SantaC @ 08.05.2024 11:47Maška tika uzaicināta L'occitane māmiņdienas pasākumā. Ķimene dod vaļā, tikpat labi varēja Kivičieni uzaicināt. ?
Es tā spriežu,pēc ikdienas vajadzībām.jo Marijai takš arī 3 bērni,ir ko vadāt.Servisi daudz prasa.Ja vēl detaļas grūti dabūt.Tad tā mašina nevilks uz "svaiga gaisa" mūžīgi.Mums servisā ir viena mašīna(sporta),kura vnk drīz "sapūs, "no stāvēšanas,jo saimniekam nav naudas viņu sataisīt ,lai brauktu.Un neviens negrib pirkt.Kaut tirgus vērtība ne tuvu nestāv Mustanga vērtībai.Mustangam arī tāda nākotne spīd.Es viņas vietā pa to prēmiju,būtu padomājusi racionālāk,un iegādājusies normālu ikdienas auto.2biletes @ 08.05.2024 10:49Te pat nav stāsts par ērti -neērti. Mustangs ir "dlja ljubitelju". Dārga rotaļlieta, kura pat lietota lv retajam pa kabatai. Remonts dārgs, detaļu maz, degvielu rij. Marijas vēl bonusā sista. Tie, kas varētu atļauties pirks ko svaigāku.
amnēzija @ 04.05.2024 00:07
Egita norakstīs visu uz grūtniecību, ka atmiņa pieklibo. Otrs variants - slikti nobalsoja. Negrib neviens redzēt, neinteresē tas čeks ? un tuk, tuk, tuk - parāds ta aug..
SantaC @ 04.05.2024 23:26Ko tad Vucēna nav pāršērojusi storijus no jaunās dzīvesvietas.??Es rēcu, bet man ir žēl tos bērnus.
Es domāju, ka ilgāk par mēnesi viņa nesadzīvos ar mammu. ?
EmilijaArm @ 05.05.2024 11:23
Jā, es jau tā dzīvoju infotroksnī, un bezjēdzīgu storiju krāvumi mani apgrūtina. Tāpēc arī nesekoju. Kača arī jau tuvojas atsekošanai, pārāk vienveidīgs booooring kontents.
Tāpat kā ex Sauliete lielās kā tikusi vecajās biksēs un notievējusi ar NL maratonu.Mashka Kakashka @ 08.05.2024 08:33
Sejas masāžu var veikt mājās, noskatoties Youtube instrukcijas. ? No sejas masāžas būs lielāka jēga nekā no pārcenotā un nejēdzīgā NL kolagēna.
Ikviena sieviete uz pasākumu var saģērbties un iztaisīties par glaunu dāmu, bet kas ir ikdienā? Marija ir slinka, izputējusi biznesmene, kura turas pie krievu kompānijas, publicē bildes ar pliku d*rsu sniegā un nogrūž bērnus pirmajam, kas nāk pretī.Mashka Kakashka @ 08.05.2024 08:41
Žēl, ka uzņēmumi nepieiet daudz nopietnāk cilvēkiem, kurus aicina uz saviem PR pasākumiem. Tas, ka Marija ir piedzemdējusi 3 bērnus, vēl nepadara viņu par māti. Diemžēl šādā veidā uzņēmumi beigās sev rada antireklāmu, ja aicina šādas pretrunīgas personas. Marijas vietā varēja tik daudz labu mammu uzaicināt, kuras tiešām ir mammas, kaut vai to pašu Talsu Ingu. Ir liela atšķirība kā Inga rūpējas par saviem bērniem un kā Marija. Marija tik ļoti nepiestāv Loccitane pasākumam kā mamma.
Elife @ 08.05.2024 12:32
Kača man liekas garlaicīgāka par visām pārējām mazākām un ,azajām bitēm. arī raidījumus nevienu neskatos, ko vada Kača. Ļoti neinteresanta sieviete un jau sen. Gan tad, kad daudz ceļoja, gan tagad no savas dzīves neko diži jēdzīgu nerāda.
CallMeAnnika @ 08.05.2024 12:39Tāpat kā ex Sauliete lielās kā tikusi vecajās biksēs un notievējusi ar NL maratonu.
Mēneša laikā jebkurš var sasniegt daudz labākus rezultātus, ja pareizi ēd un sporto. Tagad pasniedz kā kaut ko grandiozu. To visu un vēl labāku rezultātu var sasniegt bez kokteiļiem, neiztērējot simtiem eiro.
Viņa mēģina attēlot Vucēnu? :D Pagulēt un storiji pidžamā.Memesana @ 08.05.2024 11:21Auzinas storiji vienkārši out of control, vai tiešām sieviete viņas vecumā tā sevi reprezentē?
Sonic @ 08.05.2024 13:47Es nevar saprast, kādēļ Egitas babyshower bija Inga? Kopš kura laika viņas ir tādas druškas, lai uz tādu pasākumu aicinātu? Tai pat laikā Anda un Viktorija nebija
tagad redzot to sadarbības reklāmas videorullīti (12sek video, kas salikts IG templeitā!!! WOW!!), tieši nodomāju, ka tā saražošanai vajadzēja mazāk laika, nekā no rīta veltīja žēlošanai, kā ar "grūtnieces atmiņu" visa galva haosā un miljons darbi reizē..amnēzija @ 08.05.2024 14:03Sēž, sūdzas, ka nevarot visu paspēt, daudz visa kā ir sakrājies. Nu taču ej un dari ko neesi izdarījusi, sēž storijos sūdzas ? gan jau sekotāji nebūs sarūgtināti, ja šo informāciju nezinās ?
Vienvārdsakot, cilvēks neprot plānot darbus. Nepastrādās šodien, pastrādās vairāk citu dienu. Ak jel, kas par problēmām. Pašas stāsta visu laiku, ka šajā darbavietā pašas var plānot kad strādāt un cik ilgi strādāt.. bet rezultātā neprot savu dienu saplānot. Un reklāma kārtējo reizi būs uz cjap ļjap, ja jau termiņš spiež un vakar jau vajadzēja izlikt.. ?
auziņai man ir gribējies vairrākkārt uzrakstīt, ka pāris halāti, kas laikam startā bija rozā, tagad tiešām sen nav kondīcijā un NAV jāpublicē IG.CallMeAnnika @ 08.05.2024 12:47Viņa mēģina attēlot Vucēnu? :D Pagulēt un storiji pidžamā.
marfina @ 08.05.2024 17:34tagad redzot to sadarbības reklāmas videorullīti (12sek video, kas salikts IG templeitā!!! WOW!!), tieši nodomāju, ka tā saražošanai vajadzēja mazāk laika, nekā no rīta veltīja žēlošanai, kā ar "grūtnieces atmiņu" visa galva haosā un miljons darbi reizē..
Kā arī - ērču poti vajag potēt, kad ērces nav aktīvajā periodā (es jau pirms 3 nedēļām sunim no galvas izvilku), pretējā gadījumā - tagad ar poti ievada slimību un JA NU gadās ērce, kas iekodīs, tad organismam mega grūti + arī sarežģītāk ārstēt, ja vispār pamana, ka bija arī ērce... bet ko tad es.. ne es gada bēbja mamma, nekas ?
kā arī man nav grūtniecība uz ko visu, VISU novelt ?
Smaidām, lezbas! mums vismaz cirks pa brīvu!
EmilijaArm @ 08.05.2024 19:56Vasiļevska izlikusi kaut kādu storiju, kur kāda sektas direktrise slavē sasniegumus. Tur Latvijas blokā Kvīna rādās kā TOP1 un infografikas līnijas galā punkti 38, zemāk Vucēnai punkti 45, B1, bet līnija daudz garāka par Vasiļevskas. Kas tur tiek pateikts?