nu bet tur taču viss saprāts ir izdrenēts un izvadīts ar tiem pulveriem. Kāds vārdu krājums, nevar būt tas, kas nav bijis. Galvenais, ka tēmā🤦♀️Dainuviete @ 01.06.2024 14:34Egita :” Pie Spices liels klāsts saldējuma tēmā”
Nu WTF! Kurš tā runā? Tiešām tik knaps vārdu krājums un degradācija?!
Amnēzija tieši vakar rakstīja par Egitas bezgalīgajām tēmām. :D Man Egitas vietā būtu bail, ka smadzenes vairs nestrādā pietiekami labi un atbilstoši vecumam, jo NL ir patiešām degradējis viņu (personības tēmā). :DDainuviete @ 01.06.2024 14:34Egita :” Pie Spices liels klāsts saldējuma tēmā”
Nu WTF! Kurš tā runā? Tiešām tik knaps vārdu krājums un degradācija?!
Un tas viss "tēmā" - slaiduma tēmā, veselīgas ēšanas tēmā, dzemdību tēmā, matu tēmā, biznesa tēmā, rīta rituālu tēmā un tā tālāk, un tā joprojām
amnēzija @ 01.06.2024 14:46
"Tēma" ir visur. Vajag vai nevajag ?
CallMeAnnika @ 01.06.2024 18:06NL darbonēm nav kauns likt algas čekus? Līvai 250 eiro (no tiem 137 ir īstā nauda). Nedomāju, ka ir reģistrējusies pašnodarbinātajos, lai maksātu nodokļus. Tāpat to naudu iztērēs NL s*dos.
Paldies NL, ka pēc 3 gadiem, esot šajā kompānijā, var nopelnīt 250 eiro, kurus tāpat nevar iznest uz konta vai 100% atprečot. Neticama izaugsme!
SantaC @ 01.06.2024 21:57Foxa tagad sevi mierina, ka Stefa vēlāk gan jau būšot līdzīga viņai nevis Kristapam. ?
Un tēmā aiziet totālā beztēmā😁 Bet goda vārds, apsveicami, ka tik prasta čiksa, nemākoša izteikties, nespējīga ne pareizi rakstīt, ne skaisti un pareizi runāt, spēj savus pāris tūkstošus izcelt, čivinot instagramā 😀 Tai pat laikā tas nozīmē, ka sabiedrība baisi degradējas, ja pērk no šāda pārdevēja sazin ko par ne pārāk pievilcīgu cenu. Esmu pētījusi kosmētikas sastāvu. Nekas dižs, Drogu variants, dažos produktos joprojām ES aizliegtas vielas, kas atzītas par A) kancerogēnām (welcome, ādas vēzis),B)reproduktīvo funkciju ietekmējošām. Egitai paveicās, kādam citam,kas zieķējas priekšā,pak***ā, var nepaveikties.amnēzija @ 01.06.2024 14:46
"Tēma" ir visur. Vajag vai nevajag ?
Iegādāties produktus, kurus var segt tikai ar 50% no šīs nopelnītās naudas. Storijos jārāda produkti, tātad arī pašai jālieto. 20 eiro par pārcenotu bundžu tāpat ir dārgi.amnēzija @ 01.06.2024 20:05
Bet varbūt viņa priecājas par to, ka viņai ir nauda par ko iegādaties tieši produktus? ? jo kā par peļņu, šis ir gaužām maz. Minimālā alga ir lielāka..
Viņa ir pārāk pašpietiekama, izliekot bijušo nu jau katru dienu savos storijos. Nebrīnos, kāpēc Kristaps viņu neapsveic.Sezam @ 01.06.2024 22:08
Viņai ar steigu ir jāiet pie psihoterapeita, acīmredzami viņa ir depresijā, viņa sačakarēs psihi tai meitenei, kur kā nopratu jau ir UDHS pazīmes.
Ja viņa šo visu atļaujas IG, tad aiz kadra ir daudz trakāk.
Monroe @ 01.06.2024 22:30Un tēmā aiziet totālā beztēmā? Bet goda vārds, apsveicami, ka tik prasta čiksa, nemākoša izteikties, nespējīga ne pareizi rakstīt, ne skaisti un pareizi runāt, spēj savus pāris tūkstošus izcelt, čivinot instagramā ? Tai pat laikā tas nozīmē, ka sabiedrība baisi degradējas, ja pērk no šāda pārdevēja sazin ko par ne pārāk pievilcīgu cenu. Esmu pētījusi kosmētikas sastāvu. Nekas dižs, Drogu variants, dažos produktos joprojām ES aizliegtas vielas, kas atzītas par A) kancerogēnām (welcome, ādas vēzis),B)reproduktīvo funkciju ietekmējošām. Egitai paveicās, kādam citam,kas zieķējas priekšā,pak***ā, var nepaveikties.
CallMeAnnika @ 01.06.2024 23:06Iegādāties produktus, kurus var segt tikai ar 50% no šīs nopelnītās naudas. Storijos jārāda produkti, tātad arī pašai jālieto. 20 eiro par pārcenotu bundžu tāpat ir dārgi.
https://vitamins.lv/products/diet-shake-1-kg Šeit 1kg diētiskais pulveris, arī ar 19+ vitamīniem un minerālvielām, bet atšķirība ir tāda, ka maksā 23 eiro, un uz 100g 0,7-1,8g cukurs, kas ir ļoti, ļoti maz.
Monroe @ 01.06.2024 22:30Un tēmā aiziet totālā beztēmā? Bet goda vārds, apsveicami, ka tik prasta čiksa, nemākoša izteikties, nespējīga ne pareizi rakstīt, ne skaisti un pareizi runāt, spēj savus pāris tūkstošus izcelt, čivinot instagramā ? Tai pat laikā tas nozīmē, ka sabiedrība baisi degradējas, ja pērk no šāda pārdevēja sazin ko par ne pārāk pievilcīgu cenu. Esmu pētījusi kosmētikas sastāvu. Nekas dižs, Drogu variants, dažos produktos joprojām ES aizliegtas vielas, kas atzītas par A) kancerogēnām (welcome, ādas vēzis),B)reproduktīvo funkciju ietekmējošām. Egitai paveicās, kādam citam,kas zieķējas priekšā,pak***ā, var nepaveikties.
kas tik tur nav. Nekas labs tur nav vispār.amnēzija @ 02.06.2024 01:22
Tās aiziegtās vielas ir Lorimer vai Be loved produktu sastāvā?
ĢigiVigi @ 01.06.2024 22:19Vucēnas pēdējā story. Īlonam kājiņas. Mammas vai tās ar laiku pašas paliek taisnākas ? Šajos jautājumos neēsmu tik izglītota. Jautāju tikai intereses pēc .
ĢigiVigi @ 01.06.2024 22:19Vucēnas pēdējā story. Īlonam kājiņas. Mammas vai tās ar laiku pašas paliek taisnākas ? Šajos jautājumos neēsmu tik izglītota. Jautāju tikai intereses pēc .
man izskatās,pec "O" veida izliekuma,tas var būt un paaugoties iztaisnosies.amnēzija @ 02.06.2024 12:18
Nezinu īsti iemeslu kāpēc tā ir. Paziņai bērnībā bija diezgan līdzīgs kāju izliekums, ja vēl ne izteiktāks. Augot, viss kaut kā mainījās. Pieaugušai viss ar kājām kārtībā. Nezinu gan tik smalki vai vecāki pie speciālistiem veda, vai laikam ejot kaut kā dabīgi iztaisnojās. Toreiz visi bijām bērni un tādās lietās baigi neiedziļinājāmies, tikai atceros pašu faktu, ka tā ir bijis.
CallMeAnnika @ 02.05.2024 16:34Aprīļa kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP1 / DT1.
Egita, Zabava - B3 / DS.
Vucēna, Agneta, Tatjana no Īrijas - B1 / 1S.
Inga P., Īrijas Inga, Ilze - M3 / Star.
Foxa, Vārtiņa, Ingūna D. - M2 / Master Elite.
Sigita R., Laila, Auziņa - M1 / Master.
Krasta - Active Manager.
Stapāne - Registered.
M1 jeb Master ir pirmā kvalifikācija. Agrāk līderes tām pat neskatījās, ja nebiji DS, sliktākajā gadījumā zvaigzne.
Cik gan sievietes var būt st*lbas. Pēc vairākiem gadiem sit plaukstas un priecājas par zemāko kompānijas kvalifikāciju.