Ar braucienu pie Hohlova var attaisnot, kad tas bija vēl NL laikā, bet screetshoti, kur Hohlovs ir ''jaunās'' kompānijas atklāšanā uz lielā ekrāna redzams.Mashka Kakashka @ 20.09.2024 10:07
Un kāpēc viņa saka, ka Hohlovs nepiedalās uzņēmuma darbībā? Piedalās un kā vēl. Ir tak ar viņu video pasākumos. NL nelietes kad brauca uz Spāniju, kur viņas čurāja karstu? Pie Hohlova mājās. Ko var melot.
Nepiedalās ikdienā un s*du reklamēšanā, bet tā vadība taču viņam atskaitās par visu.Citronpipars @ 20.09.2024 10:12OMG, tā menedžere ar nav NL tirgone ka šādus tesktus bīda: "Dmitrijs Hohlovs ir SIA "SJN System" patiesais labuma guvējs, bet uzņēmumu vada Latvijas vadības komanda. Dmitrijs Hohlovs nepiedalās uzņēmuma ikdienas darbībā, vadībā un lēmumu pieņemšanā....". Kā patiesā labuma guvējs var nepiedalīties darbībā? :D :D
''"Uzstājos Baltijas dibinājumam! Runāju Latviski! Bija arī cilvēki no Ukrainas, kas mani ļoti priecēja. Es daru savu darbu, esot uzrunāta Latvijā no Baltijas dibinājuma!ZANZEZAN @ 20.09.2024 11:14Ai nu skaidrs, ka stāsta pasakas. Viņiem jau šķiet, un dzīvo savā tai burbulī, ka visi tic tam ko saka. Tālāk arī nodot to info viena otrai un neies tak pārbaudīt. Tāpat te, informēja Busuļa menedžeri, smuki salēja. Vai tad viņa to pārbaudīs, ies skatīties vai tiešām ir tā kā raksta? Nē tak.
Plus, ja izņēma cerams, ka nepiedalīsies tai fufeli, ja jau tāda rezonanse.
Ja piedalīsies, tad viss skaidrs..
Ar jaunajām bitēm nē, bet ar to pašu Mašu gan. Vēl pirms pāris mēnešiem jūsmoja, cik labi, ka kompānijas prezis atļauj viņai nestrādāt un atpūsties ''atvaļinājumā''. Viņš pat piedalās šādās sarunās. WTF.Liizha1 @ 20.09.2024 13:09
Es tak neapšaubu to, ka džujū ir krievu kantoris, es atbildēju uz jautājumu, kā patiesā labuma guvējs var nepiedalīties darbībās :) un ikdienā nepiedalās - kas arī ir daily operational vadība, drošvien klāt ir kaut kādās sapulcēs par stratēģiskiem lēmumim utt, ne jau ikdienas zoomiņos ar jaunajām bitēm, čill :)
Medijiem būs vismaz ko rakstīt. Un attaisnoties, ka nezināja, nevarēs.Mashka Kakashka @ 20.09.2024 13:17Ja Busulis tomēr uzstāsies jojo pasākumā, tad tik pat labi viņš var iet un nobučot pakaļu jebkuram krievam. Kā var atbalstīt uzņēmumu, kurš turpina tirgot RU preces Latvijā, man tas nav saprotams.
krievu valodasauliiite.paula @ 20.09.2024 10:18Kā tad tagad visi zoomini notiks? ?? Jānosūta VDI lai papurina šamējās??
krievu valoda nav aizliegta. To vienkārši nevar uzspiest bez pamatojuma. Zinot NL/youyo- tur krievu valoda paliks, jo ir elementārs pamatojums - lielai daļai tā ir vienīgā kopīgā valoda.amnēzija @ 20.09.2024 10:19
Jau tas kompānijas pasākums skaitījās angļu valodā. Bet Hohlovs un viena menedžere no Vācijas runāja krieviski..
gan jau viņiem pateikts kā iziet no šîs situācijas . Busulis kopā ar Katrīnas filmējas visu zin.CallMeAnnika @ 19.09.2024 20:05. Nedomāju, ka Busuļa komanda riskēs. Pasākums tiks atrādīts lG, un ja kādas ''nelabvēles'' forumnieces raksta, tad noteikti sekos līdzi.
Redwine @ 21.09.2024 14:32Marija - valdībai ir izdevīgi , ka tauta ēd neveselīgi . Tā viņa attaisno nl maratona dārgo cenu . Vnk ??♀️ man kauns viņas vietā palika to viņas nesto huiņu klausīties
4 Es kautkā palaidu garām,ir kādreiz stastijusi,kapec viiņai dzelzs kritisks ,ko nevar sakoriģet ar uzturu un paildus ar dzelzs tabletēm?Ka uzreiz vajag sistēmu.Un otrs 70 eiro izterēt aptiekā ir dārgi,bet katru menesi triekt ieķšā drainus,biodronus,un kokteiļus sanāk letāk😁amnēzija @ 21.09.2024 15:02
Viņu kokteiļi esot veselīgi, tāpec tik dārgi, jo labas lietas maksājot dārgi..
Kenty @ 21.09.2024 16:094 Es kautkā palaidu garām,ir kādreiz stastijusi,kapec viiņai dzelzs kritisks ,ko nevar sakoriģet ar uzturu un paildus ar dzelzs tabletēm?Ka uzreiz vajag sistēmu.Un otrs 70 eiro izterēt aptiekā ir dārgi,bet katru menesi triekt ieķšā drainus,biodronus,un kokteiļus sanāk letāk?
amnēzija @ 21.09.2024 16:47Nu, ko lai saka. Bērnu nav ko vainot dotajā situācijā. Ja būtu nolikusi to savu aptiekā iegādāto dzelzs preperātu, bērnam nepieejamā vietā, tad tādas situācijas nebūtu. Un sievietei jau trešais mazais bērns. Tādās situācijās neder runas - pirmais vai otrais bērns tā nedarīja. Īlons jau ne pirmo reizi kaur ko piestrādā, būtu tā kā skaidrs, ka visam svarīgākajam un bīstamākajam ir jastāv pašos augstākajos plauktos, kur nav iespējas tikt tiem klāt...
Man arī pirmie bērni neko tādu nedarīja,ko var savarīt trešais.(fantāzija un nedarbiem strādā dubultā😂)Un jā viss,kas nevar nonākt bērna rokās ir nolikts praktiski pie griestiem,kur nevar tikt klāt,ne ar krēsliem, ne uzkapjot uz kādām virsmam🤭amnēzija @ 21.09.2024 16:47Nu, ko lai saka. Bērnu nav ko vainot dotajā situācijā. Ja būtu nolikusi to savu aptiekā iegādāto dzelzs preperātu, bērnam nepieejamā vietā, tad tādas situācijas nebūtu. Un sievietei jau trešais mazais bērns. Tādās situācijās neder runas - pirmais vai otrais bērns tā nedarīja. Īlons jau ne pirmo reizi kaur ko piestrādā, būtu tā kā skaidrs, ka visam svarīgākajam un bīstamākajam ir jastāv pašos augstākajos plauktos, kur nav iespējas tikt tiem klāt...