Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 6618
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 09.05.2024 16:14
Sigita R storijs:
"Es varētu teikt tā, ja kāds pasaka, piemēram, ko tu tos pulverīšus dzer, ja. Kas tie pa veselīgiem ēdieniem? Tad es viņam varu pateikt pretim tā, tas ir pats ēdiens kā mazam bērnam. Mazam bērnam arī ir pulverīšu ēdiens un viņš ir veselīgāks par veselīgu. Viņš ir pielīdzināms mātes ēdienam. Un tad kad bērns ēd pulverīšus, viņš arī neveselīgi ēd? Tapēc šis ir tieši tāds pats bērnu ēdiens, tikai sablenderēts šādi šeikerītī. Un šeit ir iekšā salikts viss, uz kastītes, uz kārbiņas ir redzams viss, kas ir šeit iekšā, viss sastāvs ir zināms. Un ražots ir Francijā nevis kā citi domā Krievijā, viņš ir Francijā, tapēc pārdomāts, atzīts Latvijā, reģistrēts pie pārtikas produktiem.''
1. Vai pieaugušajiem vajadzētu ēst bērnu ēdienu? :D Bērni ēd ''bērnu ēdienu'', jo tiem nav zobu ar ko sakošļāt cieto pārtiku.
2. Šeit nu Sigita izgāzās kā veca sēta. Kas ir tas reģistrs, kur ir reģistrēts? UB nav, jo neskaitās kā uztura bagātinātājs, taču, papētot, vai NL pulveriem kā tievēšanas līdzekļiem nevajadzētu būt iekļautam šajā reģistrā? https://registri.pvd.gov.lv/np
" Šo noteikumu prasības piemēro:
18.1. no 2021. gada 22. februāra – no olbaltumvielu hidrolizātiem ražotiem papildu ēdināšanas maisījumiem zīdaiņiem;
18.2. no 2022. gada 27. oktobra – svara kontrolei paredzētiem pilnīgiem uztura aizstājējiem."
NL pulveri ir pilnīgs uztura aizstājējs svara kontrolei.

Tas, ka zīdaiņiem paredzēto maisīju pielīdzina funkcionālajam ēdienam - vairāk kā smieklīgi. Ja zīdainis kādu apstākļu dēļ nevar uzņemt mātes pienu, tad viņš ēd maisījumu. Un maisījumu viņš ēd, jo viņam nav zobu un viņa gremošanas sistēma tikai pamazām sāk attīstīties. Tāpēc viņam ēdiens ir šķidrā veidā. Bet te pieaugušas sievietes, kurām ir zobi mutē un attīstījusies gremošanas sistēma, tās dzer kokteiļus 4x dienā 🤣 arī uztura speciālisti neatbalsta tik biežu kokteiļu lietošanu. Tas ir kā variants retā reizē, kad tiešām nav laika kad pagatavot maltīti vai laika, kad pilnvērtīgi paēst cieto ēdienu.
09.05.2024 16:33 |

Reitings 2181
Reģ: 31.08.2022
CallMeAnnika @ 08.05.2024 22:32
Un šis ir atrisinājums? Atlikt un sakrāt naudu īrei, lai varētu noīrēt?
Patiesībā 1000 eiro ir mēnesī jāiegulda vecākajā bērnā un viņa attīstībā, lai līdz 18 gadiem nepaliktu 2.klasē. Tāpat arī mazākajiem bērniem vajag domāt risinājumu par bērnudārzu. Un īre būs jāmaksā katru mēnesi nevis tikai jāsakrāj pirmajam mēnesim un depozītam.
Marijai nekas cits neatliek, kā meklēt stabilitāti "parastajā" darbā.

Varbūt viņa to arī tagad dara, meklē dzīves vietu un arī patstāvīgu darbu. Viņa jau parasti nekad tā nestāsta savus īstos plānus. Izstāsta kaut kādus fufeļus, piemēram, eurotrip.
09.05.2024 16:53 |

Reitings 2181
Floren_ce @ 09.05.2024 09:13
Es nesaprotu, kur ir pazudusi Maška? Pirms pārvākšanās nevarēja vien beigt kladzināt, ka turpmāk būšot ļoti interesants saturs… lol
Bet ja nopietni, tad redzot tos apstākļus un pēdējo dienu story, man pat palika žēl viņas mammas. Vai lielā biznesemene ziedu laikos tiešām nevarēja kaut nedaudz finansiāli palīdzēt miesīgai mātei? ?

Meklē darbu un dzīves vietu.
09.05.2024 16:54 |

Reitings 2181
Vanja @ 09.05.2024 14:09

999 ir arī tai JelenaHussain.
Tad jau UK, ja ? Diānai būs atvērusi profilu, vai ?!

varbūt. es vēl iedomājos, ka viņa tiešām pie Diānas uz UK braukt taisās.
09.05.2024 16:57 |

Reitings 23348
Reģ: 16.04.2023
Neviens Mašku neņems normālā darbā. Atliek vien pulverus tirgot internetā.
Pirms cik gadiem viņai pēdējo reizi bija normāls darbs? Steak housā par viesmīli strādāja, kad Neits tikko piedzima. Tas jau nav nekas slikts, bet 30 gados jau vajadzētu būt augstāka līmeņa darbam. Viesmīļa darbs lai paliek studentiem.
Ja pie manis tāda Maška atnāktu uz darba interviju un es ieraudzītu viņas CV, uzreiz parādītu, kur ir durvis.
Egitai tas pats, tik viņai paveicies, ka viņai ir Oskars. Kā viņš viņu pacieš, es nezinu. 😁
09.05.2024 17:01 |

Reitings 102
Reģ: 01.06.2022
Vanja @ 09.05.2024 14:29

bija tā vērts? Ko viņa tur salikusi?
es tikai paša sākuma dēļ vēlējos dzirdēt paklausīties kas ar vīru notika un ka viņa ar to sadzīvo
Kā bērniem pēc tam iet viss. Tālāk nebija un nav vajadzības abonēt jo Neko tādu tur vairs nestāsta nemaz .
09.05.2024 17:19 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
SantaC @ 09.05.2024 17:01
Neviens Mašku neņems normālā darbā. Atliek vien pulverus tirgot internetā.
Pirms cik gadiem viņai pēdējo reizi bija normāls darbs? Steak housā par viesmīli strādāja, kad Neits tikko piedzima. Tas jau nav nekas slikts, bet 30 gados jau vajadzētu būt augstāka līmeņa darbam. Viesmīļa darbs lai paliek studentiem.
Ja pie manis tāda Maška atnāktu uz darba interviju un es ieraudzītu viņas CV, uzreiz parādītu, kur ir durvis.
Egitai tas pats, tik viņai paveicies, ka viņai ir Oskars. Kā viņš viņu pacieš, es nezinu. ?

Es nesaptotu, kāpēc Marijai iet slikti, bet Katrīnei labi. Skatījos Džspot ar Katrīni, viņai alga 6k bijusi. Es atvainojos, ja šis jau ir izrunāts, es nesekoju nevienai no viņām, tik cik šeit, ik pa laikam, izlasu.
09.05.2024 17:59 |

10 gadi
Reitings 2087
Reģ: 31.01.2012
CallMeAnnika @ 09.05.2024 16:14
Sigita R storijs:
"Es varētu teikt tā, ja kāds pasaka, piemēram, ko tu tos pulverīšus dzer, ja. Kas tie pa veselīgiem ēdieniem? Tad es viņam varu pateikt pretim tā, tas ir pats ēdiens kā mazam bērnam. Mazam bērnam arī ir pulverīšu ēdiens un viņš ir veselīgāks par veselīgu. Viņš ir pielīdzināms mātes ēdienam. Un tad kad bērns ēd pulverīšus, viņš arī neveselīgi ēd? Tapēc šis ir tieši tāds pats bērnu ēdiens, tikai sablenderēts šādi šeikerītī. Un šeit ir iekšā salikts viss, uz kastītes, uz kārbiņas ir redzams viss, kas ir šeit iekšā, viss sastāvs ir zināms. Un ražots ir Francijā nevis kā citi domā Krievijā, viņš ir Francijā, tapēc pārdomāts, atzīts Latvijā, reģistrēts pie pārtikas produktiem.''
1. Vai pieaugušajiem vajadzētu ēst bērnu ēdienu? :D Bērni ēd ''bērnu ēdienu'', jo tiem nav zobu ar ko sakošļāt cieto pārtiku.
2. Šeit nu Sigita izgāzās kā veca sēta. Kas ir tas reģistrs, kur ir reģistrēts? UB nav, jo neskaitās kā uztura bagātinātājs, taču, papētot, vai NL pulveriem kā tievēšanas līdzekļiem nevajadzētu būt iekļautam šajā reģistrā? https://registri.pvd.gov.lv/np
" Šo noteikumu prasības piemēro:
18.1. no 2021. gada 22. februāra – no olbaltumvielu hidrolizātiem ražotiem papildu ēdināšanas maisījumiem zīdaiņiem;
18.2. no 2022. gada 27. oktobra – svara kontrolei paredzētiem pilnīgiem uztura aizstājējiem."
NL pulveri ir pilnīgs uztura aizstājējs svara kontrolei.

Šo viņa no Vasiļevskas “aizņēmās”. Atceros tajā intervijā pie Saulītes arī Katrīne par mazuļu maisījumiem runāja. 🤦‍♀️ Nu, kur tik tupas. Mazuļiem maisījums ir pat ne tāpēc, ka nevar normālu pārtiku sakošļāt vai kā (un vispār ar smaganām pat ļoti labi var), bet gan tāpēc, ka tas mazais organisms, visa gremošanas sistēma nav pietiekami nobriedusi, lai uzņemtu un sāktu pārstrādāt normālu barību. Ja nav iespēja saņemt mātes pienu, tad maisījums ir VIENĪGAIS veids, kā zīdainis var uzņemt barību. 🤦‍♀️ Un tiklīdz bērns ir spējīgs uzņemt visas uzturvielas ar parastu ēdienu, maisījumu neviens vairs nedod.
Šis salīdzinājums ir tik ļoti nevietā. 😄
09.05.2024 18:01 |

10 gadi
Reitings 993
Reģ: 14.06.2011
Floren_ce @ 09.05.2024 09:13
Es nesaprotu, kur ir pazudusi Maška? Pirms pārvākšanās nevarēja vien beigt kladzināt, ka turpmāk būšot ļoti interesants saturs… lol
Bet ja nopietni, tad redzot tos apstākļus un pēdējo dienu story, man pat palika žēl viņas mammas. Vai lielā biznesemene ziedu laikos tiešām nevarēja kaut nedaudz finansiāli palīdzēt miesīgai mātei? ?

Mani Maškas māte gan salīdzinoši pozitīvi pārsteidza. Jā, dzīvo vienkārši, bet tas nav nekāds grēks, bez tam bardaku jau sataisījusi Maška ar savu ievākšanos. Māti paskatījos IG un kaut kādā ziņā prieks par viņu. Savam vecumam ļoti labi izskatās, strādā, pati pelna, atrod laiku treniņiem un ir lieliskā formā, atrod laiku darbiem dārzā, mīl mazbērnus. Cilvēks ar hobijiem. Enerģiska un smaidīga. Maška varētu daudz ko no viņas pamācīties. Tas tā tīri izolējoties no visa cita, jo iepriekš neesmu viņai sekojusi un nezinu ne par kruīzu piramīdām, ne večiem.
09.05.2024 18:20 |

Reitings 908
Reģ: 16.09.2021
Naomi* @ 09.05.2024 17:59

Es nesaptotu, kāpēc Marijai iet slikti, bet Katrīnei labi. Skatījos Džspot ar Katrīni, viņai alga 6k bijusi. Es atvainojos, ja šis jau ir izrunāts, es nesekoju nevienai no viņām, tik cik šeit, ik pa laikam, izlasu.

Mačkai vairs nav komandas, kas dod rezultātu. Kačas komanda vairs neko nedod, tā kā Kača mačku jau pāraugusi.
09.05.2024 18:32 |

10 gadi
Reitings 197
Reģ: 19.10.2009
mon_moiselle @ 09.05.2024 18:20

Mani Maškas māte gan salīdzinoši pozitīvi pārsteidza. Jā, dzīvo vienkārši, bet tas nav nekāds grēks, bez tam bardaku jau sataisījusi Maška ar savu ievākšanos. Māti paskatījos IG un kaut kādā ziņā prieks par viņu. Savam vecumam ļoti labi izskatās, strādā, pati pelna, atrod laiku treniņiem un ir lieliskā formā, atrod laiku darbiem dārzā, mīl mazbērnus. Cilvēks ar hobijiem. Enerģiska un smaidīga. Maška varētu daudz ko no viņas pamācīties. Tas tā tīri izolējoties no visa cita, jo iepriekš neesmu viņai sekojusi un nezinu ne par kruīzu piramīdām, ne večiem.

Kā mammu atrast IG?
Izklausās iedvesmijošāks cilvēks kuram pie sekot 👌
09.05.2024 18:45 |

Reitings 1761
Reģ: 25.01.2023
cupcake2 @ 09.05.2024 18:01

Šo viņa no Vasiļevskas “aizņēmās”. Atceros tajā intervijā pie Saulītes arī Katrīne par mazuļu maisījumiem runāja. ?‍♀️ Nu, kur tik tupas. Mazuļiem maisījums ir pat ne tāpēc, ka nevar normālu pārtiku sakošļāt vai kā (un vispār ar smaganām pat ļoti labi var), bet gan tāpēc, ka tas mazais organisms, visa gremošanas sistēma nav pietiekami nobriedusi, lai uzņemtu un sāktu pārstrādāt normālu barību. Ja nav iespēja saņemt mātes pienu, tad maisījums ir VIENĪGAIS veids, kā zīdainis var uzņemt barību. ?‍♀️ Un tiklīdz bērns ir spējīgs uzņemt visas uzturvielas ar parastu ēdienu, maisījumu neviens vairs nedod.
Šis salīdzinājums ir tik ļoti nevietā. ?
Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.😂 Bet tas bija pasen
09.05.2024 19:10 |

Reitings 6618
Kenty @ 09.05.2024 19:10
Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.? Bet tas bija pasen

Pilnīgi iespējams, ka tas tā varētu būt. Nemaz nebrīnītos, jo no viņām bieži var dzirdēt tekstu, ka diskomforts kuņģī vai vēderā pēc parastās maltītes..
09.05.2024 19:33 |

Reitings 6618
cupcake2 @ 09.05.2024 18:01

Šo viņa no Vasiļevskas “aizņēmās”. Atceros tajā intervijā pie Saulītes arī Katrīne par mazuļu maisījumiem runāja. ?‍♀️ Nu, kur tik tupas. Mazuļiem maisījums ir pat ne tāpēc, ka nevar normālu pārtiku sakošļāt vai kā (un vispār ar smaganām pat ļoti labi var), bet gan tāpēc, ka tas mazais organisms, visa gremošanas sistēma nav pietiekami nobriedusi, lai uzņemtu un sāktu pārstrādāt normālu barību. Ja nav iespēja saņemt mātes pienu, tad maisījums ir VIENĪGAIS veids, kā zīdainis var uzņemt barību. ?‍♀️ Un tiklīdz bērns ir spējīgs uzņemt visas uzturvielas ar parastu ēdienu, maisījumu neviens vairs nedod.
Šis salīdzinājums ir tik ļoti nevietā. ?

Es domāju, ka šis teksts nāk no vēl augstākiem plauktiem kā Vasiļevska. Un daudzas šo ik pa laikam ir teikušas, jau gadu un divus iepriekš.
09.05.2024 19:36 |

Reitings 1948
Reģ: 15.09.2023
Naomi* @ 09.05.2024 17:59

1) Katrīnei ir Pēteris, kurš arī strādā, tātad ir divas algas. Marija ir viena, bez vīrieša.
2) Katrīne dzīvo Pētera dzīvoklī, nav jāmaksā par īri. Marijai nav savs dzīvoklis, jāmaksā par īri.
3) Katrīnei ir daudz sadarbību, par kurām maksā naudu. Marijai sadarbību ir maz, ja arī ir, tad, visticamāk, ka saņem tikai mantas, nevis atalgojumu.
4) Katrīnei ir TV projekti par kuriem maksā. Marijai nav.
5) Utt.
Īsāk sakot, Katrīne ir labākā finansiālā situācijā nekā Marija. Marija neprot saimniekot ar naudu, tiklīdz saņem lielāku naudu, tā iztērē glupos pirkumos (dārgi īres dzīvokļi, dārgs auto, kuru patiesībā nevar atļauties, utt.). Ā, vēl, Marijai jau sen kā nav savas NL komandas, zem Katrīnes ir vismaz kaut kādas bites, kuras kaut ko dara un ar savām mazajām kvalifikācijām paceļ Katrīnes algu.
09.05.2024 19:38 |

Reitings 13714
Reģ: 06.07.2022
Kenty @ 09.05.2024 19:10
Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.? Bet tas bija pasen

Tā pati Ziņģīte saka, ka zobi un košļāšana ir ļoti svarīga - viņa pati no rītiem vispirms iekožas rupjmaizes riecienā, tātad žļembā, lai organisms labi funkcionē. Savulaik, kad modē nāca smūtiji, šis arī ārstiem bija viens no argumentiem pret tiem kā ēdienreizēm, jo cilvēkam paredzēts ēst ar zobiem.
Funkcionālais ēdiens vispār ir no medicīnas sfēras - paredzēts pacientiem, kas nav spējīgi uzņemt ēdienu. Vājinieku šķidrums, lai vismaz kādas uzturvielas nonāk organismā.
09.05.2024 19:41 |

Reitings 1948
Reģ: 15.09.2023
ieva_she @ 09.05.2024 18:45

Kā mammu atrast IG?
Izklausās iedvesmijošāks cilvēks kuram pie sekot ?

Ar Marijas mammu ir tāpat kā ar Mariju. It kā liekas, ka jauks cilvēks, bet patiesībā sev tādu cilvēku par draugu negribētu. Marijas mammai bija skandāls publisks, kad par auklīti strādāja un pieskatīja vienas kūku cepējas bērnu. Bērns bija kritis, Marijas mamma izturējusies nievājoši un vienaldzīgi pret bērnu un viņu uzreiz atlaida tiklīdz tas viss nāca gaismā.
Instagram balya_prelestj
09.05.2024 19:42 |

Reitings 935
Reģ: 29.05.2023
Lūgums pārsūtīt PTAC Vucēnas reeelu, lai iemācās beidzot likt norādes, ka tā ir reklāma. Es nesaprotu - viņa to par spīti dara? Sev? Cik var dzīvot un neuzņemties atbildību.
09.05.2024 19:46 |

Reitings 2648
Cilveeks @ 09.05.2024 18:32

Mačkai vairs nav komandas, kas dod rezultātu. Kačas komanda vairs neko nedod, tā kā Kača mačku jau pāraugusi.
kā pilnīgi neko nedod? Mašai vispār vairs nav nekādu ienākumu?
09.05.2024 22:07 |

Patīk
Reitings 48282
Reģ: 12.10.2022
Elife @ 09.05.2024 16:54

Meklē darbu un dzīves vietu.
Nu kā tu vari šo zināt? Sievietei, kurai ir 3 bērni, jau sen bija jādomā risinājums. Taisnība, ka labāk vēlāk nekā nekad, bet vai tiešām Maška, kura diennaktī guļ 14 stundas, meklēs parastu darbu?
Ja meklē parastu darbu, tad arī bērniem ir jāatrod bērnudārzs, jādomā, ko Neits darīs vasarā. Var viens pats palikt mājās, bet bērns sajuks prātā bez aktivitātēm un socializācijas.
Novēlu, bet neticu, ka Maška meklēs darbu. Darbā nevarēs pagulēt.
09.05.2024 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits