tas NLsicu tiks-kaite. Paskaties visas tā dara. Matus uz vienu pusi, uz otru, pāri, saliek astē, izpurina un tā visu laiku uz riņķi.Apple of my eye @ 09.05.2024 00:53Nu jā... intervijā pierādās, cik viņa ir tukša, garlacīga, iedomīga un nepārtraukti melo. Stulbu cilvēku viņa var apvārdot, bet gudru nevar :D Džilis galīgi slābans, es viņa vietā būtu vismaz dažas reizīties pielikusi špicku pie viņas pakaļas :D
Un kas viņai ir, ka visu laiku rausta to galvu un aiztiek matus katru otro sekundi
Apple of my eye @ 09.05.2024 00:04- Katrīne intervijā pie Džiļa: "Viņš ir gudrs vecis, mani nevarētu paņemt muļķis."
- Emmm, Kaspars Saulietis ???
amnēzija @ 09.05.2024 07:27
Šo viņa, šķiet, teica par Pēteri ?
Merilda @ 09.05.2024 07:40
Jā, teica par Pēteri, bet nonāk pretrunās, jo bija tak kopā ar Kasparu - grūti viņu nosaukt par gudru ?
Floren_ce @ 09.05.2024 09:13Es nesaprotu, kur ir pazudusi Maška? Pirms pārvākšanās nevarēja vien beigt kladzināt, ka turpmāk būšot ļoti interesants saturs… lol
Bet ja nopietni, tad redzot tos apstākļus un pēdējo dienu story, man pat palika žēl viņas mammas. Vai lielā biznesemene ziedu laikos tiešām nevarēja kaut nedaudz finansiāli palīdzēt miesīgai mātei? ?
ZANZEZAN @ 09.05.2024 07:23tas NLsicu tiks-kaite. Paskaties visas tā dara. Matus uz vienu pusi, uz otru, pāri, saliek astē, izpurina un tā visu laiku uz riņķi.
Citiem raustās acs, citiem valodā, nlšicām rokas un mati. Nav jau viegli visu laiku melot
Vizdrīzākais ,piesardzibas pasākumi,pēc terorakta citā koncertzālē.CallMeAnnika @ 08.05.2024 23:14NL dzimšanas dienas ballē Maskavas arēnā būs stingra kontrole - patrulēs apsardze ar šaujamieročiem, pārbaudīs visas mantas, nedrīkst ņemt līdzi: šķidrumus, gatavus kokteiļus, pienu. Visai pārtikai jābūt iepakotai.
Krievi baidās, ka krievi iebruks? Vai pats mister prezident būs ieradies? :D
amnēzija @ 09.05.2024 09:20
Brīnums, ka viņa vakar arī uz restorānu nebija aizskrējusi pie NLšikiem. Katrīne tikai ar pušķi ieradās, lai apsveiktu to lietuvieti ar "miljons sapnim" iegūšanu.
Mashka Kakashka @ 09.05.2024 09:30
Diez vai viņa var atļauties šobrīd tērēt restorānā pat 50 eiro. Gan jau grib izvairīties no neērtiem jautājumiem saistībā ar dzīves vietu un zemo kvalifikāciju.
amnēzija @ 09.05.2024 09:59
Nu, iespējams, to vakariņošanu arī apmaksā kompānija ?
Mashka Kakashka @ 09.05.2024 10:07
Tad jau Marija būtu pirmā pie restorāna durvīm. ? Turklāt, viņi tur uz vietas testējuši kaut kādu jaunu NL produktu, dubultā dīvaini, ka tur nav lielā "līdere" Marija.
Kārena @ 09.05.2024 12:19Bet kas tas Marijai par dīvainu ID, kas sākas ar 999? LV parasti ir 371.
Nu jā, tas skaidrs. Bet kāpēc 999, ja LV ID sākas ar 371?Ekhoo @ 09.05.2024 12:20
Gan jau uzcepusi jaunu līgumu un mēģina uz to audzēt apjomu, veido jaunu zaru, lai celtu kvalifikāciju, jo pašai jau īsti nekādu līderi pirmajā līnijā nav vairs.
Ā, tad ok. Ņemu vārdus atpakaļ. Manos laikos bija tā. Es vēl no iepriekšējā gadsimta 🛌Cranberry20 @ 08.05.2024 19:08
Par ērču potēm gan tā vairs nav. Manam bērnam pirmā pote būs tikai jūnija sākumā, daktere teica, ka tagad vairs tā nedarīt, ka tikai pirms ērču sezonas potē, tas neko nemainot.
un nemaz nebija Omai uz rokām vai negulēja virsū..Tamāra69 @ 08.05.2024 23:03Lai vai kas, bet mazie noteikti ir laimīgāki omes neremontētajā dzīvoklī, kā greznā mājā blakus Marijai, kur uzmanība netiek tieši necik. Ilons izskatās daudz dzīvespriecīgāks omes storijos.
dienas pērle -CallMeAnnika @ 08.05.2024 23:14NL dzimšanas dienas ballē Maskavas arēnā būs stingra kontrole - patrulēs apsardze ar šaujamieročiem, pārbaudīs visas mantas, nedrīkst ņemt līdzi: šķidrumus, gatavus kokteiļus, pienu. Visai pārtikai jābūt iepakotai.
Krievi baidās, ka krievi iebruks? Vai pats mister prezident būs ieradies? :D