CallMeAnnika @ 09.05.2024 16:14Sigita R storijs:
"Es varētu teikt tā, ja kāds pasaka, piemēram, ko tu tos pulverīšus dzer, ja. Kas tie pa veselīgiem ēdieniem? Tad es viņam varu pateikt pretim tā, tas ir pats ēdiens kā mazam bērnam. Mazam bērnam arī ir pulverīšu ēdiens un viņš ir veselīgāks par veselīgu. Viņš ir pielīdzināms mātes ēdienam. Un tad kad bērns ēd pulverīšus, viņš arī neveselīgi ēd? Tapēc šis ir tieši tāds pats bērnu ēdiens, tikai sablenderēts šādi šeikerītī. Un šeit ir iekšā salikts viss, uz kastītes, uz kārbiņas ir redzams viss, kas ir šeit iekšā, viss sastāvs ir zināms. Un ražots ir Francijā nevis kā citi domā Krievijā, viņš ir Francijā, tapēc pārdomāts, atzīts Latvijā, reģistrēts pie pārtikas produktiem.''
1. Vai pieaugušajiem vajadzētu ēst bērnu ēdienu? :D Bērni ēd ''bērnu ēdienu'', jo tiem nav zobu ar ko sakošļāt cieto pārtiku.
2. Šeit nu Sigita izgāzās kā veca sēta. Kas ir tas reģistrs, kur ir reģistrēts? UB nav, jo neskaitās kā uztura bagātinātājs, taču, papētot, vai NL pulveriem kā tievēšanas līdzekļiem nevajadzētu būt iekļautam šajā reģistrā? https://registri.pvd.gov.lv/np
" Šo noteikumu prasības piemēro:
18.1. no 2021. gada 22. februāra – no olbaltumvielu hidrolizātiem ražotiem papildu ēdināšanas maisījumiem zīdaiņiem;
18.2. no 2022. gada 27. oktobra – svara kontrolei paredzētiem pilnīgiem uztura aizstājējiem."
NL pulveri ir pilnīgs uztura aizstājējs svara kontrolei.
CallMeAnnika @ 08.05.2024 22:32Un šis ir atrisinājums? Atlikt un sakrāt naudu īrei, lai varētu noīrēt?
Patiesībā 1000 eiro ir mēnesī jāiegulda vecākajā bērnā un viņa attīstībā, lai līdz 18 gadiem nepaliktu 2.klasē. Tāpat arī mazākajiem bērniem vajag domāt risinājumu par bērnudārzu. Un īre būs jāmaksā katru mēnesi nevis tikai jāsakrāj pirmajam mēnesim un depozītam.
Marijai nekas cits neatliek, kā meklēt stabilitāti "parastajā" darbā.
Floren_ce @ 09.05.2024 09:13Es nesaprotu, kur ir pazudusi Maška? Pirms pārvākšanās nevarēja vien beigt kladzināt, ka turpmāk būšot ļoti interesants saturs… lol
Bet ja nopietni, tad redzot tos apstākļus un pēdējo dienu story, man pat palika žēl viņas mammas. Vai lielā biznesemene ziedu laikos tiešām nevarēja kaut nedaudz finansiāli palīdzēt miesīgai mātei? ?
Vanja @ 09.05.2024 14:09
999 ir arī tai JelenaHussain.
Tad jau UK, ja ? Diānai būs atvērusi profilu, vai ?!
es tikai paša sākuma dēļ vēlējos dzirdēt paklausīties kas ar vīru notika un ka viņa ar to sadzīvoVanja @ 09.05.2024 14:29
bija tā vērts? Ko viņa tur salikusi?
SantaC @ 09.05.2024 17:01Neviens Mašku neņems normālā darbā. Atliek vien pulverus tirgot internetā.
Pirms cik gadiem viņai pēdējo reizi bija normāls darbs? Steak housā par viesmīli strādāja, kad Neits tikko piedzima. Tas jau nav nekas slikts, bet 30 gados jau vajadzētu būt augstāka līmeņa darbam. Viesmīļa darbs lai paliek studentiem.
Ja pie manis tāda Maška atnāktu uz darba interviju un es ieraudzītu viņas CV, uzreiz parādītu, kur ir durvis.
Egitai tas pats, tik viņai paveicies, ka viņai ir Oskars. Kā viņš viņu pacieš, es nezinu. ?
CallMeAnnika @ 09.05.2024 16:14Sigita R storijs:
"Es varētu teikt tā, ja kāds pasaka, piemēram, ko tu tos pulverīšus dzer, ja. Kas tie pa veselīgiem ēdieniem? Tad es viņam varu pateikt pretim tā, tas ir pats ēdiens kā mazam bērnam. Mazam bērnam arī ir pulverīšu ēdiens un viņš ir veselīgāks par veselīgu. Viņš ir pielīdzināms mātes ēdienam. Un tad kad bērns ēd pulverīšus, viņš arī neveselīgi ēd? Tapēc šis ir tieši tāds pats bērnu ēdiens, tikai sablenderēts šādi šeikerītī. Un šeit ir iekšā salikts viss, uz kastītes, uz kārbiņas ir redzams viss, kas ir šeit iekšā, viss sastāvs ir zināms. Un ražots ir Francijā nevis kā citi domā Krievijā, viņš ir Francijā, tapēc pārdomāts, atzīts Latvijā, reģistrēts pie pārtikas produktiem.''
1. Vai pieaugušajiem vajadzētu ēst bērnu ēdienu? :D Bērni ēd ''bērnu ēdienu'', jo tiem nav zobu ar ko sakošļāt cieto pārtiku.
2. Šeit nu Sigita izgāzās kā veca sēta. Kas ir tas reģistrs, kur ir reģistrēts? UB nav, jo neskaitās kā uztura bagātinātājs, taču, papētot, vai NL pulveriem kā tievēšanas līdzekļiem nevajadzētu būt iekļautam šajā reģistrā? https://registri.pvd.gov.lv/np
" Šo noteikumu prasības piemēro:
18.1. no 2021. gada 22. februāra – no olbaltumvielu hidrolizātiem ražotiem papildu ēdināšanas maisījumiem zīdaiņiem;
18.2. no 2022. gada 27. oktobra – svara kontrolei paredzētiem pilnīgiem uztura aizstājējiem."
NL pulveri ir pilnīgs uztura aizstājējs svara kontrolei.
Floren_ce @ 09.05.2024 09:13Es nesaprotu, kur ir pazudusi Maška? Pirms pārvākšanās nevarēja vien beigt kladzināt, ka turpmāk būšot ļoti interesants saturs… lol
Bet ja nopietni, tad redzot tos apstākļus un pēdējo dienu story, man pat palika žēl viņas mammas. Vai lielā biznesemene ziedu laikos tiešām nevarēja kaut nedaudz finansiāli palīdzēt miesīgai mātei? ?
Naomi* @ 09.05.2024 17:59
Es nesaptotu, kāpēc Marijai iet slikti, bet Katrīnei labi. Skatījos Džspot ar Katrīni, viņai alga 6k bijusi. Es atvainojos, ja šis jau ir izrunāts, es nesekoju nevienai no viņām, tik cik šeit, ik pa laikam, izlasu.
mon_moiselle @ 09.05.2024 18:20
Mani Maškas māte gan salīdzinoši pozitīvi pārsteidza. Jā, dzīvo vienkārši, bet tas nav nekāds grēks, bez tam bardaku jau sataisījusi Maška ar savu ievākšanos. Māti paskatījos IG un kaut kādā ziņā prieks par viņu. Savam vecumam ļoti labi izskatās, strādā, pati pelna, atrod laiku treniņiem un ir lieliskā formā, atrod laiku darbiem dārzā, mīl mazbērnus. Cilvēks ar hobijiem. Enerģiska un smaidīga. Maška varētu daudz ko no viņas pamācīties. Tas tā tīri izolējoties no visa cita, jo iepriekš neesmu viņai sekojusi un nezinu ne par kruīzu piramīdām, ne večiem.
Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.😂 Bet tas bija pasencupcake2 @ 09.05.2024 18:01
Šo viņa no Vasiļevskas “aizņēmās”. Atceros tajā intervijā pie Saulītes arī Katrīne par mazuļu maisījumiem runāja. ?♀️ Nu, kur tik tupas. Mazuļiem maisījums ir pat ne tāpēc, ka nevar normālu pārtiku sakošļāt vai kā (un vispār ar smaganām pat ļoti labi var), bet gan tāpēc, ka tas mazais organisms, visa gremošanas sistēma nav pietiekami nobriedusi, lai uzņemtu un sāktu pārstrādāt normālu barību. Ja nav iespēja saņemt mātes pienu, tad maisījums ir VIENĪGAIS veids, kā zīdainis var uzņemt barību. ?♀️ Un tiklīdz bērns ir spējīgs uzņemt visas uzturvielas ar parastu ēdienu, maisījumu neviens vairs nedod.
Šis salīdzinājums ir tik ļoti nevietā. ?
Kenty @ 09.05.2024 19:10Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.? Bet tas bija pasen
cupcake2 @ 09.05.2024 18:01
Šo viņa no Vasiļevskas “aizņēmās”. Atceros tajā intervijā pie Saulītes arī Katrīne par mazuļu maisījumiem runāja. ?♀️ Nu, kur tik tupas. Mazuļiem maisījums ir pat ne tāpēc, ka nevar normālu pārtiku sakošļāt vai kā (un vispār ar smaganām pat ļoti labi var), bet gan tāpēc, ka tas mazais organisms, visa gremošanas sistēma nav pietiekami nobriedusi, lai uzņemtu un sāktu pārstrādāt normālu barību. Ja nav iespēja saņemt mātes pienu, tad maisījums ir VIENĪGAIS veids, kā zīdainis var uzņemt barību. ?♀️ Un tiklīdz bērns ir spējīgs uzņemt visas uzturvielas ar parastu ēdienu, maisījumu neviens vairs nedod.
Šis salīdzinājums ir tik ļoti nevietā. ?
Naomi* @ 09.05.2024 17:59
Es nesaptotu, kāpēc Marijai iet slikti, bet Katrīnei labi. Skatījos Džspot ar Katrīni, viņai alga 6k bijusi. Es atvainojos, ja šis jau ir izrunāts, es nesekoju nevienai no viņām, tik cik šeit, ik pa laikam, izlasu.
Kenty @ 09.05.2024 19:10Es neatceros,kur šo dzirdēju,kādā sakarā,kas bija pa haipu,vai strīdu par kokteiļiem.Bet šis salīdzinājums man iespiedās atmiņā.Vēl bija no pretējās puses,argumenti,ka pieaudzis cilvēks nevar patstāvīgi aizstāt ēdienreizes ar kokteiļiem,jo cilvēkam svarīgi košļāt,lai darbotos gremošanas sistēma pareizi.Kautkā tamlīdzīgi bija.Tiešām neatceros,kuri runāja.? Bet tas bija pasen
ieva_she @ 09.05.2024 18:45
Kā mammu atrast IG?
Izklausās iedvesmijošāks cilvēks kuram pie sekot ?
kā pilnīgi neko nedod? Mašai vispār vairs nav nekādu ienākumu?Cilveeks @ 09.05.2024 18:32
Mačkai vairs nav komandas, kas dod rezultātu. Kačas komanda vairs neko nedod, tā kā Kača mačku jau pāraugusi.
Nu kā tu vari šo zināt? Sievietei, kurai ir 3 bērni, jau sen bija jādomā risinājums. Taisnība, ka labāk vēlāk nekā nekad, bet vai tiešām Maška, kura diennaktī guļ 14 stundas, meklēs parastu darbu?Elife @ 09.05.2024 16:54
Meklē darbu un dzīves vietu.