ZANZEZAN @ 23.05.2024 11:50nu labi, pieņemsim deguns ir saistīts ar grūtniecību. Bet te tak uz to noraksta visu. Uzacis ar pazūd, ja paliek stāvoklī? Atmiņas traucējumi kā saistās ar grūtniecību? Stila izjūtu ar tas maina? Var kleitu uz kakla uztivēt, jo tā ir grūtniecības blakne? Tukša muldēšana ar grūtniecības dēļ? Lūpas ar fillereiem sapičkātas ar grūtniecības dēļ? Nu nevajag. Var jau pamatot ar pāris rakstiem visu, bet tas nav visām un visiem un tā nav norma!
uzacis tas gan smieklīgi,tas gan nav pazudušas😂Par atmiņu varētu vēl padiskutēt,jo tā man arī mistiski sašķobijusies,Ar katru bērnu,savādāka palikusi.Nu ne gluži tā ,ka neatceros,kas es esmu,bet var būut tā, ka neatceros,kas bija pirms stundas,kautkādi sīkumi,vai atcereties dienu, kur svarigs kautkas,bet aizmirst laiku vai otrādi😁ZANZEZAN @ 23.05.2024 11:50nu labi, pieņemsim deguns ir saistīts ar grūtniecību. Bet te tak uz to noraksta visu. Uzacis ar pazūd, ja paliek stāvoklī? Atmiņas traucējumi kā saistās ar grūtniecību? Stila izjūtu ar tas maina? Var kleitu uz kakla uztivēt, jo tā ir grūtniecības blakne? Tukša muldēšana ar grūtniecības dēļ? Lūpas ar fillereiem sapičkātas ar grūtniecības dēļ? Nu nevajag. Var jau pamatot ar pāris rakstiem visu, bet tas nav visām un visiem un tā nav norma!
ZANZEZAN @ 22.05.2024 23:06tas penuārs protams labāks par iepriekšējo pidžamu, bet nu kas tā par tizlu modi, izpūrušas, aizpampušas pusplikas dzer biodronu. Un tad sataisās un tādām, cik labi strādā biodrons.. pateikšu sikretu-visi cilvēki pamostas vienādi, uzpampuši, ar aizkritušu balsi, saņurcīti un pēc pusstundas organisms pamostas. Nevajag nekādu dronu
Ļoti reti notiek kā šodien - tā notika visu laiku, kamēr meita gāja uz bērnudārzu. Cik ilgi tas bija? Pusgads, kad Maša gulēja līdz 10 un pēc aizgāja vēl pagulēt?Nitaris @ 23.05.2024 09:01Visur ir laicīgi un bez iespringšanas un tas ļoti dabīgi sanāk! https://failiem.lv/u/ms8pkkd2yd#/view/expupqvhs7
Vairāk domāju par to, ka Katrīnes ikdienas dzīve ir darbīgāka, piesātinātāka un būtu saturs, ko rādīt - vai patīk un interesē, tas ir cits jautājums. Egita ikdienā neko nedara un tur vienkārši NAV KO rādīt.Elife @ 23.05.2024 09:36
Man Kača nemaz tik interesanta arī neliekas. Pilnīgi pietiek ar to, ko par viņu var izlasīt un viņas pašas storijos.
un kāpēc viņa domā, ja viņas dēļ tā sieviete tagad mašīnu parko savādāk? Kāpēc viņai šķiet ka viss griežas ap māšu?amnēzija @ 23.05.2024 13:53Un kāpēc viņa domā, ka sieva palūdza vīram aiziet atvainoties viņas vietā? ? varbūt tā ir vīra iniciatīva, noklausoties viņas stāstītajā? Ja viņa uzskatītu, ka viņai būtu jāatvainojas, viņa pati to būtu izdarījusi. Visdrīzākais.
Mercury6 @ 23.05.2024 13:09Marijas mašīnas salons pēc tīrīšanas joprojām izskatās diez gan netīra, varbūt tikai man tā šķiet.
Mashka Kakashka @ 23.05.2024 14:56
To pašu nodomāju, cik netīra bija, tik netīra arī palika. ? Slikts serviss. Kā var ar tādu netīrību braukt? Tur viss salons izskatās lipīgs.
Vai vēl jūs nesaprotat, ka mēs šeit nerunājam par to, ka grūtniecības iespaidā var aizmirsties kaut kas, bet par to, ka tas bija jau pirms grūtniecības, bet tagad to izmanto kā attaisnojumu.Kenty @ 23.05.2024 12:12uzacis tas gan smieklīgi,tas gan nav pazudušas?Par atmiņu varētu vēl padiskutēt,jo tā man arī mistiski sašķobijusies,Ar katru bērnu,savādāka palikusi.Nu ne gluži tā ,ka neatceros,kas es esmu,bet var būut tā, ka neatceros,kas bija pirms stundas,kautkādi sīkumi,vai atcereties dienu, kur svarigs kautkas,bet aizmirst laiku vai otrādi?
Es tik atbildēju ,ka mēdz būt tā grūtniecībā vispārīgi.Egitai nesekoju.CallMeAnnika @ 23.05.2024 16:27Vai vēl jūs nesaprotat, ka mēs šeit nerunājam par to, ka grūtniecības iespaidā var aizmirsties kaut kas, bet par to, ka tas bija jau pirms grūtniecības, bet tagad to izmanto kā attaisnojumu.
Tāpat arī pirms grūtniecības Egita nebija aktīva, aizgāja pāris reizes sadarbības ietvaros uz sporta zāli un pārējo laiku sēdējā mājās Zoomiņos. Bet tagad saka, ka grūtniecības dēļ nav aktīva.
Tie, kuri seko līdzi nesen, tie arī notic, bet vērojot ilgāku laiku, tagad visus savus mīnusus noraksta uz grūtniecību. Cilvēki ir dažādi, ja patīk sēdēt mājās un Zoomos, dienā atbildēt uz pāris ziņām par pasūtījumiem, un regulāri aizmirsti par ikdienas lietām, tad nevajag stāstīt, cik darbība, aktīva un produktīva diena ir bijusi. Kaut kā wanna be influenceri šo piekopj, melo sev, pieņemot to kā patiesību, un ļoti degradējas, pašiem vairs to neredzot. Sekotāji ir acīgāki un nav muļķi.