krmmm @ 20.10.2024 00:19Runājot par Marijas meijbelin lūpukrāsu - vai tad NL arī nebija dekoratīvā kosmētika? Kur palika? Vai arī tā nav tik laba ?
SantaBarbara @ 20.10.2024 00:02Rīt gan jau visas mazās bites savos story stāstīs cik jaudīgs čats bijis un cik visas iedvesmotas un protams aicinās klűt par biznesa partnerēm?jo ir tak iespēja nopelnĩt,savienot ar gimeni un pats galvenais iegut jaunas draudzenes ???
Redwine @ 20.10.2024 10:10
Un kur tad paliek - strādā kad gribi un cik gribi ? Nekā nebija - jāplēš tomēr tā di**a pušu , lai lielā karaliene dzīvot labi var
vakar Egita ar raudāja, cik laba tuša bijusi NL un tagad jāmeklē kas cits. Un citas nav tik labas, birst.. bet nu viņam jau patīk nolikt sūtīs, jo pašu it tas labākaiskrmmm @ 20.10.2024 00:19Runājot par Marijas meijbelin lūpukrāsu - vai tad NL arī nebija dekoratīvā kosmētika? Kur palika? Vai arī tā nav tik laba ?
Amway ir tāds pats mēsls kā nl. Ir tā laime pazīt cilvēku, kas Amway lv bija tā pirmsākumos un pelnīja solīdi. Pats tas cilvēks tieši to pašu par Amway pateica, ko jebkurš loģiski domājošs šajā par jebkuru mlm - ja tu esi sākumā - tu vari labi nopelnīt. Ja tu pievienojies pēc entajiem gadiem - tu pelnīsi tiem, kas bija pirmie un pats tērēsi kosmosu, lai "pelnītu" kapeikasEsaizgaju @ 20.10.2024 09:45Es apbrīnoju, ka lielajām bitēm vēl kaut kādā jokainā veidā izdodas pierunāt jaunus cilvēkis iesaistīties, ņemot vērā,ka kuģis grimst. + produkti ir tik slikti, ka neko neuzlabo, bet tikai pasliktina.
Es saprotu, ka tiem kuri vēl pavelkas, vēlas paaugstināt savus ienākumus, bet tur taču pilnīgi klapes uz acīm, un šķiet, ka nepēta sīkāk, ka ir labākas alternatīvas.
Es vēlētos pārvilināt tos naivos cilvēciņus uz Amway, kur tiešām ir iespējas, ja esi gatavs veidot savu uzņēmumu (komandu) nevis būt tikai patērētājs + uzlabot veselību un dzīves kvalitāti, un nav katru mēnesi obligāti jāpērk produkti, lai aiztaisītu kvalifikāciju, nav jāņem kredīts,lai reģistrētos utt. Žēl, žēl, ka JoJou sabojā uztveri par MLM.
Šorīt atveru savu lG un jau no paša rīta mazā bite uzrakstījusi, vai es negribu pelnīt naudu. :D Tik nožēlojamas sievietes.amnēzija @ 19.10.2024 23:16
Tāpēc viņas raksta visiem pēc kārtas. Bezmazvai vienreiz storijus noskatījies, saņemsi vēstuli ar piedāvājumu pievienoties lielajai peļņai. Un jauniegūtos partnerus arī mudinās pēc iespējas vairāk cilvēku reģistrēt.
Tas esot izaugsmes čats, kurā ir vien 10 vai mazliet vairāk menedžeru. Viena no mazajām bitēm jūtoties lepna tur būt. :DSantaBarbara @ 19.10.2024 23:57
Bet čatā jau bija rakstĩts masveidā reğistrēt un to paśu likt darīt arī tām jaunajām meitenēm!
Piramǐdbizness pilnā krāšņumā!
Mani vairāk nošokēja tās meitenes rakstītais ,ka viņa sapratīs ,ja vińu izmetĩs no čata!
Tad ,tas laikam viens no sodiem,ja nepilda karalienes pavēles,pastāv risks izlidot no ċatiņa ,kur draudzĩgi viena otru ņem priekšā????
Es novēlu bērniem tēvu, bet Mašai rūgtu dzīves mācību. Tas varētu izārstēt viņas slinkumu, kad tiešām Mustangs bez OCTA un ar tukšu bāku būs vienīgais, kas viņai būs palicis.Kārena @ 20.10.2024 09:47Lasot komentārus Maškas TG - kāds “pārsteigums”, ka nevis foruma heiteres, bet viņas atbalstītājas vairs viņu nesaprot. ? Tur arī laikam atbilde uz jautājumu, kurš pērk tos pārcenotos sūdpulverus.
Marija ar savu krievu karakuģi laikam tagad pilnās burās uz Spāniju tēmē. Vai tiešām beidzot būs sapratusi, ka nevienam papikam nevajag vientuļo trīs bērnu māmiņu, kas prot tik zviegt nevis jēgpilni piedalīties sarunās? Bērnu dēļ ceru, ka izdosies dabūt atpakaļ Rafčiku.
CallMeAnnika @ 20.10.2024 11:19Tas esot izaugsmes čats, kurā ir vien 10 vai mazliet vairāk menedžeru. Viena no mazajām bitēm jūtoties lepna tur būt. :D
Hmmm1 @ 20.10.2024 10:47
Salīdzinot to Chogan (zināma meitene tur strādā) nevienā čatā nav lamātas meitenes. Es sekoju daudz Chogan sievietēm man nevienu reizi nav atnākusi no viņām ziņa par pievienošanos, bet no džodžo gan.
Hmmm1 @ 20.10.2024 10:41Tā pati Gunita pazuda no džodžo :D
Saprata varbūt, ka nav jēgas tur būt un maksāt tik milzīgu naudu par sūdiem :D
amnēzija @ 20.10.2024 14:13
Bet tas kolagēns bija tik labs. Mati nekrita ārā. ?
Precīzi pateikts!2biletes @ 20.10.2024 11:12Amway ir tāds pats mēsls kā nl. Ir tā laime pazīt cilvēku, kas Amway lv bija tā pirmsākumos un pelnīja solīdi. Pats tas cilvēks tieši to pašu par Amway pateica, ko jebkurš loģiski domājošs šajā par jebkuru mlm - ja tu esi sākumā - tu vari labi nopelnīt. Ja tu pievienojies pēc entajiem gadiem - tu pelnīsi tiem, kas bija pirmie un pats tērēsi kosmosu, lai "pelnītu" kapeikas
2biletes @ 20.10.2024 11:12Amway ir tāds pats mēsls kā nl. Ir tā laime pazīt cilvēku, kas Amway lv bija tā pirmsākumos un pelnīja solīdi. Pats tas cilvēks tieši to pašu par Amway pateica, ko jebkurš loģiski domājošs šajā par jebkuru mlm - ja tu esi sākumā - tu vari labi nopelnīt. Ja tu pievienojies pēc entajiem gadiem - tu pelnīsi tiem, kas bija pirmie un pats tērēsi kosmosu, lai "pelnītu" kapeikas
Šis gan nones jumtu.Pēc viņu reklāmām tam jābūt ,tā ka jebkurā laikā un vietā strādā,visu var savienot sevišķi ar bērniem.Un te meitenes taisnojas,jo nestrādā visu diennakti,lai cilvēki nāktu,jo ir tie bērni ar kuriem jāmācās,jāpavada laiku ar ģimeni.Sanāk otrādi.Lai kautkādi solitie atalgojumi būtu jārukā no rīta līdz naktij😁Tā tak trauksmē var iedzīvoties,nervu zāles jādzer.Nu i nafig tādu darbu.Mashka Kakashka @ 19.10.2024 19:57