Tad jau NL cilvēki izdomājuši tos produktiem tiem ražotājiem, pie kuriem viņi pērk tos gatavos batoniņus, šampūnus un vitamīnus. Baigie domu giganti. 😁 Hohlovs pasaka Vasiļevskai, ka NL pats izdomā un veido sastāvu, Vasiļevska visām NL nelietēm to padod tālāk, tās ar atplestām mutēm uzņemt tās visas muļķības. Viņām jau nav kritiskās domāšanas, lai ieslēgtu savas smadzenes, palasītu sastāvu, papētītu ražotājus, kuru mājas lapās var atrast visus tos produktus par stipri lētākām naudām. Viņas visas kā amēbas.
Mashka Kakashka @ 27.09.2024 11:28
Tad jau NL cilvēki izdomājuši tos produktiem tiem ražotājiem, pie kuriem viņi pērk tos gatavos batoniņus, šampūnus un vitamīnus. Baigie domu giganti. ? Hohlovs pasaka Vasiļevskai, ka NL pats izdomā un veido sastāvu, Vasiļevska visām NL nelietēm to padod tālāk, tās ar atplestām mutēm uzņemt tās visas muļķības. Viņām jau nav kritiskās domāšanas, lai ieslēgtu savas smadzenes, palasītu sastāvu, papētītu ražotājus, kuru mājas lapās var atrast visus tos produktus par stipri lētākām naudām. Viņas visas kā amēbas.
nu šim proteīna uz batonu sanāk 15g proteīns, kas nav nemaz tik labs rādītājs. Labs rādītājs ir 20g uz batoniņu un tiem parasti maksā vairāk nekā 2eur. Bet nu ja jāizvēlas šis vai NL, tad izvēlētos bambus, jo lētāks.Mashka Kakashka @ 26.09.2024 23:05
Ja labi pameklē, tad var atrast vēl lētāk. Arī tepat Latvijas veikalā. ? Nopērc pie Elpis 9 batoniņus, kamēr pie NL par to pašu naudu 3 batoniņus. ?
https://e-elpis.lv/?product_cat=bars&lang=en
ja ir normāls proteīna daudzums uz batonu 20gr, tad kā uzkoda kopā ar augļiem ir pat ļoti ok. Man pietiek uz ilgu laiku. Aizrauties ar tiem gan nevajag.Mashka Kakashka @ 26.09.2024 23:20NL vispār nekādas izdomas vairs nav. Atrod ražotāju pie kura pasūta jau esošas garšas batoniņus, tikai nomaina dizainu. Tas pats ar šampūniem, nomaina tikai dizainu. Tas pats ar vitamīniem un Biomatrix, atrod pie ražotāja šķidrumu, iepako savās ampulās un tirgo vientiešiem 4 un vairāk reizes dārgāk. Diezgan nožēlojams bizness. Un ar tādām cenām viņiem neviens neko nepirks. Tie paši proteīna batoniņi. No proteīna batoniņa baigi nepaēdīsi, tikai apmānīsi kuņģi nedaudz, tāpēc tērēt par viņu 2.90 eiro ir liela muļķība. Turklāt, tajā vienā batoniņā ir tikai 15 grami proteīna, bet 200 kalorijas, kas ir diezgan daudz priekš tādas uzkodas. Nevaru saprast kāpēc viņi norāda uz iepakojuma "proteīns 30%".
začeits @ 27.09.2024 11:45Tas vārds PIEPISIES... Nu drausmīgi. Kā var kaut ko pirkt pēc šādas komunikācijas?
Lauva1994 @ 27.09.2024 11:40ja ir normāls proteīna daudzums uz batonu 20gr, tad kā uzkoda kopā ar augļiem ir pat ļoti ok. Man pietiek uz ilgu laiku. Aizrauties ar tiem gan nevajag.
Tā vispārīgi runājot tāda prakse, ka pasūta pie citiem ir daudziem uzņēmumiem. Es gan zinu vairāk par tādu nesievišķīgu nozari, bet minēšu piemēru. Vai jums liekas, ka Bosch ražo visus produktus, kas ir viņu sortimentā, tad atbilde ir nē. Daudzus viņiem ražo citi ražotāji.Tā kā tada prakse ir ok. Bet par NL man tāpat liekas, ka viņš ir palicis par krievu kantori, tur nav nekāds NL Baltic
Mēs katrs tā varam runāt ar draugiem, kuri sapratīs, bet atšķirība ir tāda, ka šis bija klients. Vai Egita ar Mk filmēšanas komandu arī tā runā, vai šiem cilvēkiem lien dziļi tur, kur saule nespīd?DabaTevivēro @ 27.09.2024 06:38Superbēbītes māmiņa! Prasta rupekle! Šo uz Māmiņu klubu jāaizsūta.
Būsi šokā, bet Mašai vēl nav 30. :DTutuvojies @ 27.09.2024 06:58Tā Masha taču ir pajole - tikusi vaļā no bērniem, nevis dara visu neizdarīto, bet vāc soļus bezjēdzīgā izaicinājumā. Lai noietu 28km, vajag diezgan laiku, ne? Atkal pēc tam kunkstēs, ka nav spēka, ka nav laika. Viņai laikam ir ilūzija - ja neizdodas pelnīt, vismaz ar staigāšanu parādīs, ka ir noderīga. Fiziskas aktivitātes ir super un vajadzīgas, bet Masha toč savos 35/40 (?) nav iemācījusies laika plānošanu/resursu menedžmentu,,lai gan uzdodas par lielu biznesa lēdiju.
https://www.walk15.app/lv/izaicinajumi/ilgtspejigu-uznemumu-liga/#contactNevar nopelnīt neko. Turklāt, tas ir maksas pakalpojums, tikai nezinu, vai tur dalības maksu apmaksā uzņēmums vai katrs dalībnieks. Parasti NL neko neapmaksā.magdalena333 @ 27.09.2024 07:23Varbūt tur kādu kapeiku var nopelnīt noejot visvairāk soļus. Bet galvenais, ka notievēt var, un ņemot vērā, ka drīz tuvojas tas maratons, tad varēs skaļi bļaut, ka notievējusi dēļ jojo produktiem. Viņa tak jau bildi pēc uztaisīja un nosvērās arī, tā ka izmantos tos, kad bija lielākais svars un ar staigāšanu būs panākusi, ka zaudēja to. Bet, jā, tad beidzās nost gultā, stenēja, ka nekam nav spēka, pat nofilmēt kā dzer savus draņķus, bet sāka jau staigāt pirms vispār tās dzelzs sistēmas, un pat viena sistēmu pēkšņi nedod tādu spēku, lai km vazātos apkārt. Iskatās, ka viņai pašai tam biznesam vairs nav ticība vai jau pieriebies tas darbs tāpēc meklē 101 lietu kāpēc nestrādāt.
Jo slinka. Maša dzīvos no alimentiem un pabalstiem. No NL ienāk nauda, lai varētu atļauties alkoholu, bet ja tam nepietiek, tad zvana Robim, lai uzsauc.Hermiine89 @ 27.09.2024 08:27Tas, ka darbs, kas nenes vairs piķi, pieriebies, to jau var sejā redzēt, bet kāpēc nemeklē neko vietā?! Taču nebūs vairs uzrāviena tam krievu uzņēmumam, tas tak skaidrs. Uz ko viņa cer? Par ko īri maksās un komunālos ziemā?
Tas bambus ir tas pats NL, 1:1, tikai NL iepakots savā SmartGo papīrā.Lauva1994 @ 27.09.2024 11:35nu šim proteīna uz batonu sanāk 15g proteīns, kas nav nemaz tik labs rādītājs. Labs rādītājs ir 20g uz batoniņu un tiem parasti maksā vairāk nekā 2eur. Bet nu ja jāizvēlas šis vai NL, tad izvēlētos bambus, jo lētāks.
Protams, ka ļoti daudzi uzņēmumi pērk no ražotnēm, uzliek savu logo virsū un tirgo. Bet uzcenojums nav no 0,20 centiem uz 40 eiro. Bosch nemeklē lētticīgus muļkus-klientus un tur noteikti strādā zinoši cilvēki, kuriem alga būs neatkarīgi no tā, vai ir vai nav klientu + piemaksas. Un lielākajiem label ražo preces uz pasūtījumu nevis ņem to, kas ir lētāks.Lauva1994 @ 27.09.2024 11:40ja ir normāls proteīna daudzums uz batonu 20gr, tad kā uzkoda kopā ar augļiem ir pat ļoti ok. Man pietiek uz ilgu laiku. Aizrauties ar tiem gan nevajag.
Tā vispārīgi runājot tāda prakse, ka pasūta pie citiem ir daudziem uzņēmumiem. Es gan zinu vairāk par tādu nesievišķīgu nozari, bet minēšu piemēru. Vai jums liekas, ka Bosch ražo visus produktus, kas ir viņu sortimentā, tad atbilde ir nē. Daudzus viņiem ražo citi ražotāji.Tā kā tada prakse ir ok. Bet par NL man tāpat liekas, ka viņš ir palicis par krievu kantori, tur nav nekāds NL Baltic
amnēzija @ 27.09.2024 17:22Tā pasākumu pieminēšana. It kā tie būtu kaut kas nu wow! ? un tā uzsvēršana, ka citas atnāk uz NL pasākumu dēļ. Nez, es laikam tad esmu neīstajos pasākumos bijusi, jo man, redzot to kādi ir šie pasākumi, galīgi negribas pievienoties ?
Arī tā necieņa vienam pret otru. Uz skatuves runā cilvēks, menedžere klīst apkāt pa zāli, fočējas visos stūros, vēl skaļi sarunājas.. viņām nav ne skatuves kultūras, ne komunikācijas kultūras.
sauliiite.paula @ 27.09.2024 15:05Paklausos Egitas storijus - laiks iet uz priekšu, bet Egita arvien vairāk degradējas. Strādā jau 6 gadu savā sapņu darbā, taču izaugsme, vārdu krājums - 0.
Pēc Marijas kuģa noslīkšanas nākamais Egitas kuģis.
sauliiite.paula @ 27.09.2024 15:05Paklausos Egitas storijus - laiks iet uz priekšu, bet Egita arvien vairāk degradējas. Strādā jau 6 gadu savā sapņu darbā, taču izaugsme, vārdu krājums - 0.
Pēc Marijas kuģa noslīkšanas nākamais Egitas kuģis.