SantaC @ 08.05.2024 20:08Šeit iepriekš rakstīja, ka Olga Kambala vairs nedraudzējas ar Vasiļevsku. Man par to pirmā dzirdēšana, bet Olga šodienas storijos izteicās kaut ko par pulverīšu pirkšanu par €90 no resnas pārdevējas, kad stāstīja cik viņas Telegram maksas kanāls ir labs dīls.
Man izklausījās pēc uzdirsiena NL. ? Taču vēl ne tik sen pati Olga stāstīja, ka ir NLā. ?
SantaC @ 08.05.2024 20:25Tā Jeļena Hussain ir pilnīga analfabēte. Pēdējais storijs ar zaļo drainu.
"Man ari ira Zalaijs kad grib" ?
Un tas netīrais nags. ?
SantaC @ 08.05.2024 20:08Šeit iepriekš rakstīja, ka Olga Kambala vairs nedraudzējas ar Vasiļevsku. Man par to pirmā dzirdēšana, bet Olga šodienas storijos izteicās kaut ko par pulverīšu pirkšanu par €90 no resnas pārdevējas, kad stāstīja cik viņas Telegram maksas kanāls ir labs dīls.
Man izklausījās pēc uzdirsiena NL. ? Taču vēl ne tik sen pati Olga stāstīja, ka ir NLā. ?
SantaC @ 08.05.2024 20:25Tā Jeļena Hussain ir pilnīga analfabēte. Pēdējais storijs ar zaļo drainu.
"Man ari ira Zalaijs kad grib" ?
Un tas netīrais nags. ?
EmilijaArm @ 08.05.2024 20:16Man šķiet, ka fifīgā kisuļa Jeļena Huseina sāk braukt nopietnās auzās, kas nabaga zostiņai var ai kā atspēlēties... Viņa palaiž Biodrona video un tad izvieto bildi ar krievu uzrakstiem: pirms, pēc un ārstēšanās laikā. Bildē pumpainas kājas. Es nezinu, vai fakts, ka viņa dzīvo UK kaut ko ietekmē, bet zinu točna, ka mūsu iestādes (PTAC, Ves. inspekcija) ļoti skrupulozi skatās, lai instašmaras nereklamētu, ka viņu uztura bagātinātāji kaut ko ĀRSTĒ. Vot šito baigi ķer. Bet te Jeļinčiks mierīgi močī, ka ar biodronu ādai notiek ārstēšanas process... Diez šī jurisdikcija viņu skar?
EmilijaArm @ 08.05.2024 20:29
Man arī sāk likties, ka viņai īsti nav pilns rublis. Iespējams, speciālā skola izieta, jo nestādos priekšā, kā ar tādu gramatiku var pabeigt vispārizglītojošu iestādi. Bet viņa laikam no bērna kājas UK dzīvo, tad jau laikam emigrantu bērns, attiecīga vide un intelekts.
Viņai parāds ir jau 2 gadus. Vai tas ir atturējis likt algas čeku aprīlī, ceļot, īrēt māju? Šoreiz gan kavējas ar čeka izlikšanu.Elife @ 08.05.2024 12:09
Viņai vispār nevajadzētu plātīties ar algas čeku, ņemot vērā VID parādu.
Un šis ir atrisinājums? Atlikt un sakrāt naudu īrei, lai varētu noīrēt?Elife @ 08.05.2024 12:17
Es arī domāju, ka ilgāk par mēnesi nedzīvos pie mammas, iespējams, viņa tagad padzīvos, lai atliktu naudu depozītam un tā. Domāju, ka viņa skatās dzīvokļus, bet nav naudas īrei. Viņas pašas labā, ceru, ka viņa paņems parastu, smuku dzīvoklīti Rīgā, kas nemaksā kosmosu un mierīgi dzīvos ar saviem 3 bērniem tādā, ko var atļauties.
Šķiet, ka tie ir grupas apjoma PV tūkstošos. Kačai bija 46k PV, Vucēnai 50k PV, Egitai 18k PV.EmilijaArm @ 08.05.2024 19:56Vasiļevska izlikusi kaut kādu storiju, kur kāda sektas direktrise slavē sasniegumus. Tur Latvijas blokā Kvīna rādās kā TOP1 un infografikas līnijas galā punkti 38, zemāk Vucēnai punkti 45, B1, bet līnija daudz garāka par Vasiļevskas. Kas tur tiek pateikts?
ZANZEZAN @ 08.05.2024 22:56Tur viena par otru vājprātīgāka. Reāli skaties un rēc par cilvēku stulbumu. Viena slima, laikam biodrons nepalīdz stiprināt organismu? Aa paga, tā jelena viņu dzēra, lai laizmikt varētu labāk.
Egita rij pulverus un brīnās kāpēc bērns uzaudzis lielāks. Ogas pie vainas? ne nu jā, tas arī, bet pulveri nav pie vainas? Tur cukuru nav?
Maška tēlo aizņemto un reti izlien, jo nav jau ko rādīt. Mama visu atrāda , dzīvoklis kā bomžiem, bet Marija tak visu sakārto.. bērni aug savā nodabā.
Katrīna tik nabags uz diētas un atkal pierijas un atkal uz diētas.
Tādas līderes..
Zoomi krieviski, preces un maskas ar krievu burtiem un aprakstiem. Jā protams , viss Eiropā, ar rašu nekāda sakara.. nu tupums
CallMeAnnika @ 08.05.2024 23:14NL dzimšanas dienas ballē Maskavas arēnā būs stingra kontrole - patrulēs apsardze ar šaujamieročiem, pārbaudīs visas mantas, nedrīkst ņemt līdzi: šķidrumus, gatavus kokteiļus, pienu. Visai pārtikai jābūt iepakotai.
Krievi baidās, ka krievi iebruks? Vai pats mister prezident būs ieradies? :D
Tamāra69 @ 08.05.2024 23:03Lai vai kas, bet mazie noteikti ir laimīgāki omes neremontētajā dzīvoklī, kā greznā mājā blakus Marijai, kur uzmanība netiek tieši necik. Ilons izskatās daudz dzīvespriecīgāks omes storijos.
Egita 5 gadus mācās ēst veselīgi un sabalansēti tievēšanas maratonos, tikai ups, ar kokteiļiem ir savu organismu pieradinājusi pie milzīga cukura daudzuma ikdienā.amnēzija @ 08.05.2024 23:13
Egita jau tos saldējuma kokteiļus arī bieži dzer. Arī tajā brančā toreiz, kad tikās ar savām jūnija māmiņām, viņai pilns šķīvis bija piekrauts ar kūkām.. viņa bez tiem kokteiļiem vēl papildus saldumos cukuru pieēd ? un kad to saldējuma kokteili vienreiz sūca, pati pieminēja, ka viņai vajadzētu piedomāt pie uztura un neēst tos cukurus tik daudz.