CallMeAnnika @ 28.09.2024 21:48Kačas piemēri storijos par pagājušo tievēšanas maratonu ir tik pazemojoši kompānijai.
Visās bildes ''pirms'' izkarinājušas savus taukus pāri apakšveļai, bet pēc tam uzvilkušas apakšveļu augstāk, lai tauki salien veļā. Vislabāk tas redzams Īrijas lngai.
Mashka Kakashka @ 29.09.2024 08:45
Šī jau ir neskaitāma reize, kad viņa ar savu Instagram grib pievērst uzmanību ārzemniekiem un krieviem, vairākkārt jau ir mēģinājusi runāt angliski un krieviski. Parasti tas ilgst dažas dienas un runā atkal latviski. Viņa nav interesanta ne ārzemniekiem, ne krieviem. Viņa pat vienreiz taisīja aptauju par valodu, lielākā daļa atzīmēja, ka tikai latviski interesē. Viņa tak nav pat nekāda latviešu influencere, viņai pat nav normāls Instagram saturs, kam būtu jēgas sekot. Visiem viņa interesē tikai dēļ drāmas ar bērnu tēviem un jauniem joberiem, tas arī viss. Ne viņai ir kaut kāds dzīves stils, kuram kāds gribētu līdzināties, ne no viņas var kaut ko jēdzīgu pamācīties. Ā, nē, piedodiet, var no viņas mācīties vienu lietu - nebūt kā viņa.
Viņas krievu publika nesapratīs, ko viņa stāsta. :D Būs tāds pats stāsts, kā ar krievu valodu. lzturēs max nedēļu un pāries atpakaļ uz latviešu valodu.krmmm @ 28.09.2024 23:30Marija tagad storijos runās angliski, jo domā, ka tā notirgos okupantu pulverus ārvalstniekiem? Nu jo Latvijā neviens nepērk, cenšas kaut kā nopelnīt rubli vismaz. Bet kurš gan viņai sekos un vēl pasūtīs
Salīdzinot ar Egitas vai ārzemju lngas angļu valodu, tad Maša runā labi. Bet kāds ir mērkis šim?Monroe @ 29.09.2024 00:05Pārāk bēdīga angļu valoda un pārāk bēdīgs saturs ?
CallMeAnnika @ 29.09.2024 11:23Salīdzinot ar Egitas vai ārzemju lngas angļu valodu, tad Maša runā labi. Bet kāds ir mērkis šim?
Claire @ 29.09.2024 12:29Nevaru paklausīties Mariju. Mani trigero, ka vārdu thinking izrunā kā finking ???
KrūzīteDūzīte @ 29.09.2024 13:16Marija! Davai nopietni parunajam? Neviens neruna sudus par tevi, ja tu nepareizi runa kada valoda. Cilveki runa sliktu par tavu ricibu pret berniem, pret lidzcilvekiem, jo tev visu laiku viss slikti. Apryna par tavu stulbumu. Tam nav nekada sakara ar valodu. Jo nav starpiba, vai tu nerupejies par saviem berniem runajot angliski, krieviski vai spaniski- morale paliek- tu nerupejies par saviem berniem un esi sudiga mate. Sorry, bet fakts! Nekads sakars valodai.
Bet kāds ir mērkis šim?
začeits @ 29.09.2024 14:28
Angliski runājošie nenāks te latviski sarakstīto patiesību lasīt.
Piekrītu, kā arī ļoti neskaidri runā, ja piestrādātu pie dikcijas un pazustu tā šļupstēšana, tad varbūt izklausītos labāk.Claire @ 29.09.2024 12:29Nevaru paklausīties Mariju. Mani trigero, ka vārdu thinking izrunā kā finking ???
Mašai vajag pārmainīt lG niku no @masha.latviete uz @masha.american vai @masha.english. :DClaire @ 29.09.2024 12:29Nevaru paklausīties Mariju. Mani trigero, ka vārdu thinking izrunā kā finking ???
CallMeAnnika @ 29.09.2024 15:44Pēc Mašas teiktā, Bondarčuka nāk un lasa Dievietes forumu? :D Var jau uzlikt pārlūkā tulkojumu, bet nopietni? :D
Otrs, kas aizkērās, ka Bondarčuka bija palikusi neaktīva biznesa čatos. BlZNESA. Jau otrā nodalīšanās no krievijjas, bet kā nevar, tā nevar pārraut nabassaiti ar okupantiem.
CallMeAnnika @ 29.09.2024 15:27Mašai vajag pārmainīt lG niku no @masha.latviete uz @masha.american vai @masha.english. :D
magdalena333 @ 29.09.2024 18:00Good Luck Marijai, es labi, ja pāris storijus spēju noklausīties, un nē, nenolikšu par izrunu utt., bet par to, ka viņa kaut ko runā un Tu saproti booooooring? Izklausījās, ka viņa kaut ko saka 30 storijos, bet beigās īsti nepasaka neko, kā jau teicu nespēju noklausīties, jo man jau tā likās, ka viss uz rinķi iet. Nezinu kurai arzemniecei interesēs kaut kāda latviete, kas sēž mājās un ir mūžīgi pārgurusi no bērniem. Lai tik nav tā, ka pazaudēs tos latviešu sekotājus beigās.
Un Marijai, pēdējais par ko ir jāuztraucas par ne perfektu valodu, bet gan par jēgpilnu saturu!!!