrējas un iepērkas, ko viņam var no līdera vajadzēt? Un tā skrīnu sūtīšana vairāk ir tajos gadījumos, kad visi šitie maratoni notiek, lai čatiņos var sareģistrēt.
23.10.2024 23:30 |

Reitings 1633
Reģ: 15.09.2023
Tastastas @ 23.10.2024 23:30

Parasts pircējas grib, reģistrējas un iepērkas, ko viņam var no līdera vajadzēt? Un tā skrīnu sūtīšana vairāk ir tajos gadījumos, kad visi šitie maratoni notiek, lai čatiņos var sareģistrēt.

Jebkurš menedžeris no sākuma ir kā parasts pircējs, jo kamēr pats neiztērēsi +/- 170.00 eiro, lai savāktu 70 PV, kuri nepieciešami aktivizācijai, par menedžeri nekļūsi.
23.10.2024 23:44 |

Reitings 1633
Gunita Kante atmetusi ar roku džodžo? Sen nav redzēts rīta Drains, Biodrons.. 😁 Pēc Instagram izskatās, ka pievienojusies jūlijā, 3 mēnešus izturēja? Cik palika mīnusos?
23.10.2024 23:50 |

Reitings 1633
Egitai jauns upuris, ar tik pat sliktu rakstību kā Egitai. 😬 Tāds tādu atrod? Pilnīgi tukšs Instagram profils, nu tik pelnīs, nu tik jaudīgas jaunas iespējas būs. 😁 Ar nepacietību gaidu rezultātus!
23.10.2024 23:58 |

Reitings 6228
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 23.10.2024 22:35
Šausmas, vēl viena naivā muļke. Sarēkināju, ka par savu pasūtījumu samaksājusi +- 172,25 eiro. Tā ir summa, lai aktivizētos un sakrātu pirmos 70PV.
Domā, ka ātri atpelnīs, bet neatpelnīs nekad.

Kā tur Ilze laivā teica - "Ka viņām nav jāpārdod mistisks koferītis, bet ikdienas produkti."? Tas "mistiskais koferītis" citiem ir darba instruments un tas ir jānopērk tikai 1x, pie reģistrācijas, lai varētu darboties kā kompānijas partneris. Un klientam savukārt, nav jāpērk "kaķis maisā", iegadājoties smaržas, jo pirms iegādes var no tā "mistiskā koferīša" smaržu paraudziņus izsmaržot. Bet JOYOU katru mēnesi jāaktivizējas. Un klients, pērkot bundžu, nezina ko viņš pērk, jo kompānija nepiedāvā opciju - pagaršot. Šo opciju piedāvā paši menedžeri no savām personīgajām bundžām. Un tagad iedomājos to ainu, ka kāda, saķērusi rotenieku, gramstās ap tiem saviem pulveriem bez cimdiem un pēc tam no tās pašas bundžas servē jau it kā ar cimdiem to porciju klientam. Un kāda tur vairs jēga no tiem cimdiem, ja tas kausiņš jau ir plikām rokām apgramstīts un iemests atpakaļ bundžā.. neticu, ka pati sev kokteili gatavo, izmantojot cimdus..
23.10.2024 23:58 |

Reitings 1633
😁 Mārketinga plāns. 🥱
24.10.2024 00:04 |

Reitings 6228
Tastastas @ 23.10.2024 23:30

Kad piereģistrējas, sazinās ar mentoru, lai tiktu tajā zoomā jauniņajiem. Tā kā viņas neredz kas ir reģistrējies, potenciālais menedžeris dod ziņu pats, lai tiktu zoomā.
Šajā gadījumā viņa reģistrējās, lai pārbaudītu vai līderis redz, kas pie viņa piereģistrējies, vai neredz. Ja jau dienas laikā nesazinājās, tātad - neredz. Un iespējams, ka Marija raksta pasakas par to, ka bijušie NL menedžeri un viņu radinieki reģistrējas, lai tiktu pie produktiem (kaut kas tāds šeit šodien tika minēts). Jo, vismaz uz doto brīdi, pats līderis neredz kas reģistrējas.
24.10.2024 00:10 |

Reitings 88
Reģ: 24.09.2023
KrūzīteDūzīte @ 23.10.2024 19:21

Tu tiesam doma, ka maka biezumu nosaka jauna maja, apgerbs un celojumi, auto? Ka tad ir jaizskatas cilvekam ar algu 5k? Pie kam viniem ir liela gimene un vina maksa par abam majam cik saprotu. Tie 5k tur ir pietiekosi lai vienkarsi komfortabli dzivotu. Nav jametajas ar naudu, lai tikai citiem paraditu, ka tev ir nauda.

Ja Jūs izlasītu manu tekstu līdz galam, saprastu par ko es runāju. Dzīvot jaunā mājā un braukt ar jaunu auto nav mētāšanās ar naudu. Jauns mājoklis ir energoefektīvāks, komunālie maksājumi ir pavisam zemi, nav katru mēnesi jāizmet simti, bet ja vēl uzliek saules paneļus ir iespējams teju nemaksāt neko vai pat vasaras mēnešos nopelnīt atdodot tirgū saražoto enerģiju. Ar auto tas pats - nopērc svaigu auto, nedomā par remontiem, tas neprasīs nekādus ieguldījumus un būs arī cits patēriņš, hybrida vai elektroauto gadījumā - atkal vari iziet pa nullēm. Jūs varat stāstīt, ka citas vērtības utt, bet te jau ir runa par loģiku kuras nav. Vai arī drīzāk naudas nav.
24.10.2024 00:40 |

Reitings 36
Reģ: 02.05.2024
Kalendy tik mīļi storijos ņirgājas par Kaču, tik jauka draudzene. Nebūs Tev, Endž, šeit miljonu bizness 😄
24.10.2024 05:17 |

Reitings 1633
Kāpēc Marija vairs nerāda kā lieto sūdpulverus, būsterus un matriksus? Tas tak ir viņu mārketinga plāna punkts Nr.1 - JĀLIETO PRODUKTS PAŠAM!
24.10.2024 09:32 |

Reitings 1633
amnēzija @ 24.10.2024 00:10

Kad piereģistrējas, sazinās ar mentoru, lai tiktu tajā zoomā jauniņajiem. Tā kā viņas neredz kas ir reģistrējies, potenciālais menedžeris dod ziņu pats, lai tiktu zoomā.
Šajā gadījumā viņa reģistrējās, lai pārbaudītu vai līderis redz, kas pie viņa piereģistrējies, vai neredz. Ja jau dienas laikā nesazinājās, tātad - neredz. Un iespējams, ka Marija raksta pasakas par to, ka bijušie NL menedžeri un viņu radinieki reģistrējas, lai tiktu pie produktiem (kaut kas tāds šeit šodien tika minēts). Jo, vismaz uz doto brīdi, pats līderis neredz kas reģistrējas.

Tur viss ir galīgi aplam.
Produktus var nopirkt tikai reģistrējoties, piereģistrēties var tikai tad, ja zini kāda ID numuru.
Piemērs, es caur Google uzduros viņu produktiem, meklējot pulverus man sanāk kaut kādā veidā aiziet līdz viņu lapai, bet nopirkt es nevaru, jo nopirkt produktus var tikai reģistrējoties, reģistrēties var tikai tādā gadījumā, ja zini kāda menedžera ID numuru. Uz ātro sazināties nevar, atbalsta tālruņa numurs nav.
Es uzspiedu uz "līderes" linka, kur viņa aicināja pievienoties zem viņas, links atvērās jau ar viņas ID numuru, veicu reģistrāciju, atsūtīja PIN kodu, tik tālu viss ok. Bet pēc reģistrācijas nesekoja nekādas darbības no viņu puses, ne "līderis" ar mani sazinājās, ne atsūta atgādinājuma e-pastu, ka esmu reģistrējusies, pilnīgi nekā, klusums no džodžo. Ja, piemēram, man šo reģistrācijas linku izdodas iegūt kaut kādā veidā bez sociālajiem tīkliem un pašai sociālo tīklu man nebūtu, tad man pat nav iespējas pašai sazināties ar "līderi", lai viņa sāktu mani apmācīt un informēt.
Tad sanāk, ka par menedžeri var kļūt tikai tādā gadījumā, ja esi sociālajos tīklos un pats vari pirmais uzrakstīt "līderim". Cilvēks no malas, kurš uzduras džodžo mājaslapai, nemaz nevar tik vienkārši kaut ko nopirkt, jo nepieciešama reģistrācija, kur nepieciešams ID numurs. Kaut kā viņi ļoti aplam būvē to biznesu. Agrāk NL varēja produktus nopirkt bez reģistrācijas.
24.10.2024 09:43 |

Reitings 1660
Reģ: 25.01.2023
MatildeR @ 24.10.2024 00:40

Ja Jūs izlasītu manu tekstu līdz galam, saprastu par ko es runāju. Dzīvot jaunā mājā un braukt ar jaunu auto nav mētāšanās ar naudu. Jauns mājoklis ir energoefektīvāks, komunālie maksājumi ir pavisam zemi, nav katru mēnesi jāizmet simti, bet ja vēl uzliek saules paneļus ir iespējams teju nemaksāt neko vai pat vasaras mēnešos nopelnīt atdodot tirgū saražoto enerģiju. Ar auto tas pats - nopērc svaigu auto, nedomā par remontiem, tas neprasīs nekādus ieguldījumus un būs arī cits patēriņš, hybrida vai elektroauto gadījumā - atkal vari iziet pa nullēm. Jūs varat stāstīt, ka citas vērtības utt, bet te jau ir runa par loģiku kuras nav. Vai arī drīzāk naudas nav.
Lai bez kredītiem šito visu dabūtu gatavu ar 5 tukstošiem ir par maz mēnesī.Tu jau nezini ko Taņas ģimene uzkrāj vai neuzkrāj.Tas,kas bijis kredītu jūgā un ticis ārā,tas 10 reizes pārdomās pirms ņemt jaunus kredītus.Jo arī chogans nav apsolīts kā mūžīgs darbs.
24.10.2024 10:39 |

Reitings 66
Reģ: 07.07.2022
Interesanti kāpēc kacha vairs neko nestāsta par Keriju. Bij ziņu portālos, ka nomainījusi ģimeni, bet nekāda komentāra no kačas nav. iepriekš visu stāstīja, kas un kā.
24.10.2024 10:43 |

Patīk
Reitings 43641
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 23.10.2024 23:44

Jebkurš menedžeris no sākuma ir kā parasts pircējs, jo kamēr pats neiztērēsi +/- 170.00 eiro, lai savāktu 70 PV, kuri nepieciešami aktivizācijai, par menedžeri nekļūsi.
Nē, pircējiem neuzkrājas PV.
24.10.2024 10:44 |

Reitings 2006
Reģ: 31.08.2022
amnēzija @ 22.10.2024 20:59

Tas viņām raksturīgi, slimām vazāties apkārt un pa pasauli. Arī uz ārzemēm pusslimas brauc. Iepriekšējā dienā vemj, nākamajā jau sēž lidmašīnā. Plus dažām arī bērni pusslimi tiek vesti uz izglītības iestādēm. Atceros kāda te bija ierakstījusi, ka viena no rīta pastāstījusi storijos, ka bērnam esot spalīši un nākamajā storijā bērns jau ir bērnudārzā.

A ja tu būtu nopirkusi biļetes un būtu jādodas ceļojumā, atceltu braucienu vai mēģinātu tomēr braukt? Bet godīgi 😀
24.10.2024 10:45 |

Reitings 6228
Kenty @ 24.10.2024 10:39
Lai bez kredītiem šito visu dabūtu gatavu ar 5 tukstošiem ir par maz mēnesī.Tu jau nezini ko Taņas ģimene uzkrāj vai neuzkrāj.Tas,kas bijis kredītu jūgā un ticis ārā,tas 10 reizes pārdomās pirms ņemt jaunus kredītus.Jo arī chogans nav apsolīts kā mūžīgs darbs.

Tieši tā. Un tas ir tas ko Taņa pati ir teikusi, ka neviens bizness nav 100% drošs un mūžīgs, arī tas kādu dienu var beigties. Un viņa to apzinās.
24.10.2024 11:11 |

Reitings 6228
Elife @ 24.10.2024 10:45

A ja tu būtu nopirkusi biļetes un būtu jādodas ceļojumā, atceltu braucienu vai mēģinātu tomēr braukt? Bet godīgi ?

Ja es būtu slima ar rotenieku, man būtu pofig tas brauciens. Es atceltu. Un galu galā šo vīrusu ļoti vienkārši "uzdāvināt" arī kādam citam, it sevišķi, ja vemts vēl ir dienu pirms brauciena..
Tas NL bariņš, kuras toreiz brauca ceļojumā, viena vai divas no tās, kur dienu iepriekš vēma šo "jauko" vīrusu pārņēma. Neredzu nekādu baigo romantiku ceļojuma laikā Parīzē kaut kur vemstīties.
24.10.2024 11:17 |

Reitings 2006
Reģ: 31.08.2022
CallMeAnnika @ 23.10.2024 17:24
Un ja viņai nav tādas vērtības? Varbūt grib daudz un dažādi nevis mazāk un kvalitatīvi?
Un ko tu zini par Taņu? Ne tu, ne es nezinām, ko viņa dara aiz muguras. Varbūt investē, varbūt jau būvē savu māju? Nav kā NLietes, kuras notralināja visu naudu. Tu paskaties, kur Maša šobrīd ir.
Citiem auto ir lai tiktu no punkta A uz punktu B. Mašai vajadzēja sarkano konservu bundžu. Un kur viņa tagad ir tikusi?

Man arī nav nekāds salona auto, toties nav arī kredītā, un degvielu un remontu arī varu atļauties galvu nelaužot par to. Man jau liekas, ka jauni auto nav nekādi rādītāji dzīves līmenim. Man auto nezīmē tikt no vienas vietas uz otru, turklāt mums ir divi ģimenes auto, manējais patiešām nozīmē pārvietošanos pa pilsētu, ne lai parādītu ģimenes finanses.
24.10.2024 11:35 |

Patīk
Reitings 43641
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 24.10.2024 00:04
? Mārketinga plāns. ?
1.punkts ir tas, uz kā balstās JoJo - jālieto produkts pašam. Tāpēc arī naivas muļkes lieto un kompānija ar sliktiem un pārcenotiem produktiem pastāv.
24.10.2024 12:03 |

10 gadi
Reitings 1905
Reģ: 26.03.2010
Kā vispār šito sūdu var saukt par "biznesu"?? Lieto pati, piesaisti klientus, iemāci to pašu 😂😂😂😂
24.10.2024 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!