Magnolija @ 07.05.2024 10:55
Jā, Džilim neraksturīga saruna. Tu lasi kādas grāmatiņas ceļojumos? Nē, es tikai ēdu ?
Un atkal Lelde ceļojumā, nabaga bērni!
Vajadzētu interesēt, jo ir jārāda luxury dzīve, kura Marijai nav un nebūs tuvākajā nākotnē. Kā tad pievilinās mazās bites?amnēzija @ 06.05.2024 23:01
Domā viņu kompānijas galvai tas baigi interesē kur kura dzīvo? ?
Tur cilvēkiem rūp tikai pašiem savs maks un kā piepildīt savus sapņus uz lētticīgu cilvēku rēķina.
Ja citā kompānijā līderis pasaka saviem partneriem, tērējiet gudri naudu un netrieciet brendos, tad NL ir gluži otrādi, jāparāda kā tērē naudu visādās dārgās "šmotkās".
Ekhoo @ 07.05.2024 13:17Es pa brīvdienām biju off, pašķīru pēdējās lapas.. bet nesapratu kur jūs izrāvāt, ka muterei ir mazs un ļoti sūdīgs dzīvoklis maskačkā?
Mashka Kakashka @ 07.05.2024 13:25
Marijas mamma bija ielikusi storijus. Es atpazinu māju no Marijas mammas storijiem un postiem viņas profilā.
https://failiem.lv/f/95myczt7b4
Ekhoo @ 07.05.2024 13:17Es pa brīvdienām biju off, pašķīru pēdējās lapas.. bet nesapratu kur jūs izrāvāt, ka muterei ir mazs un ļoti sūdīgs dzīvoklis maskačkā?
Varbūt kādam gribēsies tieši Mustangu,bet realāk un atrāk notirgotu,ejošās markas.Jauniešiem tādas naudas nav,ģimenes cilvēkiem pārāk neērta.Ar maziem varbūt,bet lielākiem tur pavisam neerti būtu.Vismaz man tā izskatāsHermiine89 @ 07.05.2024 14:52Tagad un turpmāk Marijai visi storiji būs no Mustanga? Kāpēc nepārdod to auto? Būs vasara, silti un var jau arī smuki parkā uz soliņa filmēt. Tas noteikti izskatītos mazāk bomzīgi kā mašīnā. Vispār, cik reāli to Mustangu pārdot šajos laikos?
Japānas princese @ 07.05.2024 10:47Kādas atsauksmes par Vasiļevskas sarunu ar Džilindžeru? Manuprāt, saruna par neko, to pašu var uzzināt paskatoties viņas ig.