CallMeAnnika @ 03.10.2024 14:33Foxas storijs: ''Manā apkārtnē visi slimo, Stefai dārziņā arī, bet mēs jūtamies lieliski un esmu pārliecināta, ka tas ir pateicoties C-Boooster.''
Un to saka Foxa, kas slimo katru nedēļu. Nepārspīlējot.
CallMeAnnika @ 03.10.2024 15:19Nē, tas nav normāli.
Tu staigā puskaila/kaila savu vecāku klātbūtnē? Nav arī pieņemts, ka pārģērbjamies pludmalē, lai visi redz (izņemot nūdistu) vai veikalā publiski.
Un ko tad, ja Oskars nāk modināt? Diez vai viņam pašam būtu ērti.
Un šī nav pirmā reize, kad meitene ir pusplika. Ziemassvētkos bija storijs, kur meitene sēž istabas vidu pusplika. Sabiedrības normas ir jāiemāca. Bet trakākais ir tas, ka māte to parāda visiem sekotājiem.
Gulēt puskailam/kailam ir baigi forši, bet jāiemācās izpratne, kad to darīt un kad nē.
pieliktu oliņu pie šada kombo vārītu vai ceptu un est negribētos.Manas mīlākas brokastis,man iegaršojās avokādo pie šada savienojuma ar olu.un ēst negribas.amnēzija @ 03.10.2024 16:17Diezgan knapi izskatās - divas rupjmaizes rikas, uz katras rikas puse no puses avokado. Un pa virsu nedaudz spināti. Un šķēlēs sagriezts neliels gurķis klāt. Un brīnās, ka apēda šādas divas porcijas. Kokteili nekad otru netaisot. Bet kā var negribēt vēl kaut ko apēst, ja olbaltumvielu nav? ? tas skaitās, ka ir iemācījušās maratonos sabalansēti ēst? ? pa lielam porcijā - ogļhidrāti, šķiedrvielas un labie tauki..
magdalena333 @ 03.10.2024 16:52Man reāli laikam ir vajadzīgs tulkotājs, lai saprastu, ko Marija tur murgo? Lai kaut ko saprastu, saklausītu man jāslēdz storijs uz pilnīgu skaļumu (ko nevēlos darīt), jo savādāk to bebebebe, nevaru saklausīt! Kāpēc viņa vismaz neizmanto subtaitlus, zinot, ka viņai ir izteikts akcents, plus švaka gramatika. Un kaut ko stāsta un stāsta, vai vispār kāda persona no malas spēj iebraukt tajā ko viņa tur bubina??
Bet jūs labāk paskatities kas mums mēdijos, svarīga ziņa man šis izleca kad gāju inboxā.
https://www.la.lv/jus-nevarat-iedomaties-man-rokas-tric-katrini-vasilevsku-parsteidz-sanemtais-piecciparu-atalgojums
Kā domājat? Kačas reklāmas raksts? Es esmu 99% parliecināta.
Hyrte @ 03.10.2024 17:59Cik Maša laimīga tiekot pie šmigas! ??
CallMeAnnika @ 03.10.2024 15:19Nē, tas nav normāli.
Tu staigā puskaila/kaila savu vecāku klātbūtnē? Nav arī pieņemts, ka pārģērbjamies pludmalē, lai visi redz (izņemot nūdistu) vai veikalā publiski.
Un ko tad, ja Oskars nāk modināt? Diez vai viņam pašam būtu ērti.
Un šī nav pirmā reize, kad meitene ir pusplika. Ziemassvētkos bija storijs, kur meitene sēž istabas vidu pusplika. Sabiedrības normas ir jāiemāca. Bet trakākais ir tas, ka māte to parāda visiem sekotājiem.
Gulēt puskailam/kailam ir baigi forši, bet jāiemācās izpratne, kad to darīt un kad nē.
Citronpipars @ 03.10.2024 18:23
Nē tas ir normāli, kāpēc Oskars savus bērnus nevar modināt plikus?? Un arī pameitu. Un nē, es neeju sava tēva klātbūtne plika jo man ir 40 gadi nevis 10, bet piemēram mammas klātbūtnē varu but plika un ari viņa manā klātbūtnē. Arī ar draugiem ejam pirtī pliki. Man, piemēram, seksuālās vēlmes nerodas tikai tāpēc ka redzu pliku peni vai vagīnu, kur tad nu vēl radinieka vai bērna. Katrs ģimenē dara kā vēlas, bet domāt ka normāli dari tikai tu lūk tas ir nenormāli. Tad sanāk tētis piemēram nevar rādīt bernam kā pareizi mazgāt dzimumorgānu jo tas ar ir slimi?
kamēr neviens ptac nestučīs par krāpniecisku reklāmu, tikmēr stāstīs ko gribēsMashka Kakashka @ 03.10.2024 07:45
Protams, vajag vienai galvenai muļķei izmaksāt kaut ko papildus, lai viņa turpinātu piesaistīt un vilkt pārējos vientiešus. Tik viņa varētu korektāk norādīt to savu atalgojumu, ne jau visu summu viņai izmaksā, ko viņa apvilkusi ar sarkanu. Daļa ir ceļojumu bonuss, kuru var izmantot uzņēmuma pasākumos, daļa ir izņemama tikai precēs, kur pašai jāpiemaksā nauda un pats svarīgākais, no šī visa ir jānomaksā nodokļi.
Citronpipars @ 03.10.2024 18:26Eu, bet Marija raksta ka pati pirkušsi biļetes. Vai nu melo vai tā dāvana tad mos ir dzīvošana Parīzē
bet tas ir vāks. Ok, proseko, bet vienai? Tas tiešām ir tas must have, kas esot Parīzē ir jādara? No rīta? Proseko un ne viens vien? Čau..Hyrte @ 03.10.2024 17:59Cik Maša laimīga tiekot pie šmigas! ??
ZANZEZAN @ 03.10.2024 19:43bet tas ir vāks. Ok, proseko, bet vienai? Tas tiešām ir tas must have, kas esot Parīzē ir jādara? No rīta? Proseko un ne viens vien? Čau..
Vispār jau kafija un kruasani ir Parīzes brokastis.
Un nu nav tur nekas sarežģīts ne metro, ne lidostā. Nesen biju, viss saprotams, ja draudzējies ar galvu. Vēl jau svarīgi kādā rajonā viesnīca, bet tur neizskatās nekas šiks. Ja stundu gāja, tad diezgan patālu no centra, pie melnajiem.
Bet nu jā nav tad nav saprašanas, ne LV, ne Parīzē.
Diez kaut kur citur ar aizvilkties vai tikai pie eifeļa dzelzi uzņems?
Luvra, monmantra, orsay, versaļa vēl un vēl. Bet neizskatās, ka te tas būs. Tikai proseko, gliemeži, tornis, tiktoki un bezsamaņā rēkšana.
Aa un vēl zūmi. Ceļojot. Jo maksā lielo naudu:D pilnīgs čau tas NL
amnēzija @ 03.10.2024 20:13
Parīzē gliemji un prosecco noteikti garšo savādāk ? un Marija Luvrā? Es ļoti šaubos ? drīzāk veikalus izķemmēs(draudzenei līdzi aizies) un kafenes izstaigās nevis Luvru apmeklēs ?