Kāpēc līdere nav atrādījusi savu GRAND (DS) kvalifikāciju? Maša, beidz melot. Tas ir nožēlojami.magdalena333 @ 09.09.2024 12:53Redz kā, Marija esot 24/7 ar bēbīšiem un darbos??? nu labi, ka viņa pati tam tic???
bet nu tāds mārketings, tādas mazas, neko nesaprotošās bites uztaisa par partneriem. Skaidrs ka tas ir tikai vārds uz papīra, lai izklausās svarīgāk un tad nu šīs jūtas baigi nopietnās biznesa partneres kuras pelna dažus simtus labākajā gadijumā😅noidea @ 09.09.2024 09:56"Esmu Kerkira Graudiņa, kompānijas džujū partnere".
Mī un žē, cik grūti tur visām iet ar kantora nosaukuma izrunāšanu ???
EsPati @ 09.09.2024 14:42Sestdien biju Lucavsalas laukumiņā ar bērniem. Vienā brīdī redzu - nesās viens puika kā aptracis ar mazu skrejriteni. Domāju, kur redzēts. Un tad sapratu, ka tas tak Neits ? Un kur ir Neits, tur kaut kur netālu jābūt vai nu Mamašai, vai omītei, nuuu vai Robčikam ? vēlāk skatos, Mamaša ar Īlonu padusē skraida pa laukumiņu un kaut ko meklē, skatās uz visām pusēm ar sarauktu pieri, jo tak kāds vai abi no bērniem ir pazuduši ??♀️ Laikam beigās jau atradās un paldies Dievam ?? Jo, tomēr blakus ir visai pieejama Daugava ? Un tad jau skatos, sēž laimīgā ģimenīte pie kafūža galdiņa. Kaut ko ēd, Marija sūc aperolu (apšaubu, ka bezalko) un tālāk no galdiņa velk saltu. Un tad jau pēc ļoti neīsa brīža jau sēdās Mustangā un laida prom. Paši tai brīdī tieši braucām mājup. Man tik jautājums, cik ātri tāds aperol kokčiks iziet?Nebūsim naivas. Skaidrs, ka nejau bezalko kokteiļa dēļ viņa bija tai kafūzī. Jo nu, laikam es tad savas vismaz pāris stundas nogaidītu pirms sēsties pie stūres, bet te tas bija minūšu jautājums ??♀️ bet savā ziņā, bija pat nedaudz žēl viņas. Visi vecāki, lielākoties, laimīgi ar otrām pusītēm vai mammas vienas pašas, ar bērniem pa laukumiņu dauzās, lait ko dara tur apkārt, bet tur mammīte sūc ar bērniem barčikā aperolu. Tāda vientulības sajūta mani pārņēma redzot šo skatu… ?
Sākotnēji bērnus nesprādzē un ignorē drošību, tagad jau brauc dzērusi. To jau redzējām, ka savos brīvajos vakaros bija pālī un tad mašīnā filmēja storijus.EsPati @ 09.09.2024 14:42Sestdien biju Lucavsalas laukumiņā ar bērniem. Vienā brīdī redzu - nesās viens puika kā aptracis ar mazu skrejriteni. Domāju, kur redzēts. Un tad sapratu, ka tas tak Neits ? Un kur ir Neits, tur kaut kur netālu jābūt vai nu Mamašai, vai omītei, nuuu vai Robčikam ? vēlāk skatos, Mamaša ar Īlonu padusē skraida pa laukumiņu un kaut ko meklē, skatās uz visām pusēm ar sarauktu pieri, jo tak kāds vai abi no bērniem ir pazuduši ??♀️ Laikam beigās jau atradās un paldies Dievam ?? Jo, tomēr blakus ir visai pieejama Daugava ? Un tad jau skatos, sēž laimīgā ģimenīte pie kafūža galdiņa. Kaut ko ēd, Marija sūc aperolu (apšaubu, ka bezalko) un tālāk no galdiņa velk saltu. Un tad jau pēc ļoti neīsa brīža jau sēdās Mustangā un laida prom. Paši tai brīdī tieši braucām mājup. Man tik jautājums, cik ātri tāds aperol kokčiks iziet?Nebūsim naivas. Skaidrs, ka nejau bezalko kokteiļa dēļ viņa bija tai kafūzī. Jo nu, laikam es tad savas vismaz pāris stundas nogaidītu pirms sēsties pie stūres, bet te tas bija minūšu jautājums ??♀️ bet savā ziņā, bija pat nedaudz žēl viņas. Visi vecāki, lielākoties, laimīgi ar otrām pusītēm vai mammas vienas pašas, ar bērniem pa laukumiņu dauzās, lait ko dara tur apkārt, bet tur mammīte sūc ar bērniem barčikā aperolu. Tāda vientulības sajūta mani pārņēma redzot šo skatu… ?
Citronpipars @ 09.09.2024 13:58Marija: man tagad ir daudz jaunu plānu un ideju.
LoOOOL, kādi? Kārtējais video studijā ar meikapu kas neko nedos?
CallMeAnnika @ 09.09.2024 15:05Sākotnēji bērnus nesprādzē un ignorē drošību, tagad jau brauc dzērusi. To jau redzējām, ka savos brīvajos vakaros bija pālī un tad mašīnā filmēja storijus.
Ļoti iespējams, ka Mašai tā riebj sava "lieliskā NL" dzīve, ka ir vienaldzība pret visu, izņemot seksu, naudu un austerēm. Bet noņemtas tiesības vai sods būtu mazākais.
Mashka Kakashka @ 09.09.2024 15:32Oi, Marija! Tu esi tik tupa. Pēkšņi viņa ir tik aizņemta, bija jāiet izņemt uz banku karte. ? Viņa nebraukšot pēc Īlona tad kad to noteiks audzinātājas, bet tad kad viņai būs laiks. Marija laikam nezina, ka viņas bērnu var arī atskaitīt no tā bērnudārza. ?
EsPati @ 09.09.2024 14:42Sestdien biju Lucavsalas laukumiņā ar bērniem. Vienā brīdī redzu - nesās viens puika kā aptracis ar mazu skrejriteni. Domāju, kur redzēts. Un tad sapratu, ka tas tak Neits ? Un kur ir Neits, tur kaut kur netālu jābūt vai nu Mamašai, vai omītei, nuuu vai Robčikam ? vēlāk skatos, Mamaša ar Īlonu padusē skraida pa laukumiņu un kaut ko meklē, skatās uz visām pusēm ar sarauktu pieri, jo tak kāds vai abi no bērniem ir pazuduši ??♀️ Laikam beigās jau atradās un paldies Dievam ?? Jo, tomēr blakus ir visai pieejama Daugava ? Un tad jau skatos, sēž laimīgā ģimenīte pie kafūža galdiņa. Kaut ko ēd, Marija sūc aperolu (apšaubu, ka bezalko) un tālāk no galdiņa velk saltu. Un tad jau pēc ļoti neīsa brīža jau sēdās Mustangā un laida prom. Paši tai brīdī tieši braucām mājup. Man tik jautājums, cik ātri tāds aperol kokčiks iziet?Nebūsim naivas. Skaidrs, ka nejau bezalko kokteiļa dēļ viņa bija tai kafūzī. Jo nu, laikam es tad savas vismaz pāris stundas nogaidītu pirms sēsties pie stūres, bet te tas bija minūšu jautājums ??♀️ bet savā ziņā, bija pat nedaudz žēl viņas. Visi vecāki, lielākoties, laimīgi ar otrām pusītēm vai mammas vienas pašas, ar bērniem pa laukumiņu dauzās, lait ko dara tur apkārt, bet tur mammīte sūc ar bērniem barčikā aperolu. Tāda vientulības sajūta mani pārņēma redzot šo skatu… ?
Hyrte @ 09.09.2024 15:34Meitenes,ko teiksiet par Marijas storijiem saistībā ar bērnudārzu? Man,goda vārds,žēl audzinātāju un nebrīnos,ka Vitu izmeta no bērnudārza dēļ Marijas attieksmes un uzvedības,Jo saistībā ar Īlona bērnudārzu viņa lieliski parāda,cik "jauka un pretīmnākoša" ir savā komunikācijā ar bērnudārza personālu. Tie teksti,braukšu,kad gribēšu,no sērijas,Jūs man nenorādīsiet,es visu zinu labāk-sorī,kuce,kas kuce.
TheBlonde @ 09.09.2024 15:38
piekrītu, ka Marija ir slikta māte. Bet, es arī pēc viena aperola varu braukt, nu nebūs no viena kokčika ne vērā ņemams reibums, ne vairāk par 0,5 promilēm.
pavasarazieds @ 09.09.2024 15:37
Ko vispar nozimee, ka nebrauks tad kad audzinataja teiks? Ko vina no sevis iedomajas? Dikte pedagogiem noteikumus.
Noklausijos vinas storijus un godigi sakot, paliku uz pauzes, tik neaudzinata un prasta baaba.
Mashka Kakashka @ 09.09.2024 15:42
Arī pēc viena aperola nedrīkst braukt! Alkohols ir alkohols. Ja gribi sisties, tad, lūdzu, darīt to vienmuļā vietā, kur citus nevar paķert līdzi.
Mashka Kakashka @ 09.09.2024 15:40
Pretīgi! Uzvedas kā pēdējā mau**! Audzinātājas ir ar pieredzi un pedagoģisko izglītību, zina kā bērniem ir labāk. A te viena prasta tuparila iedomājusies, ka atradusi bezmaksas aukles, kuras varēs komandēt. Novēlu Marijai, lai viņas Īlonu un Vitu izmet no bērnudārziem, par mamaškas pretīgo attieksmi! Sorry not sorry!