Daža laba mazāka bite ir finansiāli stabilāka nekā Maša, bet visas, kas ir NL, nav apveltītas ar gudru galvu.SantaC @ 19.06.2024 22:39Oij, Mašai nemaz kauna nav. Forumnieces esot tādas un šitādas, bet kad pašas savos čatos nabadzīgākās bites nodirš, tas ir ok?
SantaC @ 19.06.2024 22:39Oij, Mašai nemaz kauna nav. Forumnieces esot tādas un šitādas, bet kad pašas savos čatos nabadzīgākās bites nodirš, tas ir ok?
Maška ielaks šampusiku, tad jau gaidām šovakar jaunas atklāsmes! 🤭Sezam @ 19.06.2024 22:34Mašai pietiek, ja aizved viņu uz restorānu, iedzer proseco un apēd kādu austeri. Smaids līdz ausīm un noteikti kājas plati…
Kā var tiiiik zemu krist, bet tai pat laikā tēlot gada māti, nekonkfliktu cilvēku, labu draugu, biznesmeni…
Kārena @ 19.06.2024 23:36Maška ielaks šampusiku, tad jau gaidām šovakar jaunas atklāsmes! ?
Hyrte @ 20.06.2024 00:43Biznesa sieviete,kura pat elementāru gramatiku nejēdz!
Un tā frāze-Vita mūžīgi badā,viņai kauna nav,varot paprasīt ēst,arī ciemos tā darot. Ko? ?? bērnam nav jāstāsta par drošību? Tur nevis jāpārdzīvo par kaimiņiem, ko runā,bet to,ka sanāk Vita no jebkura svešinieka var paņemt jebko un apēst.
amnēzija @ 19.06.2024 20:33
Viņām ir tāda nostāja, ja Tev kaut kas nepatīk manā uzvedībā, izskatā, teiktajā - tad problēma ir Tevī pašā. ?
Spēj un saprotas ar visiem, kuri domā tā kā viņa. Citādāks viedoklis ir nepareizi ?
vina visu izdzesa vai man tik neko vairs nerāda. Man rādas tik rakstītais pēdejais.un uzreiz iepriekšējā uzturlidzeklu sāga.Hyrte @ 20.06.2024 10:00Maška vēl raksta-foruma lasītājas,atbalstītājas.
Sanāk ja es atveru ziņu portālā rakstu,piemēram,par slepkavību,es to atbalstu? ? jo es taču lasu,mani tas interesē.
a nē.gļuks kāds bija,viss atgriezās😁Kenty @ 20.06.2024 10:52vina visu izdzesa vai man tik neko vairs nerāda. Man rādas tik rakstītais pēdejais.un uzreiz iepriekšējā uzturlidzeklu sāga.
vivii @ 20.06.2024 09:54
Nu trīs gadīgs bērns vēl nav tik sapratīgs, lai viņam varētu ieskaidrot, ka no svešiem nedrīkst ņemt ne končas, ne citas ēdamas lietas. Man jau pietiek paskatīties kā mana bērna skolas biedri - pirmklasnieki, ceļ no zemes netīrus čupačupus, kuri nemaz nav viņu nomesti un bāž mutē ?tad par ko mēs vispār te varam diskutēt.
Hyrte @ 20.06.2024 10:00Maška vēl raksta-foruma lasītājas,atbalstītājas.
Sanāk ja es atveru ziņu portālā rakstu,piemēram,par slepkavību,es to atbalstu? ? jo es taču lasu,mani tas interesē.
CallMeAnnika @ 19.06.2024 19:09Par kādu naudu? :D Uz māju pārvākties nav finanses. Jaunā dzīvokļu mājā arī var būt tas pats, jo ir adekvāti cilvēki, kas reaģē, ja redz, ka bērni ir vieni paši un tas ir bīstami viņiem.
amnēzija @ 19.06.2024 23:27
Nedomāju, ka tur aprunā tikai nabadzīgākās. 100%, tur arī augstajos krēslos esošās viena otru aprunā. Te vēl kāda bija kaut kad rakstījusi, ka esot bijis tā, ka kāda (šķiet, ka runa toreiz bija par Vucēnu) vēl nav zoomam pieslēgusies un citas viņu tajā brīdī apspriež.