krmmm @ 06.05.2024 11:39
Varu derēt, ka tas depozīts sen jau notērēts, lai segtu pēdējo īres mēnesi, ņemot vērā, ka dramatiska finansiālā situācija ir jau sen.
Un pat normālas mašīnas notirgot visbiežāk ir ilgāks process, nevis vienas dienas jautājums, kur nu vēl mustangu - nav šeit pircēju tādam.
SantaBarbara @ 06.05.2024 13:10
Vina to mašĩnu jau pa ziemu tirgoja nost ,ja nemaldos ?
huitzitzilin @ 06.05.2024 13:13Par depozītu runājot, patiesībā to jau nemaz neļauj izmantot kā īres maksu pēdējam mēnesim,jo kur ir garantija īpašniekam, ka nekas , piemēram, nav salauzts/noķēpāts? It īpaši tādā mājā ar trīs sīkajiem. Tāpēc jau to atdod pēc izvākšanās un dzīvokļa apskates
magdalena333 @ 06.05.2024 12:25Man jau gan liekas, ka Marijas situācija nav tā trakākā, tomēr viņa saņem par Neitu 500€ par Vitu no valsts kādus 100€, bērnu pabalsts par 3 bērniem ir kādi 225€, plus tak no NL viņa saņem kādus 1000-2000€ mēnesī, reklāmas viņai arī ir, nezinu vai nopelna kādu kapeiku, bet pat, ja tas ir barteris, tad var ieekanomēt naudu uz lietām uz kuram citādi būtu jātērē, piemēram, autokrēsls, rati, kāds apģērba gabals utt. Problēma vienīgi ir tāda, ka sieviete 30 gados ar trīs bērniem vēl nav iemācījusies finanšu pratību, un spontāni tērē naudu pa labi, pa kreisi. Viņai ar to arī vajadzētu sākt, iemācīties rēķināt, un beidzot beigt skandināt to, ka tak spontāni dzīvot ir forši, tad varēs gan mājvietu noīrēt, gan bērnus paēdināt. Un jā, tikt beidzot no tās metāla kastes vaļā, kas prasa daudz viņas ienākumus. Es nolaistu cenu uz kādi 15000€, domāju, ka varbūt tad kāds pircējs uzrastos, tomēr viņai pakaļa deg un finanses vajag tagad. Domāju, ka kādu dzīvokli viņa noteikti var atļautie, varbūt neko šiku, bet nu nav tik traki ar naudu, lai būtu bezpajumtniece.
Mashka Kakashka @ 06.05.2024 13:19
Domāju, ka depozītu viņai neatdeva, visdrīzāk nosedza pēdējā mēneša komunālos maksājumus. Un īpašnieks tak sūtīja darbinieku, kurš krāsoja bojātās sienas, Marija pati stāstīja. Visticamāk, ka depozīta summa nosedza to.
Memesana @ 06.05.2024 13:22
Viņai nemaz šodien nav storiju. Noteikti kauns filmēt mammas dzīvoklī, traki, ko lai saka.
Uzgrieznis28 @ 06.05.2024 13:29Kam gribās NL bišu mātes stropu?
https://m.ss.com/msg/lv/real-estate/flats/riga/tornjakalns/afnip.html
huitzitzilin @ 06.05.2024 13:40a kas viņai pret tapetēm? :D Tapetes tak labas, ja ir smuks dizains.
Memesana @ 06.05.2024 13:22
Viņai nemaz šodien nav storiju. Noteikti kauns filmēt mammas dzīvoklī, traki, ko lai saka.
No jelenahussain var uzzināt jaunas lietas, jo tas naivais cilvēks pasaka to, kā ir.Claire @ 06.05.2024 11:54Paldies meitenēm, kas parādīja man jelenahussain? Tas ir mans guilty pleasure? Skatos un rēcu par pampumu, kas ir VISUR ?
Tad gan jāpiekrīt, ka Kača nav dumja. Viņa ir vienīgā no NL ''līderēm'', kurai ir smadzenes.amnēzija @ 06.05.2024 12:02
Tas komentārs, man šķiet, bija par ex.Saulieti, nevis par Mariju.
Hyrte @ 06.05.2024 13:06Es nesaprotu par Neita alimentiem. Tā jau sanāk krāpšanās,Jo tādu izmaksu,kā piestādītajā tāmē nemaz nav. Dzīvesvieta,nodarbības u.t.t.
Nevar saprast,kurš no viņiem abiem ir stulbāks-Marija vai Kristaps.
CallMeAnnika @ 06.05.2024 14:14Egita ir tik slinka, ka nekad sev neuztaisa brokastis, bet dzer pārcukurotos kokteiļus. Kas viņai liedz uztaisīt ēst un paēst garšīgas, pilnvērtīgas brokastis? Slinkums.
Var ņemt piemēru no Vucēnas, kas notiek, kad slinkums ņem virsroku. Tas, ka tagad ir vīrs, nenozīmē, ka tas ir 100% garants uz visu laiku.