Floren_ce @ 07.05.2024 15:23Protams, ka Vucēnas manikīra un pedikīra apmeklējums ir kārtējā sadarbība, kuru tā salmu galva nav norādījusi. ? Tik neveikla šķiet izteiktā frāze, ka viņa BEIDZOT esot tikusi uz pedikīru, it kā visu atlikušo laiku viņa būtu kaut kur piesieta. Marij, ja nu kas, tad par atsevišķu samaksu, meistari ierodas arī uz mājām un veic procedūras izbraukumā, tā kā atdzīsti vien, ka piķa neesamība ir īstā problēma.
Es vispār nesaprotu, kurš normāls cilvēks ar viņu vispār vēl grib sadarboties. Man visas viņas sadarbības kalpo kā pilnīga antireklāma.
Ja kāds uzņemtu Mariju ar bērniem pie sevis, tad būtu ne tikai jāizmitina, bet arī ar laiku jāuztur. Iedzīvotos kā gnīda un netiktu vaļā.amnēzija @ 06.05.2024 23:15
Kuram draugam viņa vajadzīga uz kakla? Ja pašiem ir savas ģimenes, rūpes, darbi. Vēl šos četrus jādomā kur izmitināt.. beigās vēl saplēsīsies un atkal Vucēna varēs padsmit storijus taisīt par to kā ir vīlusies sev tuvā cilvēkā ?
Neits kopumā bijis 2-3 reizes pie logopēda, boksā gāja mēnesi (7-8 reizes), silto graudu terapijā gāja kopā ar Vitu dažas reizes + nesen aizgāja 2-3 reizes.amnēzija @ 06.05.2024 23:39
Marija jau apgalvoja, ka visus iekrājumus iztērējusi Nataniela nodarbībās (logopēds, siltie graudi, bokss).
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/30.08.2023-ptac-bridina-par-incruises-kruiza-celojumu-klubu-saskata-negodigas-komercprakses-pazimes.a522041/vivii @ 07.05.2024 09:56
Tas kruīza klubs ir savā ziņā arī “tīkla mārketings”, es jau te vienreiz aprakstīju to shēmu, jo viena radiniece ir tajā klubā.
Doma tur ir tāda, viņai ir jāiesaista jauni cilvēki pievienoties un jāpārdod citiem kruīzi. Tad viņai veidojas uzkrājums un to uzkrājumu viņa var iztērēt saviem kruīziem vai daļēji nosegt izmaksas.
Kā mana radiniece teica, kopumā izklausās ļoti labi un it kā citi pat ar to varot nopelnīt, bet īstenība nemaz tik vienkārši nav.
Piekrītu. Ļoti garlaicīga un virspusēja saruna. Par bijušajiem izplūda stāstos, bet par nodarbošanos un NL, pēdējās 30 minūtes vien.Japānas princese @ 07.05.2024 10:47Kādas atsauksmes par Vasiļevskas sarunu ar Džilindžeru? Manuprāt, saruna par neko, to pašu var uzzināt paskatoties viņas ig.
CallMeAnnika @ 07.05.2024 17:02Piekrītu. Ļoti garlaicīga un virspusēja saruna. Par bijušajiem izplūda stāstos, bet par nodarbošanos un NL, pēdējās 30 minūtes vien.
Šeit milzīgs mīnus Džilindžeram, jo pats nav iedziļinājies NL būtībā un tajā, no kurienes viņas sūta preces, tāpēc arī nesekoja jautājumi par Baltkrieviju. No Katrīnes puses, ir saprotams, ka pati taču to neteiks, ja nejautās. Tāpat varēja pajautāt par kvalifikācijām, kāpēc priecājas pēc 4 gadiem par 300 eiro viņas komandas meitenes, kāpēc jātievē katru otro nedēļu, kāpēc viņa lieto filtrus, ja kosmētika ir tik laba utt..
Interesanti, ka Saulietis pagātnē ir pieņēmis ļoti daudz sliktus lēmumus, bet tur ir arī Kača iesaistīta un tagad nākas strēbt tos arī viņai. Vai runa iet par kredītiem un viņa varētu būt galvotājs?
Kopumā interviju sabojāja Džilindžers, jo nebija ievācis nekādu informāciju par Katrīni. Jautāja tikai ērtus jautājumus, un ja arī pajautāja par Krieviju, tad Kačai ilgi nebija atbildi kur meklēt.
Piesaistīja teikums no Kačas, ka Hohlovs ir Grieķijas nodokļu maksātājs. Patiesībā Kipras, jo tur nodokļu sistēma ir daudz labāka uzņēmumiem.
Un vēl tas, ka visi produkti ir Latvijā, šeit ir noliktavas, no kurienes produkti tiek sūtīti uz visu pasauli. :D :D Un ko tad pašas ved produktus no Minskas, ja Latvijā ir viss?
Mashka Kakashka @ 07.05.2024 17:19Zabava aizgāja uz Alises reklamēto salonu, lai ieveidotu matus. Neapmierināta ar rezultātu. Man, vispār, izskatās, ka viņai tur nekas nav veidots. ?
Ja viņa par to dabūja barteri, tad kur ir reklāma? Nagi ar ietagotu profilu, un no mašīnas storijs par to, ka tika uz pedikīru? :DFloren_ce @ 07.05.2024 15:23Protams, ka Vucēnas manikīra un pedikīra apmeklējums ir kārtējā sadarbība, kuru tā salmu galva nav norādījusi. ? Tik neveikla šķiet izteiktā frāze, ka viņa BEIDZOT esot tikusi uz pedikīru, it kā visu atlikušo laiku viņa būtu kaut kur piesieta. Marij, ja nu kas, tad par atsevišķu samaksu, meistari ierodas arī uz mājām un veic procedūras izbraukumā, tā kā atdzīsti vien, ka piķa neesamība ir īstā problēma.
Es vispār nesaprotu, kurš normāls cilvēks ar viņu vispār vēl grib sadarboties. Man visas viņas sadarbības kalpo kā pilnīga antireklāma.
Foxa vada tam salonam soc. tīklus, tāpēc arī reklamē. Šis ir tas labais krievu salons viņas izpratnē. :DMashka Kakashka @ 07.05.2024 17:19Zabava aizgāja uz Alises reklamēto salonu, lai ieveidotu matus. Neapmierināta ar rezultātu. Man, vispār, izskatās, ka viņai tur nekas nav veidots. ?
Hubabuba @ 07.05.2024 21:54Marija ar Agnesi bija vienā un tanī pašā pasākumā, bet tēloja ka nepazīst viena otru ? Marija satagojusi M.Biedriņu, bet šī nav pāršērojusi nevienu story, Agneses gan ir.