Mashka Kakashka @ 10.07.2024 11:26
..ko es ar šo gribu teikt, Marija un viņas ģimene ir ļoti piemēroti kandidāti Ģimenei burkā. Ģimene burkā pie sevis aicina šādas ģimenes, kurām ir spiedīgi naudas apstākļi, jo kāpēc gan nesaņemt papildus naudu, īsti neko nedarot. Es negribētu teikt, ka Ģimenei burkā piedalās sabiedrības padibenes, bet kaut kas uz to pusi. Ģimenei burkā nekad nav bijusi laimīga un iedvesmojoša ģimene uz kuru būtu prieks skatīties. Vienmēr ir šāda tipa ģimenes, ar skandāliem, alimentu nemaksātājiem, utt. Marijai kārtīgi jāapdomā, vai tiešām to vajag. Visas ģimenes pēc šī šova ir ar vēl sliktāku slavu, kaut vai tā pati Bindru ģimene un stāsts par pamesto suni. Tam šovam būs nospļauties uz bērniem un viņu jūtām, viņiem vajag skandālus, lai būtu vairāk skatījumu. Es tiešām nespēju iedomāties sev apkārt nevienu normālu ģimeni, kura piekristu tam mēslu šovam filmēties. Vai Marija tiešām ir gatava komentāriem Facebook zem Ģimenes burkā raidījumiem? Ļoti šaubos. Tur nebūs iespējas nobloķēt, būs samazgas pār viņas un bērnu galvām.
Nu beidz! Katrīne izskatās patiešām lieliski savam vecumam! Pieļauju, ka Tu tikai vari sapņot par tādu izskatu! Hi!🤌😅
Ditto @ 10.07.2024 10:50You're welcome
Ditto @ 10.07.2024 10:50You're welcome
Gan jau Telegram tad.Mmaija @ 10.07.2024 11:27
Saglabāju nr.lai piezūmētu Kristapa bildi(neesmu viņu redzējusi), taču šim nr. nemaz nav Whatsapp.
amnēzija @ 10.07.2024 09:33Jautā sekotājiem vai viņiem būtu interesanti viņus redzēt "Ģimene burkā"? Un ja sekotāji 100% atbildēs, ka jā, tad piedalīsies? ? ok, pieņemsim, ka piekritīs un kas tālāk? Viņai nav hobiju, bērniem nav pulciņu. Ko tieši viņa parādīs no savas ģimenes dzīves? Kā strīdās ar bijušo vīru, to visu vēl televīzijā iztirzās? Atkal būs bērna puņķi un asaras pie mājasdarbu pildīšanas un pieminēšana, ka viņam ir disleksija? Kā ar mazāko bērnu pusi dienas pavada dīvanā? ?
Diezgan smieklīgi skatīties sižetus par ģimenēm, kuras uz katru sēriju mēģina kaut ko izdomāt ko darīt, jo ikdiena ir gaužām vienveidīga un garlaicīga, jo ikdienā nav nekādu hobiju un nodarbošanos ko varētu parādīt.
Mashka Kakashka @ 10.07.2024 11:49
Marija: Kristaps strādā ārzemēs, neliekas ne zinis par Neitu. Nelietis tēvs.
Arī Marija: Kristaps atgriežas dzīvot Latvijā un grib uzlabot attiecības ar Mariju un Neitu, atkal viss slikti. Kristaps atļaujas Neitu pavadīt līdz dzīvoklim, mēsla gabals, kā viņš uzdrošinās. Kristaps Latvijā vienu mēnesi, saticis Neitu trīs reizes, nelietis, tas ir paz maz. Tikmēr Marija aizsūta Neitu uz nometni ar vecomāti, uz trim nedēļām. Un kliedz, ka tēvs esot saticis Neitu tikai trīs reizes.
Hallo! Marija, tev ar galvu viss labi?
Visa problēma ir finansēs, Marija baidās, ka tiesa var samazināt piespriestos alimentus, jo tēvs grib ar bērnu pavadīt vairāk laika, līdz ar to var piespriest mazākus alimentus, jo daļu izdevumus uzņemsies uz sevi. Kristaps grib uzlabot attiecības, Marija tik bļaustās par naudu.
Sezam @ 10.07.2024 11:511000%, ka Marija burkā dzenātu tēvus. Tad jau būtu normāls ekšens-kā izsisr paternitāti un alimentus no ārzemnieka-nu kaut kas jauns, nebijis!
Nekā cita viņai nav ar ko paņemt publiku.
vivii @ 10.07.2024 11:57
Es arī par to iedomājos, ka mēģinās nokārtot paternitāti, panākt ka spānis atzīst savu bērnu, noteikti atkal brauks uz citu valsti taisīt dns testu, tad būs visādi zvani, sarakstes, varbūt tikšanās utt.
Vārdu sakot, būs labs ģimene burkā - meksikāņu seriāls, jo būsim reāli, kuram interesē kā bērnus vadā pa nodarbībām un nodarbojas ar hobijiem? Es, piemēram, to visu daru ikdienā un lai gan es ļoti reti skatos ģimene burkā, es noteikti nesāktu skatīties to raidījumu vairāk, ja tur atrādītu visu to, ko es daru ikdienā.
amnēzija @ 10.07.2024 11:53
Visvairāk viņa dreb par to parādu, kurš Kristapam ir jānomaksā, uz kuru viņai ir plāns, iespējams, lai ar to naudu nosegtu kaut kādu daļu pašas parādus. Pati vienā storijā tā ļoti interesanti izteicās, kas lika tā noprast.
Biezlape @ 10.07.2024 13:01Kā viņa domā dabūt bioloģisko materiālu no Rafas DNS testa noteikšanai?
Vai kāda seko Kristapam? Šeit, kā arī no kaimiņiem viņš varētu uzzināt interesantas lietas par un ap bērnu.Hyrte @ 10.07.2024 06:45Atkal sadzērusies un nodirš bijušo vīru storijos. Reti pretīga sieviete,kā ar tādu var komunicēt? Tā augstprātība,ņirgāšanās,visa atstāstīšana interneta vidē par Kristapu,kauns klausīties,bet jāsaka,ka Kristaps arī,godīgi sakot,muļķis pēdējais,ja neapstrīd alimentu summu.
Tagad arī čīkst,ka trīs dienas tikai saticis bērnu. Nu,bet Neits taču ir prom! ?
Kāpēc Rafu neaiztiek? Tas vispār alimentus nemaksā un neliekas,ne zinis par bērniem.
Divkosīgā čūska!
CallMeAnnika @ 10.07.2024 14:05Vai kāda seko Kristapam? Šeit, kā arī no kaimiņiem viņš varētu uzzināt interesantas lietas par un ap bērnu.
Merilda @ 10.07.2024 14:17
Viņam neinteresē bērns. Sorry, normāli tēvi pavada laiku kopā ar bērniem, interesējas, maksā uzturlīdzekļus un iesaistās audzināšanā, velta laiku saviem bērniem. Kristaps nav bērna dzīvē klātesošs, bet uzpeld periodiski. Wooow, cik gadu laikā ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas reizes pavadījis laiku ar bērnu kopā - pilnīgi tēvs varonis.
Sezam @ 10.07.2024 12:34Šovs noteikti tad arī advokātu piemeklētu, pirku biļetes uz Spāniju, ja nepieciešams ierasties, nu viss nahaļavu, tieši kā Marijai patīk. Pašai nebūs baigi galva jālauza par visu un varēs tēlot gada māti cietējiņu.