CallMeAnnika @ 10.08.2024 20:45Salonam, kuru soc. tīklus menedžē Foxa, ļoti slikti iet. Tur dodas tikai Foxas draugi, NL darbones, no kurām nebija pozitīvākās atsauksmes, un tagad vēl atlaižu kods. Bet pierakstoties obligāti jāsaka, ka no viņas. Laikam grib salonam radīt iespaidu, ka viņa pievelk cilvēkus. :D Neredzu pienesumu soc. tīklos.
Un filmē pie stūres. 👎Vivian10 @ 10.08.2024 21:46Saulietis filmē sevi kabrioletā (kas, protams, nav viņa), tāds idiots ? Viņa bērns ir aizlidojis uz otru pasaules malu. Neizskatās, ka tas viņu vispār satrauc. Arī likās, ka viņš taču būs lidostā, lai atvadītos no Kerijas. Nekā.
Balsoju par 2.variantu + Maša ir dzērusi. :Dmagdalena333 @ 10.08.2024 22:24Ka es saku, tā Marija paliek ar vien jocīgāka. 3 bērnu māte, kas tik pat kā 30 gadniece, bet uzvedas kā tāda muļķīte ieraugot veci?♀️
Jautājums, kam tas viņas izgājiens storijā bija domāts?
1. Robčikam, parādīt cik prasta viņa ir (kā vēl šo nosaukt?)
2. Forumam, lai mēs skaužam ?
3. @nordbaby sekotājiem/ klientiem, lai novērtē kādus influenceris viņi izvēlas savām reklāmām?♀️
Pati reāli rok sev bedri?♀️
magdalena333 @ 10.08.2024 22:24Ka es saku, tā Marija paliek ar vien jocīgāka. 3 bērnu māte, kas tik pat kā 30 gadniece, bet uzvedas kā tāda muļķīte ieraugot veci?♀️
3. @nordbaby sekotājiem/ klientiem, lai novērtē kādus influenceris viņi izvēlas savām reklāmām?♀️
Daisey @ 10.08.2024 23:40Es laikam palaidu garām- kur tad Mašas iepriekšējais jobers?
Daisey @ 10.08.2024 23:40Es laikam palaidu garām- kur tad Mašas iepriekšējais jobers?
magdalena333 @ 10.08.2024 22:24Ka es saku, tā Marija paliek ar vien jocīgāka. 3 bērnu māte, kas tik pat kā 30 gadniece, bet uzvedas kā tāda muļķīte ieraugot veci?♀️
EsPati @ 11.08.2024 10:12Nu bet, vai tā mamaška nav reāli mauķele?TOTĀLA mauka!!!Un to visu redz viņas bērni. Kā parādījās turks, tā robčiks naher nebija vajadzīgs. Jādelējās ar turku apkārt. Turks prom, tā atkal zvans vecajam joberim. Un tas, kā aptracis arī skrien uz izsaukumu. ??♀️ Piedodiet, bet tā marija ir totāla mauka un nekas cits!Fuj..un to visu izliek internetā. No viena veča pie otra. Un interesanti, ko tas turks domā tagad redzot šos storijus?
turks neko nedomā, viņam bija pēdējās 2 nedēļas Latvijā un meklēja lētu izklaidi.EsPati @ 11.08.2024 10:12Nu bet, vai tā mamaška nav reāli mauķele?TOTĀLA mauka!!!Un to visu redz viņas bērni. Kā parādījās turks, tā robčiks naher nebija vajadzīgs. Jādelējās ar turku apkārt. Turks prom, tā atkal zvans vecajam joberim. Un tas, kā aptracis arī skrien uz izsaukumu. ??♀️ Piedodiet, bet tā marija ir totāla mauka un nekas cits!Fuj..un to visu izliek internetā. No viena veča pie otra. Un interesanti, ko tas turks domā tagad redzot šos storijus?
pag, tad viņam vajadzēja radīt storijus kā viņš raud spilvenā?Vivian10 @ 10.08.2024 21:46Saulietis filmē sevi kabrioletā (kas, protams, nav viņa), tāds idiots ? Viņa bērns ir aizlidojis uz otru pasaules malu. Neizskatās, ka tas viņu vispār satrauc. Arī likās, ka viņš taču būs lidostā, lai atvadītos no Kerijas. Nekā.
Nē, bet viņš nebija pavadīt meitu. Tā vietā braukājas apkārt, pirksti gaisā un filmē pie stūres.Pakalne13 @ 11.08.2024 10:44pag, tad viņam vajadzēja radīt storijus kā viņš raud spilvenā?
filmēt pie stūres, to es nekomentēju. Bet pavadīt meitu, gribētos domāt, ka var arī bez IG storijiem. Zinot, ka lidostā būs exsieva un viņa taisa drāmas, tad atvadījās pirms tam vai arī nav storiju no lidostas.CallMeAnnika @ 11.08.2024 11:29Nē, bet viņš nebija pavadīt meitu. Tā vietā braukājas apkārt, pirksti gaisā un filmē pie stūres.