es to par Mariju domāju. Viņa šorīt skrēja uz veici Īlonam pēc maisījuma.Kenty @ 13.07.2024 13:23Viņai tas bija domāts,pirmo reizi maisijumu paņemt un notestēt tagad.Pirms tā pasākuma kur nebūs pa nakti mājās.Kad pati būs prom,un ka baidās,ka ar atslaukto pienu var nepietikt ,jo vairāk karstā laikā ēd(dzer) pieniņu un ir kašķīgāka
Aa man likās par Egitu😂Viņa arī pirka maisījumu.Mašu vēl neredzējumarfina @ 13.07.2024 14:15es to par Mariju domāju. Viņa šorīt skrēja uz veici Īlonam pēc maisījuma.
Bet jā pēc tam dzirdēju, ka arī Egitai maisījums jāpērk. Nu tas man skaidrs. :)
pieneneee @ 13.07.2024 15:17Vārtiņa ir izstājusies no tā balagāna ar nosaukumu nl? Laikam Kachai māju arī vairs netīra ?
nu jā, ganjau Vartina bija izdevīga tikai tad, kad nebija savas dzīves, kad varēja skriet uz katru Katrines svilpienu.Mashka Kakashka @ 13.07.2024 15:25
Jā, sen nav redzēta pie Katrīnes. Jāņos viņa lika bildes ar vīrieti un rakstīja "mīlestība". No NL viņa noteikti nav izstājusies, ik pa laikam ieliek storiju ar kādu NL produktu un aicina iepirkties ar viņas ID.
Mashka Kakashka @ 13.07.2024 15:33Marijai tā kleita. ? Pat uz oficiālu pasākumu nevar uzvilkt kleitu, kurā neizspiežas krūšu gali. Vispār, tā kleita viņai krūšu daļā ir par mazu. ? Kā toreiz Egitai ar to kleitu, kad uz krūtīm nelien, bet iestīvējas.
be.beta @ 13.07.2024 15:32es pilnīgi brīnos par šodienas nl pasākumu. viss tik basic, ne kādu nekorāciju, nekā nu luxury lifestyle :D šādi jaunās bites nepievilināt :D
amnēzija @ 13.07.2024 15:53
"Paskatieties, cik šeit viss ir skaisti". Mēs neko nesaprotam ?
ZapeNape @ 13.07.2024 16:05Ui, maškai kleita izmēru par mazu. Tik lēta izskatās, bet tā skrēja pa veikaliem un meklēja. Beigās sūdu nopirka. Atkal visas pierīsies ar tām maizītēm, tad atslodzes maratons un tā uz riņķi. Un viņu vidū ir resnules! Nu kā tad tā? Kā tā var būt? Laikam nepareizi produktus lieto, ka nav rezultāta?
Ritta @ 13.07.2024 16:04
mačka-paskatieties, cik skaisti
?vienkārši krēsli salikti un liels ekrāns ?