Maška grib novērst uzmanību no sava kritiena un tēlot jautrīti, bet nesanāk.krmmm @ 05.05.2024 22:37Marijai tie posti instagramā paliek arvien dīvaināki. Ka neaizver šīberi galīgi šis dzīves kritiens.
BellaCiao @ 05.05.2024 12:46To mammas dzīvokli storijos rādīja? Laikam vairs nav redzami?
Atradu, mammas Ig.
jaaa nu shii lepna bez gala, nedod dies kaads redzees 😁 nu reali.... protams, ka nav energija vinai nekad, ja jaafeiko kkaada nereaalaa dziiveCallMeAnnika @ 05.05.2024 22:46Maška grib novērst uzmanību no sava kritiena un tēlot jautrīti, bet nesanāk.
Ko viņai citu darīt? Biodronu un Drainu nevar vairs dzert uz dīvāniņa, dzīvesvietas fons nav līderes cienīgs, tad ir jāliek posti ar vecām bildēm.
Ilonax @ 05.05.2024 23:43
https://failiem.lv/f/95myczt7b4
Ilonax @ 05.05.2024 23:43
https://failiem.lv/f/95myczt7b4
Stulba viņa nav. Viņa ir pratusi izmantot savu bijušo popularitāti, nonākt tur, kur ir tagad, ir pratusi izskalot smadzenes ļoti daudz naivām sievietēm. Tur tomēr drusku prātu vajag. Vulgāra, iedomīga, lecīga - o, jā.Vārdotāja @ 04.05.2024 22:53blonda un stulba! Šie apzīmējumi viņu raksturo pilnībā
nu bet tad atver un paskaties, kur tā "liktenīgā sieviete" ir nonākusi. Ja triecot papriku un naivu sieviešu naudu varbūt arī bija tāda harizma un jauda, sexapīls, kā apraksti, tad šobrīd ir grausts.EmilijaArm @ 05.05.2024 10:54Bet man žēl Marijas. Bail, ka viņa būs spiesta nolaisties līdz prostitūcijai, lai kaut kā izdzīvotu. Esmu viņu satikusi dzīvē, bija sataisījusies un tuvumā likās maģiski skaista sieviete. Tas bija pagājušogad. Viņai ir tik lielas acis un dzirkstoša uzvedība, tādu vieglumu atstāj. Pilnīgi noteikti varu iedomāties, kā viņa valdzina večus. (Mīnusojiet veselas! Man viņa besī dēļ savas nelojalitātes valstij, krieviskuma utt., nožēlojamā NL biznesa, bet – kā sieviete viņa ir mega harizmātiska. Es gan nesekoju viņai un neredzu, cik tālu žūpība aizvedusi, tikai jūsu šausmināšanos redzu)
CallMeAnnika @ 05.05.2024 22:46Maška grib novērst uzmanību no sava kritiena un tēlot jautrīti, bet nesanāk.
Ko viņai citu darīt? Biodronu un Drainu nevar vairs dzert uz dīvāniņa, dzīvesvietas fons nav līderes cienīgs, tad ir jāliek posti ar vecām bildēm.
Knita @ 06.05.2024 11:10Varbūt viņa gaida tās pāris dienas kamēr atgriezīs depozītu par māju? Un tad varēs noīrēt dzīvokli. Vai arī plāniņš bērnus nogrūst mammai un pašai braukt uz Spāniju vienītī. Citādi kaut kā slimīgi izskatās. Tak pārdod to savu mašīnu un noīrē vietu, kur dzīvot.
Knita @ 06.05.2024 11:10Varbūt viņa gaida tās pāris dienas kamēr atgriezīs depozītu par māju? Un tad varēs noīrēt dzīvokli. Vai arī plāniņš bērnus nogrūst mammai un pašai braukt uz Spāniju vienītī. Citādi kaut kā slimīgi izskatās. Tak pārdod to savu mašīnu un noīrē vietu, kur dzīvot.
Varbūt stulba nav, bet viņas slinkums un bezatbildība ir novedusi viņu pie tā, kā ir tagad. Lai gan viņa melo un mēģina vēl joprojām feikot luxury dzīvi ar attaisnojumiem, tāpēc es apšaubu to, ka ir gudra. Tā vietā varēja jau sen izmantot smadzenes un paskatīties racionāli, ka ar NL ienākumi nekad nebūs vairs kā agrāk, un domāt plānu B. Ar NL nesanāk, papikus nedabūs, tad jādomā cits risinājums.2biletes @ 06.05.2024 09:28Stulba viņa nav. Viņa ir pratusi izmantot savu bijušo popularitāti, nonākt tur, kur ir tagad, ir pratusi izskalot smadzenes ļoti daudz naivām sievietēm. Tur tomēr drusku prātu vajag. Vulgāra, iedomīga, lecīga - o, jā.
Un ko viņa darīs ar mājas depozītu? Vienu, divus mēnešus nosegs maksu dzīvoklim, ko tālāk?Knita @ 06.05.2024 11:10Varbūt viņa gaida tās pāris dienas kamēr atgriezīs depozītu par māju? Un tad varēs noīrēt dzīvokli. Vai arī plāniņš bērnus nogrūst mammai un pašai braukt uz Spāniju vienītī. Citādi kaut kā slimīgi izskatās. Tak pārdod to savu mašīnu un noīrē vietu, kur dzīvot.
CallMeAnnika @ 06.05.2024 11:58Varbūt stulba nav, bet viņas slinkums un bezatbildība ir novedusi viņu pie tā, kā ir tagad. Lai gan viņa melo un mēģina vēl joprojām feikot luxury dzīvi ar attaisnojumiem, tāpēc es apšaubu to, ka ir gudra. Tā vietā varēja jau sen izmantot smadzenes un paskatīties racionāli, ka ar NL ienākumi nekad nebūs vairs kā agrāk, un domāt plānu B. Ar NL nesanāk, papikus nedabūs, tad jādomā cits risinājums.
magdalena333 @ 06.05.2024 12:25Man jau gan liekas, ka Marijas situācija nav tā trakākā, tomēr viņa saņem par Neitu 500€ par Vitu no valsts kādus 100€, bērnu pabalsts par 3 bērniem ir kādi 225€, plus tak no NL viņa saņem kādus 1000-2000€ mēnesī, reklāmas viņai arī ir, nezinu vai nopelna kādu kapeiku, bet pat, ja tas ir barteris, tad var ieekanomēt naudu uz lietām uz kuram citādi būtu jātērē, piemēram, autokrēsls, rati, kāds apģērba gabals utt. Problēma vienīgi ir tāda, ka sieviete 30 gados ar trīs bērniem vēl nav iemācījusies finanšu pratību, un spontāni tērē naudu pa labi, pa kreisi. Viņai ar to arī vajadzētu sākt, iemācīties rēķināt, un beidzot beigt skandināt to, ka tak spontāni dzīvot ir forši, tad varēs gan mājvietu noīrēt, gan bērnus paēdināt. Un jā, tikt beidzot no tās metāla kastes vaļā, kas prasa daudz viņas ienākumus. Es nolaistu cenu uz kādi 15000€, domāju, ka varbūt tad kāds pircējs uzrastos, tomēr viņai pakaļa deg un finanses vajag tagad. Domāju, ka kādu dzīvokli viņa noteikti var atļautie, varbūt neko šiku, bet nu nav tik traki ar naudu, lai būtu bezpajumtniece.