CallMeAnnika @ 22.08.2024 12:26Joyou nākamais jaunums būs kafija. Kača saka, ka kurš gan grib dienu uzsākt bez kafijas tases. :D
Vai tad jau aizmirsa, ka lieto Drainu, lai nebūtu jādzer kafija?
Hmmm1 @ 22.08.2024 12:50Iesaku viņām visām kārtīgi samācīties produktu sastāvus un kam tas produkts ir domāts.
Vienkārši smieklīgi ir uz to skatīties :D
CallMeAnnika @ 22.08.2024 14:26Tas bija paredzams, ka Maša atkal būs nogurusi, nekam nebūs laika, kad būs kopā ar bērniem. Vai katru dienu dzīvojot pa mājām nevar salāgot bērnu režīmus? Ne vienmēr tas izdosies, bet Mašai katra diena ir haoss.
amnēzija @ 22.08.2024 14:51
Principā, viņai jau šīs nedēļas, ja viņa plāno bērnus vest no septembra uz dārziņu, būtu bērnu grafiks vairāk jāpielāgo dārziņa grafikam. Likt uz diendusu gulēt bērnus vismaz aptuveni tajā laikā, kad dārziņā ir diendusa. ?
Claire @ 22.08.2024 19:43Man bija baigais kontrasts tikko? Pēc Vasiļevskas enerģiskajiem, smaidīgajiem storijiem uzreiz bija mūžīgi nogurušās Maškas storiji. Kā diena pret nakti? Maška smaida un ir enerģiska tikai tad, kad sīkie kaut kur nogrūsti un pie sāniem ir jājējs?
Man ir čirkani mati, bet es nekad netaigāju ar tādiem pa gaisu 🙄Dainuviete @ 20.08.2024 20:11
Viņai tādi ļoti nepaklausīgi un čirkaini mati, viņas meitenēm tādi paši. Bet jā, regulāri ir tāda pūka apkārt kā pieneņpūka.
vienkarsinav @ 22.08.2024 15:36
Gan jau Īlons jau pirmajā dienā tiks atstāts līdz vakaram,šaubos,ka sāks pamazām pieradināt pie dārziņa.
Marija taču maijā visu laiku lielījās,ka viņa ir tik spontāna,bet šodien sūdzas,ka jūtas saguruši,jo nav konkrēta dienas plāna.
Redwine @ 22.08.2024 20:16
Pēc šodienas story tāds ir viņas plāns
Maša tagad ir pašpasludināta līdere. Stāsta, cik labs mēnesis bijis, bet nav atrādījusi ne algas čeku, ne kvalifikāciju. :Damnēzija @ 22.08.2024 20:01
Tūlīt viņai sāksies depresija, ka viņa topā nav pirmā ?
un nav pat otrā, ja Kača pareizi savilka... vienīgi man nešķiet, ka Egita varētu būt 2. viņai jau tas rādītājs nav tik milzīgs un atšķirība algā arī diezgan liela, ka neticās, ka tur pa vidu nekā nav, piem., no lietuvietēm. jo ja šis ir taisnība, tad tiešām lielākā daļa pelna pa 200 eur, tērējot 400eur produktos??? es šokā!amnēzija @ 22.08.2024 20:01
Tūlīt viņai sāksies depresija, ka viņa topā nav pirmā ?
Dzintriņa @ 22.08.2024 10:50Parasta Meitene no laukiem. Neko mağiski baisu tur neredzu. Visu sakārto, nomazgā.
marfina @ 22.08.2024 22:37un nav pat otrā, ja Kača pareizi savilka... vienīgi man nešķiet, ka Egita varētu būt 2. viņai jau tas rādītājs nav tik milzīgs un atšķirība algā arī diezgan liela, ka neticās, ka tur pa vidu nekā nav, piem., no lietuvietēm. jo ja šis ir taisnība, tad tiešām lielākā daļa pelna pa 200 eur, tērējot 400eur produktos??? es šokā!