Gaisa jaucēja @ 19.08.2024 22:00vedēji arī bija, bet nu cik atceros, tad īsto dienu bija atzīmēt divatā (ja neskaita Matildi) bet šis bija pārsteigums Oskaram ??
CallMeAnnika @ 19.08.2024 21:56Mēģināja ar švammi noņemt līmējamo tetovējumu no sejas. Tad sanāk, ka berza seju.
Apple of my eye @ 19.08.2024 21:58
Te jau viena tikko minēja, ka mans viedoklis ir "sūdīgs" un ka man skauž. Paldies, ka Tu pieklājīgi diskutē!
Jā, ceļošana un mācības ārzemēs noder. Pati skolas laikā esmu ieguvusi pieredzi ārzemēs (pat vairākkārt un dažādu), tikai manā gadījumā tas bija bez maksas. Un visu to pati nopelnīju/sakruķīju, mamma palīdzēja ļoti minimāli.
Un ja runājam tieši par ASV, tad savas pieaugušās dzīves laikā esmu tur bijusi vairākkārt. Neredzu tur neko tāāādu, kur šādi sūtīt savu bērnu (atskaitot, ja tas būtu, piemēram, manis iepriekš pieminētā sporta dēļ vai uz specifisku mācību programmu).
Tu pieminēji filmas, kas, manuprāt, arī ir iemesls, kāpēc Amerika liekas kaut kas tik vilinošs... Ja ir lieki pārdesmit tūkstoši, ko ielikt šajā, tad jau droši. Gan jau, ka par sliktu nenāks. Izskatās, ka tas kantoris tieši arī strādā uz šādiem vecākiem, kas to var diezgan brīvi atļauties
Bērniem noteikti cits skatījums uz pasauli. Man pašai bērnības sapnis bija Amerika, bet pieaugot, tas pazuda. Sapnis vairs nav, bet dzīves laikā noteikti vēlos paceļot arī pa ASV.Apple of my eye @ 19.08.2024 21:58
Te jau viena tikko minēja, ka mans viedoklis ir "sūdīgs" un ka man skauž. Paldies, ka Tu pieklājīgi diskutē!
Jā, ceļošana un mācības ārzemēs noder. Pati skolas laikā esmu ieguvusi pieredzi ārzemēs (pat vairākkārt un dažādu), tikai manā gadījumā tas bija bez maksas. Un visu to pati nopelnīju/sakruķīju, mamma palīdzēja ļoti minimāli.
Un ja runājam tieši par ASV, tad savas pieaugušās dzīves laikā esmu tur bijusi vairākkārt. Neredzu tur neko tāāādu, kur šādi sūtīt savu bērnu (atskaitot, ja tas būtu, piemēram, manis iepriekš pieminētā sporta dēļ vai uz specifisku mācību programmu).
Tu pieminēji filmas, kas, manuprāt, arī ir iemesls, kāpēc Amerika liekas kaut kas tik vilinošs... Ja ir lieki pārdesmit tūkstoši, ko ielikt šajā, tad jau droši. Gan jau, ka par sliktu nenāks. Izskatās, ka tas kantoris tieši arī strādā uz šādiem vecākiem, kas to var diezgan brīvi atļauties
CallMeAnnika @ 19.08.2024 21:56Mēģināja ar švammi noņemt līmējamo tetovējumu no sejas. Tad sanāk, ka berza seju.
CallMeAnnika @ 19.08.2024 22:29Bērniem noteikti cits skatījums uz pasauli. Man pašai bērnības sapnis bija Amerika, bet pieaugot, tas pazuda. Sapnis vairs nav, bet dzīves laikā noteikti vēlos paceļot arī pa ASV.
amnēzija @ 19.08.2024 22:11
To, ka vedēji bija, to redzēju.
Nu, Oskars neizskatījās diez ko priecīgs par pārsteigumu.
CallMeAnnika @ 19.08.2024 22:41Klausoties Kačas stāstu par programmas izmaksām, varēja noprast, ka to sponsorēja arī Pēteris. Nez vai Saulietis kaut centa ieguldīja?
Jā, nemaz tik viegli viņai tur neies. Ja apkārtējie ēd McDonaldu rītā, dienā, vakarā, ir grūti pretoties ilgtermiņā, it īpaši, ja ģimene, kurā dzīvo, neēd kaut cik veselīgi.Apple of my eye @ 19.08.2024 22:38
Man arī bērnībā un līdz pat salīdzinoši nesenam laikam Amerika likās kaut kas wow, jo mums to caur politiku borēja.
Neesmu bijusi daudz štatos, bet kaut kāds priekšstats ir radies. Ceru nākotnē paceļot vēl... Īpaši kur ir skaista daba (kanjoni, kalni).
Skaidrs ir viens, ka tur ir savi plusi un savi mīnusi, tajā skaitā attiecībā uz izglītību.
P.S. Kerijai es vēlu visu to labāko. Un lai izdodas turēt buru saistībā ar pārtiku :)
Tā šķiet, ka Egita ar Oskaru ir pilnīgi pretstati. Oskars ir sportisks, aktīvs, patīk gan spēlēt dažādus sporta veidus, gan skatīties, bet nepatīk kameras.Mashka Kakashka @ 19.08.2024 22:42
Man liekas, ka Oskars ir baigais introverts un visi tie Egitas storiji/bildes galīgi nav priekš viņa, viņš jūtas vienmēr neērti, tā izskatās no malas.
Viņa jau teica"Bāriņtiesa ieteica čakarēties tālāk"Pārtulkojot,Mediācija,runāšana ar Kristapu kā diviem pieaugušajiem cilvēkiem,viņai nav pa prātam,jo būs jāmaina arī savs komunikācijas stils,ne tikai Kristapam.CallMeAnnika @ 19.08.2024 22:04"Valsts apmaksātai mediācijai var pieteikties dažādos ar bērnu saistītos strīdu gadījumos, piemēram, jautājumos par bērna ikdienas aprūpi, audzināšanu un izglītošanu, vecāku šķiršanās gadījumā, kad pastāv strīds par bērna dzīvesvietu, saskarsmes tiesībām un/vai uzturlīdzekļu apmēru. Mediācija iespējama gan tad, ja strīds vēl nav nonācis tiesā, gan arī jau ierosinātas tiesvedības gadījumā."
Šķiet, ka var, bet Maša taču neies miermīlīgā ceļā atrisināt strīdu.
Mashka Kakashka @ 19.08.2024 22:53Mans ieteikums Kerijai - uztaisīt savu Youtube kanālu, kurā likt visus video par dzīvi un pieredzi Amerikā. Jo, ja godīgi jāsaka, TikTok likt tos 5-10 minūšu garos video, ir murgs. TikTok ir platforma īsiem video.
Kenty @ 19.08.2024 23:09Viņa jau teica"Bāriņtiesa ieteica čakarēties tālāk"Pārtulkojot,Mediācija,runāšana ar Kristapu kā diviem pieaugušajiem cilvēkiem,viņai nav pa prātam,jo būs jāmaina arī savs komunikācijas stils,ne tikai Kristapam.
amnēzija @ 19.08.2024 23:38Pāris dienas atpakaļ Egita raksta, ka laiks ierobežots, tāpēc gribot produktīvu rezultātu, apmācīšot 5 aktīvas meitenes, kuras grib pievienoties. Komandā viņai taču ir jau vairāk nekā piecas, kāpēc ar tām, jau esošajām, pamatīgāk nestrādā? ? tām jau vairs nav ko "iedot"? ?
Ambulance @ 20.08.2024 00:31
it kā tajās 10 min. būtu ko skatīties vai klausīties
meitene , kas savos 15 gados , nemāk izteikties saliktos pakārtotos teikumos
pus kilogramu sminķus uz sejas vien spējīga uzsmērēt
Ābols no ābeles tālu neripo !
Mashka Kakashka @ 19.08.2024 22:53Mans ieteikums Kerijai - uztaisīt savu Youtube kanālu, kurā likt visus video par dzīvi un pieredzi Amerikā. Jo, ja godīgi jāsaka, TikTok likt tos 5-10 minūšu garos video, ir murgs. TikTok ir platforma īsiem video.