Stefania @ 04.08.2024 17:30Kača arī iepērkas Shein? Tikko Egita taisīja Shein haul un tagad Kača uz festivālu iet ar Louis Vuitton somu un Shein zābakiem. Šķita, ka viņas ir finansiāli stabilākas, lai atļautos atbalstīt ētiskākus uzņēmumus
Vai tas ir kas nosodāms, ja kādu reizi pasūta Shein zābakus, kurus iespējams uzvilks pāris reizes dzīvē?Stefania @ 04.08.2024 17:30Kača arī iepērkas Shein? Tikko Egita taisīja Shein haul un tagad Kača uz festivālu iet ar Louis Vuitton somu un Shein zābakiem. Šķita, ka viņas ir finansiāli stabilākas, lai atļautos atbalstīt ētiskākus uzņēmumus
CallMeAnnika @ 04.08.2024 15:20Vai Egitai izsniegtu kredītu? Viņas ikmēneša alga nav stabila.
Stefania @ 04.08.2024 17:30Kača arī iepērkas Shein? Tikko Egita taisīja Shein haul un tagad Kača uz festivālu iet ar Louis Vuitton somu un Shein zābakiem. Šķita, ka viņas ir finansiāli stabilākas, lai atļautos atbalstīt ētiskākus uzņēmumus
Kāpēc jāņem kredīti, ja NL var pelnīt bez griestiem un ļoti daudz? :D :DSezam @ 04.08.2024 19:06
Tak 3 štukas visi kantori dod, banka varbūt nē, bet visi citi gan. Kā tad visi tie alkāni un bezdarbnieki dabuj tos kredītus!
Kaut Oskars var paņemt. Tāpat taču ģimenes budžets.
toč!! 😳😳 neviena posta par NLAriete @ 04.08.2024 22:57Vārtiņa izstājās no sektas?
Ņemt krītu lai nomaksātu parādu? Pēc tam būs jānomaksā arī to krītu. Un tā var iebraukt vēl dziļākā bedrē. Tas ir praktiski tas pats variants kā vienai daļai, kas paņem ātro kredītu un pēc tam turpina ik pa laikam tos ņemt tikai tāpēc, ka nespēj samaksāt iepriekšējos un tādējādi parādā ir mūžīgi. Un tas savukārt nozīmē to, ka agri vai vēlu būs melnajā sarakstā un dzīvi traucēs parādu piedziņaSezam @ 04.08.2024 15:16
Drausmas, tas parāds kā akacis, cik izkārpies, tik uzreiz atpakaļ.
Kā var būt tij stulbs cilvēks un katru gadu maksāt tikai procentos kādus 5k, nevis nomaksāt visu ar reizi. Nav jau nekāda nepaceļamā summa, štrunta 3k.
Paņemot kaut patēriņa kredītu sanāktu nomaksāt ātri un neāpīgi nekā šādi
tā ir cilpa.to gan piekrītu.Tāda stulbuma dēļ esmu sačakarējusi visu kredītvēsturi.Un nav jau teikts,ka vidam parāds pa jaunam neveidosies.Būs divi parādi.Nezinu Egitas finanšu patstāvīgos ienākumus,bet labāk maksāt no esošajiem nekā līst papildus iekšā.2biletes @ 05.08.2024 00:04Ņemt krītu lai nomaksātu parādu? Pēc tam būs jānomaksā arī to krītu. Un tā var iebraukt vēl dziļākā bedrē. Tas ir praktiski tas pats variants kā vienai daļai, kas paņem ātro kredītu un pēc tam turpina ik pa laikam tos ņemt tikai tāpēc, ka nespēj samaksāt iepriekšējos un tādējādi parādā ir mūžīgi. Un tas savukārt nozīmē to, ka agri vai vēlu būs melnajā sarakstā un dzīvi traucēs parādu piedziņa
Ariete @ 04.08.2024 22:57Vārtiņa izstājās no sektas?
Oriona @ 05.08.2024 10:27Man šķiet ļoti smieklīga 40 gadīgās Vasiļevskas sajūsma par Kreiso Krastu un Olām??
Oriona @ 05.08.2024 10:27Man šķiet ļoti smieklīga 40 gadīgās Vasiļevskas sajūsma par Kreiso Krastu un Olām??
Ariete @ 04.08.2024 22:57Vārtiņa izstājās no sektas?
Rudzuzāle @ 05.08.2024 00:02toč!! ?? neviena posta par NL
MonikaZīle @ 05.08.2024 12:48Liekas dīvaini, nesen tik vīrs nomira. Es nesaku,kā jaunai sievietei jānoraksta sevi līdz ar to, bet vēl nav gads pagājis.