Mashka Kakashka @ 03.10.2024 10:07Nu jau arī pensionārus taisās piesaistīt. ? Galīgi prātu izkūkojušas.
Hyrte @ 03.10.2024 10:20
Es to sievieti zinu, viņa patiesībā ir ļoti forša un sakarīga, man tiešām žēl,cik ļoti viņa ir apvārdota! ?
Bija mēnesis,kur teica,ka nopelnījusi 0,bet tāpat turpina.
Hyrte @ 03.10.2024 10:20
Es to sievieti zinu, viņa patiesībā ir ļoti forša un sakarīga, man tiešām žēl,cik ļoti viņa ir apvārdota! ?
Bija mēnesis,kur teica,ka nopelnījusi 0,bet tāpat turpina.
krmmm @ 03.10.2024 11:07Ja es pareizi saklausīju Bondarčukas bubināšanu, tad viesnīcas numurs Parīzē izmaksā ap 300 eiro par nakti. Emm, viņa kā cukurmamma Marijai uzsauc viņas pusi, tostarp visas pārējās izmaksas, kas Parīzē ir milzīgas? Kkā nespēju iedomāties, kā Marija var segt šo lakšerī ceļojumu. Gan jau arī negribēs savas dievinātās okupantu kvīnas priekšā izrādīt, ka ar naudu slikti. Ņems ātros kredītus, vai? Tikmēr bērni nomesti kkur, Vita 3+ gadu vecumā joprojām zīž pusplaukstu utt. Traģiski tas viss.
Redwine @ 03.10.2024 11:11
Pēc tiek tekstiem man liekas , ka arī biļete maškai tika uzsaukta
krmmm @ 03.10.2024 11:07Ja es pareizi saklausīju Bondarčukas bubināšanu, tad viesnīcas numurs Parīzē izmaksā ap 300 eiro par nakti. Emm, viņa kā cukurmamma Marijai uzsauc viņas pusi, tostarp visas pārējās izmaksas, kas Parīzē ir milzīgas? Kkā nespēju iedomāties, kā Marija var segt šo lakšerī ceļojumu. Gan jau arī negribēs savas dievinātās okupantu kvīnas priekšā izrādīt, ka ar naudu slikti. Ņems ātros kredītus, vai? Tikmēr bērni nomesti kkur, Vita 3+ gadu vecumā joprojām zīž pusplaukstu utt. Traģiski tas viss.
1. Brauc, lai parādītu, ka Maša arī var ceļot, jo tikko pārējās arī bija ceļojumā.amnēzija @ 02.10.2024 21:48
Nu, ārzemnieki jau nezina, ka viņai tik skumji ar to budžetu. Tiem var pilnas ausis piestāstīt, ka strādājot JOYOU, var labi pelnīt un jebkurā brīdī aizceļot ?
CallMeAnnika @ 03.10.2024 11:29Ārprāts. Vai Egitai škiet normāli publicēt puskailu meitu? Viņai ir 9 gadi, nav vairs nekāds bēbis. Un tāda guļ kopā ar brāli? Tur kaut kas tajā ģimenē nav. Nevis bērnos, bet mātē.
Mashka Kakashka @ 03.10.2024 11:31
Biļetes Marijai uzsauca, zem Eifeļa posta ir ietagotas meitenes. Viena no viņām ielika storiju, kur uzrakstīts, ka viņa uzdāvinājusi biļetes.
CallMeAnnika @ 03.10.2024 11:331. Brauc, lai parādītu, ka Maša arī var ceļot, jo tikko pārējās arī bija ceļojumā.
2. Brauc copēt ārzemniekus.
Mashka Kakashka @ 03.10.2024 10:25
Viņa izskatās sirsnīga un ļoti jauka. Bet tā nodarbošanās ar NL. ? Kā sektas dalībniece. Kārtīgi izskalotas smadzenes tajos zūmos. Nezinu uz ko viņa cer ar saviem 86 sekotājiem. Nu nebūs tur nekas. Žēl, ka viņa izmet naudu par tiem produktiem.
CallMeAnnika @ 03.10.2024 13:36Signe storijos stāsta par iedvesmojošo Zoom, kur bišu māte saņēma lielo prēmiju. Tas ir obligāts pienākums jūsmot? Gan jau visām kremt, ka pašas saņem 100-200 eiro.
Signe stāstīja, ka bez Grand bonusa, vēl 3 esot saņēmušas PRO bonusu. Egitai bija ietagotas storijā - viņa un abas lngas - katra 613 eiro.
Tas nozīmē, ka Maša nedabūja neko. ZERO. :D :D
Viņai gan vajadzēja būt vismaz 1S dēļ Kačas, bet acīmredzot nav. Un nav pat Star, jo PRO bonuss tika maksāts visām, kuras no jūlija līdz septembrim ir noturējušas Star - 2S kvalifikāciju.
Vai arī Maša nav atbildusi visiem kritērijiem - ''PRO Bonus tiek izmaksāts partneriem no PRO kvalifikācijas un 4 000 PV GACallMeAnnika @ 03.10.2024 13:36Signe storijos stāsta par iedvesmojošo Zoom, kur bišu māte saņēma lielo prēmiju. Tas ir obligāts pienākums jūsmot? Gan jau visām kremt, ka pašas saņem 100-200 eiro.
Signe stāstīja, ka bez Grand bonusa, vēl 3 esot saņēmušas PRO bonusu. Egitai bija ietagotas storijā - viņa un abas lngas - katra 613 eiro.
Tas nozīmē, ka Maša nedabūja neko. ZERO. :D :D
Viņai gan vajadzēja būt vismaz 1S dēļ Kačas, bet acīmredzot nav. Un nav pat Star, jo PRO bonuss tika maksāts visām, kuras no jūlija līdz septembrim ir noturējušas Star - 2S kvalifikāciju.