Mashka Kakashka @ 23.09.2024 10:51Vita un Īlons atkal nav bērnudārzā. Marija nogrūdusi bērnus mammai, tā ielikusi storijus.
Sezam @ 23.09.2024 12:10Noklausījos to Egitas storiju kur puika raud un Oskars fonā bļaustās. Jeeeesus.
Pirmkārt, Oskars gan jau iedzēris, nu tā izlausas. Bet tik ļoti gāja cauri tādas kā dusmas, agresija. Īpaši lad E prasa- varu nofilmēt kā mums iet? Tik rupji- NĒ TU NEVARI.
Par tām vāverēm nesapratu. Man likās Egitu par vāveri nosauca.
Un tā kā duračka stāv un gaida kad beigsies storijs, nevar jau ātrāk izslēgt.
MatildeR @ 23.09.2024 12:54Godīgi sakot man ir žēl Mašas. Kad bija nauda un lepna māja, tā bija pilna ar draugiem, tagad reāli viņa ir viena pati ar bērniem kaut kur ziepniekkalnà.. vienīgais draugs kas nāk ciemos irRobis. No draugiem, kas bija labajos laikos vairs ne ziņas, tie tagad tusē bez viņas, kā piemēram Turcijas braucienā, vai Anastasijas kàzās Itālijā..
Arī es atceros to pašu. :D Un NL izvilka no naudas problēmām.Hyrte @ 23.09.2024 10:01Marijas rīta storiji,kur stāsta un piemin arī Kristapu, par to,kad Neits bija mazs,visam naudas pieticis-gan kotletēm,gan botiņām. Interesanti sanāk,Ja atmiņa neviļ,tad agrāk visu laiku stāstīja,ka naudas nebija un finansiāli bija ļoti smagi. Atkal pretrunas. ?
Vai bērni var neapmeklēt tāpat vien bērnudārzu? lr rindas, kādam tas noderētu vairāk.Mashka Kakashka @ 23.09.2024 10:51Vita un Īlons atkal nav bērnudārzā. Marija nogrūdusi bērnus mammai, tā ielikusi storijus.
CallMeAnnika @ 23.09.2024 13:30Vai bērni var neapmeklēt tāpat vien bērnudārzu? lr rindas, kādam tas noderētu vairāk.
Sajūta, ka Maša bērnus vairs nelaiž uz bērnudārzu, jo tad nevarēs būt attaisnojumi, ka ir pārgurusi, bet būs kaut kas jādara.
Domāju, ka Oskars piekrita braukt, jo viņam ir laba kompānija. Visi, izņemot paša sievu. :D Egita man arvien vairāk sāk atgādināt vecu, padzīvojušu tanti, kurai ir atmiņas zudumi, vārdu biežā atkārtošanās, dzīvo pagājušā gadsimtā, bet domā, ka zin visu, svepst, ir garlaicīga. Soc. tīkli Egitai nākuši tikai par ļaunu. Nokrāsoti nagi vai ieveidoti mati nenoturēs vīrieti. Galviņā arī kaut kam jābūt.Mashka Kakashka @ 23.09.2024 11:01Runājot par Egitu, bērniem, vīru un storijiem. Egita tiešām kā Marija, neņem vērā neskaitāmos lūgumus nefilmēt viņus. Tas ir briesmīgi. Šādi Egita var palikt bez vīra. Jau neskaitāmas reizes Oskars ir dusmīgs, jo Egita nerespektē viņa vēlmi nefilmēties storijos. Tāpat Egitas saturs ir pilnīga kaka, ne viņa filmēt prot, ne runāt, ne radīt interesesi par viņas dzīvi. Nu tak filmē sevi un liec mieru Oskaram un bērniem. Pati pret sevi rada riebumu no saviem tuvākajiem cilvēkiem.
Mašai sanāk vai nu 12 km vai 17 km uz vienu pusi. Mazāk km, bet ilgāks ceļš, vai vairāk km, bet ātrāk, jo apbrauc pa šoseju. Ja dienā nobrauc vismaz 25-35 km, tad Mustangā bieži jālej degviela. :Dmagdalena333 @ 23.09.2024 11:35Es jau redzu kā tie bērni apmeklēs dārziņu, pat nebrīnīšos, ka uz pavasara pusi viņi tiks izslēgti. Vēl nāks drēgnais rudens un ziema, kad Marijai būs vēl lielāks slinkums, ja viss vēl ies uz leju finansiāli, tad pat nebūs naudas, lai lietu benzīnu Mustangā un vadātu tos bērnus. Tur ir galigi čau tajā ģimenē ar tik bezatbildīgu māti!
Sanāk, ka bērni ir pieteikti bērnudārzā, ļoti reti tur dodas, jo mamaša slinka, lai aizvestu, bet citiem, kuriem tā tiešām ir nepieciešamība, gaida rindā?Ieva12345 @ 23.09.2024 13:55
Līdz 5 gadiem nav bd obligātais apmeklējums. Līdz 5 gadiem nav obligātā izglītība. No 5 gadiem, gan tikai ar ārsta zīmi vai kādam iemeslam jābūt.
Man dēlam 3 gadi un ja ir kāda brīva diena, tad ierakstu, ka brīvdiena un pavadām laiku kur kopā.
Es vispār nesaprotu to domu - Mustangs- degvielas izmaksās dārgs un jaudīgs auto daudzbērnu ģimenes pārvadāšanai? Tas ir kā?!CallMeAnnika @ 23.09.2024 14:33Mašai sanāk vai nu 12 km vai 17 km uz vienu pusi. Mazāk km, bet ilgāks ceļš, vai vairāk km, bet ātrāk, jo apbrauc pa šoseju. Ja dienā nobrauc vismaz 25-35 km, tad Mustangā bieži jālej degviela. :D
CallMeAnnika @ 23.09.2024 14:42Sanāk, ka bērni ir pieteikti bērnudārzā, ļoti reti tur dodas, jo mamaša slinka, lai aizvestu, bet citiem, kuriem tā tiešām ir nepieciešamība, gaida rindā?
nu bet tā jau nav maša. Bērni mājas, bet nodarbināti netiek. Ja pie babas, tad vismaz kaut ko redz, pa pilsētu, baseins, pastaigas. A šī retu reizi uz daču, kur cits pieskata vai tad šad tad laukumiņā. A mājas spēlējas? Vārdu spēles, grāmatas, lego? Da kur nuIeva12345 @ 23.09.2024 15:12
Kā skatās. Piemēram mans dēls pagājušo gadu, pirmajā pusgadā bija 4 nedēļas tikai bd, jo slimoja traki. Ar jau varētu teikt, ka aizņēmām vietu, jo tik daudz kavējām dēļ slimošanas.
Neredzu neko sliktu, jo tik maziem bd nav prioritāte. Ja mamma nodarbojas, spēlējas, uzzin kopā pasauli, spēlējas, lasa grāmatas priekšā. Tad var būt gan dārziņš, gan dzīvoties pa māju. Samenedžēt gan, gan.