Šie vēl iznāks. D vitamīna tur nav, bet ir citi.magdalena333 @ 18.09.2024 10:04Man izskatās, ka drīz nāks ārā jauni vitamīni kā, piemēram, vit D, tāpēc pēkšņi vairākām ir jānodod analīzes un vit D būs deficītā??
https://launch.joyou.co/lv Pasākuma programmā.Tutuvojies @ 18.09.2024 11:26Jā, Kačas seja no rītiem ir episka.
Tas par maldināšanu viņai visu laiku iet līdzi - viņa ļoti par sevi rūpējas ar dažādām procedūrām gan sejai, gan ķermenim, kas ir forši. Bet radīt iespaidu, ka tas ir no tiem jokainajiem produktiem, ir slikti. Tāpat kā par peļņas iespējām. Kača no viņām visām ir visapķērīgākā, tāpēc arī vislielākā krāpniece. Neizsekoju - kur bija sludināts, ka būs Busulis?
CallMeAnnika @ 18.09.2024 13:03Šie vēl iznāks. D vitamīna tur nav, bet ir citi.
G-Matrix - uztura bagātinātājs aknu veselībai. Sastāvā arī humīnskābe.
Easyblock - uztura bagātinātājs ogļhidrātu un makroelementu vielmaiņai. Satur kofeīnu. lekšā 60 kapsulas, 4 kapsulas dienā.
Magneflow - magnijs.
Spirulife - uztura bagātinātājs aizsardzībai pret oksidatīvo stresu. 10 pudelītes pa 15ml, 1 pudelīte dienā.
Joyou BrainBuzz - uztura bagātinātājs ar saldinātājiem enerģijai un nervu sistēmai. Vitamīns B12 - 1000 µg.
Joyou Heartsmart Omega - uztura bagātinātājs ar saldinātājiem smadzeņu un sirds darbībai. Zivju eļļas koncentrāts, Omega 3.
CallMeAnnika @ 18.09.2024 13:03Šie vēl iznāks. D vitamīna tur nav, bet ir citi.
G-Matrix - uztura bagātinātājs aknu veselībai. Sastāvā arī humīnskābe.
Easyblock - uztura bagātinātājs ogļhidrātu un makroelementu vielmaiņai. Satur kofeīnu. lekšā 60 kapsulas, 4 kapsulas dienā.
Magneflow - magnijs.
Spirulife - uztura bagātinātājs aizsardzībai pret oksidatīvo stresu. 10 pudelītes pa 15ml, 1 pudelīte dienā.
Joyou BrainBuzz - uztura bagātinātājs ar saldinātājiem enerģijai un nervu sistēmai. Vitamīns B12 - 1000 µg.
Joyou Heartsmart Omega - uztura bagātinātājs ar saldinātājiem smadzeņu un sirds darbībai. Zivju eļļas koncentrāts, Omega 3.
ZANZEZAN @ 17.09.2024 15:13
Man atbildēja tā:
Atbildot uz Jūsu jautājumu, ir notikusi ar mums nesaskaņota kļūda un šādā pasākumā mēs nepiedalīsimies.
Ar laba vēlējumiem,
Una Taal
Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:19Sandra atkal lasa forumu un atkal cepas par šeit runāto. Teikšu Sandras vārdiem, ja tev šeit nepatīk ko raksta, nenāc te un nelasi (tāpat kā tu saki, lai neskatās tavus storijus, ja nepatīk). ?
Met mieru tam tīkla mārketingam un labāk veido blogu par un ap Nīderlandi, kā pārcēlies uz turieni, cik viegli tur dzīvot kā iebraucējai, painfluencē priekš tūristiem, tas mani tiešām interesētu. Skaties, savāksi vēl vairāk sekotājus, būsi influencere, saņemsi sadarbības un varēs citu darbu nestrādāt.
Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:21
? Tas NL pārvēršas par kaut kādu aptieku. Turklāt, ļoti dārgu aptieku. Kam vajag tos viņu Biomatriksus par 49 eiro?
Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:19Sandra atkal lasa forumu un atkal cepas par šeit runāto. Teikšu Sandras vārdiem, ja tev šeit nepatīk ko raksta, nenāc te un nelasi (tāpat kā tu saki, lai neskatās tavus storijus, ja nepatīk). ?
Met mieru tam tīkla mārketingam un labāk veido blogu par un ap Nīderlandi, kā pārcēlies uz turieni, cik viegli tur dzīvot kā iebraucējai, painfluencē priekš tūristiem, tas mani tiešām interesētu. Skaties, savāksi vēl vairāk sekotājus, būsi influencere, saņemsi sadarbības un varēs citu darbu nestrādāt.
SantaC @ 18.09.2024 13:53
Un par to kontentu piekrītu. Es domāju, ka cilvēkiem būtu interesanti. Nevis čīkstings visu laiku.
Brīnos, ka Juta Kupre arī to jau nedara, jo viņai arī tur visādi iet. Darbā apkrāpa ar algu utt aizgāja prom. Tagad mācās tetovēt. Par to zilo ķeksi maksā, bet jēga nekāda. ?
CallMeAnnika @ 18.09.2024 13:05https://launch.joyou.co/lv Pasākuma programmā.
Sandru laikam aizskāra mans komentārs. Viņa tiešām šeit nāk un lasa regulāri.Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:19Sandra atkal lasa forumu un atkal cepas par šeit runāto. Teikšu Sandras vārdiem, ja tev šeit nepatīk ko raksta, nenāc te un nelasi (tāpat kā tu saki, lai neskatās tavus storijus, ja nepatīk). ?
Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:22
Man joprojām neko nav atbildējuši. Rakstīju vakar pa dienu.
Ja Kačai uzrakstītu, ka Busulis neuzstāsies, sāktu ārdīties. :D Laikam ziņas tik tālu nav aizgājušas.Mashka Kakashka @ 18.09.2024 13:22
Man joprojām neko nav atbildējuši. Rakstīju vakar pa dienu.
NL izglītība nav vajadzīga. :D Egita tā nav, būtu trakāk. Ko no krievu kantora citu var sagaidīt? Dalību pirks tikai menedžeri un 99% no viņiem nav tie spožākie prāti. Galvenais pašiem ticēt, ka zin visu.Citronpipars @ 18.09.2024 14:17
OMG, palasīju, - da sūds ar Busuli, kurš ir tos tekstus rakstījis? Nu tik neliterāra valoda - un nu es galīgi neesmu Latviešu valodas skolotāja, bet pat es redzu ka tur tie teksti jokaini. Mēs ikdienā runājam visādi un tas ir ok, bet nu oficiālos kanālos jau nu varēja pieaicināt kādu redaktoru. Kas tur rakstija - Egita? :D
Mani favorīti -
pirmiem 100 dalībniekiem- PIRMIEM
pievienojās kopš 2024.gada jūlija - pievienojās KOPŠ
Ja vēlaties iegādāties dalību, izmantojot ceļojumu kontu - IEGADĀTIES DALĪBU
Apmaksa caur personalizētu maksājuma saiti - APMAKSA CAUR SAITI
Kāda starpība Busuļa komandai, anonīmi vai nē. Būtu jāsaka paldies par to, ka nebūs dzeltenajos medijos ar sliktu slavu. Toties, ja Busuļa menedžerei rakstītu ne anonīmi, tad nodotu ziņu Kačai un tā izliktu soc. tīklos rakstītāju publiski.ZANZEZAN @ 18.09.2024 15:23
Pieļauju ka raksta vairākas, vairs neatbild.
Man sākumā vēl uzbrauca, ka būtu labi, ja nerakstītu anonīms profils, un tad atbilde bija.