CallMeAnnika @ 05.06.2024 12:32Speciālisti, kas 5-6 gadu laikā nezin sastāvu vieniem un tiem pašiem produktiem. Bravo! :D
CF @ 05.06.2024 10:19Un cik tad no tā algas apjoma, piemērām, Vasiļevskai paliek pāri uz rokas?
KrūzīteDūzīte @ 05.06.2024 11:17
Nav jau obligati janem ta prece vai jaiztere visa nauda. Ta nauda tur var stavet menesiem. Mazas menedzeres tak vispar tikai ar atprecosanu strada, vinam naudu uz kontu neskaita, un nejau tapec, ka nevar tos 150€ uz kontu dabut, var, bet tad jamaksa nodokli, to neviens negrib un nav vajadzibas no tadam mazam summam. Tapec visu atpreco.
Mashka Kakashka @ 05.06.2024 13:36
Ja oficiāli maksā nodokļus, tad aptuveni viena trešdaļa aiziet nodokļos.
ZANZEZAN @ 05.06.2024 13:35Egita par puķēm-brauciet pakaļ-ā??♀️
Speciālisti kuri nemak runāt...?
Tajā maksas saturā arī ir- gribēju ko teikt. Ui aizmirsu..???♀️
amnēzija @ 02.06.2024 16:25
Man Marija sarakstā arī nebija atrodama ?
Pagājušo mēnesi jau mēneša vidū skaļi ziņoja, ka būs augstas kvalifikācijas, viss notiek un viss iet tik uz augšu. Nu īsti laikam neiet, kad nav tādu intensīvu produktu atlaižu nedēļas nogalēs un maratona ar Apple balvām ? Un arī, cik var tos produktus uz atlaidēm pirkt, ja iepriekš nopirktie vēl varbūt tikko sākti ? "Jo produkti jau pietiek ilgam laikam".. ?
No nosauktajām tikai Inga saglabājusi savu kvalifikāciju, pārējām ir zemākas nekā pagājušo mēnesi.
LilSonja @ 04.06.2024 10:08Tagad Kachai&co būs par ko parunāt, še tev Itālijas kvalitāte.
Vienai no choganietēm ieraudzīju šo, ne ko darīs tagad viņas: https://behindmlm.com/companies/chogan-group-founders-arrested-for-tax-fraud/
https://telesveva.it/cronaca/barletta-limpero-della-chogan-nel-mirino-della-guardia-di-finanza-5-misure-cautelari-per-frode-fiscale-e-sequestro-da-355-milioni/
Sezam @ 04.06.2024 12:22Es domāju, ka Taņai būtu po, viņa atrastu jaunu MLM un mierīgi aizietu jaunu biznesu būvēt. Viņai tas padodas, zin kas jādara, kam jāpievērš uzmanība. Viņa nav kā Kača, Vucēna un Egita kas ir ar asins zvērestu devušas mūžīgo solījumu NL. Un nekad nekad nekad nekad nemainīs uz citu firmu.
bet zin, kas ir intresanti, ka nevienā citā lapā neparādās ziņas par šo. Kopēju Chogan Group founders arrested un google neko neatrada. Man tā lapa behindmlm.com liekas nedaudz aizdomīga. Jo man šķiet, ka google vajadzēja, ko atrast. Varbūt jāpamēģina itāļu valodā.EmilijaArm @ 04.06.2024 21:29Šajā linkā redzami arestētie Chogan deguni jau izskatās pēc afēristiem :) https://behindmlm.com/companies/chogan-group-founders-arrested-for-tax-fraud/
Viņa mazgāja un berza vannu ar acetonu, pēc tam lieto NL pastu. Ja jau tā pasta tik laba, kam vajadzēja lietot acetonu?Dzeguze @ 05.06.2024 13:08Es te gadiem jau esmu vērotājs no malas
Bet gribas rupji lamāties ? vucena nezinot no kurienes nagu laka- apskaties savas mātes storijos uz kājām un ieraudzīsi no kurienes? jācer tik ka pietiks prāts nopirkt nagulakas noņēmeju bez acetona ? un tā reizēm viņa guļ kamēr bērni vieni darbojas pa māju kā tad viss būtu beidzies?????
tomēr atradu arī itāļu valodā, tad jau būs taisnība.Lauva1994 @ 05.06.2024 15:31bet zin, kas ir intresanti, ka nevienā citā lapā neparādās ziņas par šo. Kopēju Chogan Group founders arrested un google neko neatrada. Man tā lapa behindmlm.com liekas nedaudz aizdomīga. Jo man šķiet, ka google vajadzēja, ko atrast. Varbūt jāpamēģina itāļu valodā.
Lauva1994 @ 05.06.2024 15:31bet zin, kas ir intresanti, ka nevienā citā lapā neparādās ziņas par šo. Kopēju Chogan Group founders arrested un google neko neatrada. Man tā lapa behindmlm.com liekas nedaudz aizdomīga. Jo man šķiet, ka google vajadzēja, ko atrast. Varbūt jāpamēģina itāļu valodā.
Neviena no NL darbonēm nemaksā visus nodokļus un krāpjas. It īpaši ar precēm, kuras tiek sūtītas no Baltkrievijas.Mashka Kakashka @ 05.06.2024 13:38
Nav starpības vai viņas saņemtu tos 150 eiro uz kontu, vai atprečotu. Ja viņas to naudas summu atprečo precēs, kuras tirgo tālāk, viņām tāpat ir jāreģistrējas kā saimnieciskās darbības veicējām un par pārdotajām precēm jāmaksā nodokļi.
es atradu un pat iztulkoju ar googles palīdzību. Nu jā, tur viss ļoti nopietni izskatās un lielas summas ir arestētas.Mashka Kakashka @ 05.06.2024 15:42
Ir citās lapās. Itālijas ziņu dienestos jāmeklē, tur gar raksti, gan video sižeti ar policijas iesaisti. Interesanti, ka visas čoganietes turpina darboties it kā nekas nebūtu bijis. Dīvaini. Uzņēmumam arestēti aktīvi, ierosināts kriminālprocess. Var baigais ieberziens sanākt ar pasūtījumiem un precēm.
https://telesveva.it/cronaca/barletta-limpero-della-chogan-nel-mirino-della-guardia-di-finanza-5-misure-cautelari-per-frode-fiscale-e-sequestro-da-355-milioni/
https://www.youtube.com/watch?v=Fbfc_dSCX5g
CallMeAnnika @ 05.06.2024 15:46Neviena no NL darbonēm nemaksā visus nodokļus un krāpjas. It īpaši ar precēm, kuras tiek sūtītas no Baltkrievijas.
Sandra par šo gadījumu runā, nepasaka gan tieši cilvēku vārdus, bet saka, ka ir tādi, kas darbojas un paralēli domā, bīda biznesus, bet ir tādi, kuriem nav plāna B, ja Chogan noiet pa burbuli.Elife @ 05.06.2024 15:01
Es arī domāju, ka Taņai viss ok. Labi, chogan varbūt būs grūti, bet kas attiecas uz Taņu - domāju, ka viņa ar galvu domājusi visu šo laiku, ir iekrājumi un vienkārši aizies uz jaunu MLM. Tācs visas choganietes metīsies uz jaunu MLL, lai NL nemaz nesit plaukstiņas - neticu, ka atgriezīsies aizgājušās MLM, jo cik esmu pētijusi visas kompānijas - visās mārketinga plāns ir līdzīgs kā chogan. NL kaut kāds aizvēsturisks. Ok, Kāča tur pelna, bet pārējās - salīdzinot ar to pašu chogan?
Gan jau tāpēc arī kurjers (NL darboņu paziņa) ved preces no turienes. Ceļojot pa sauszemi, viena persona var ievest preces 300 eiro vērtībā, ja tās paredzētas dāvanām vai personīgai lietošanai.Mashka Kakashka @ 05.06.2024 15:50
Nu par tām precēm tur ir vismelnākā ekonomika kāda vien var būt. Par precēm no Baltkrievijas būtu jāmaksā ievedmuita, kaut kā šaubos, ka viņām tas viss notiek oficiāli. Būtu jābūt pavadzīmēm, utt.