Ekhoo @ 29.04.2024 21:39Nu, hakeres, kurš tad varētu būt tas ideālais dzīvoklis maškai
Lauva08 @ 29.04.2024 22:11Man ir tikai viens jautājums. Kāpēc , nu kāpēc Īlonam nekad nav drēbes mugurā ? es man šķiet esmu tikai 20% no visiem storijiem ar viņu redzējusi, kā viņš ir apģērbts. Šodien pat ārā sēdēja ar viņu pliku. Man šķiet, kā ir nedaudz par agru tomēr, ir taču tikai aprīlis.. saprotu, bērni ātri smēre drēbes, bet nu vai tiešām ir tik ļoti liels slinkums pāris reizes apģērbt bērnu?
Candelaria @ 29.04.2024 22:21
Nav drēbes jāmazgā, kas Marijai ļoti nepatīk darīt. Vienu dienu tak stāstīja cik nedēļas neesot mazgāju šī jo neesot tas brīnumlīdzeklis traipiem pasūtīts. Manas mājas veļa mazgājas katru dienu, tad nu nesaprotu kā var ar 3 bērniem nemazgati vairākas nedēļas
amnēzija @ 29.04.2024 22:23
Viņai arī iepriekš stāvēja nemazgātas drēbju čupas, jo toreiz, kad tās durvis uz to skapi bija aizvērušās un netika tur iekšā, nebijis īsti ko vilkt, jo vairums drēbju bija netīras..
Tā gadās, bet Marija kavēja regulāri, un nevis tāpēc, ka gadījās, bet tāpēc, ka iepriekšējā vakarā dzer, no rīta grib gulēt un ir vienaldzīga pret bērniem.Slaims95 @ 29.04.2024 10:09Es vispār Mariju saprotu! Man ir pirmklasnieks, 5gadnieks un zīdainis. Skolniekam agrie rīti ir 3x nedēļā kas sākās 8:15. Skola un BD ir km attālumā un dodamies ar kājām ( skola atrodas principā kalnā?). Auto nav ? Iepriekšējā vakarā sadaru visu lai max vieglāks no rīta tas skrējiens līdz tiekam ārā no mājām. Un ar visu to gadās reizes, ka nokavē vai līdz ar ieiet skolā un agro nodarbību. Neesmu ne slinka ne alkoholu lietoju! Bet vienalga ne vienmēr mums sanāk laikā paspēt, lai arī kā es cenšos. Un ziniet, nu var pa ceļam arī notikt kaut kas kā dēļ var aizkavēties. Mēs vairākas reizes esam griezušies riņķī, lai ietu pārģērbties jo kāds noveļas utt.
Tad kāpēc Vucēnai tieši fotosesijas dienā bija jābrauc ar auto uz bērnudārzu, ja vienmēr ir grūtības nolikt mašīnu? Aizbraukt 300m, riņķot un meklēt, kur noparkoties, ir ilgāk nekā aiziet ar kājām. 300m!!!!Aureksi @ 29.04.2024 10:23Marijai no mājām līdz Vitas bērnudārzam ir 260 metri! Tas ir 4 min ar kājām un 1 min ar mašīnu. Nu labi, ar maziem bērniem, kājām ejot, 10-15 minūtes maksimums.
NL grimst, neskatoties uz to, ka vienu mēnesi atkal būs lielākas kvalifikācijas, bet kādu dienu NL nogrims pavisam.chihiro @ 29.04.2024 10:47Skatos, ka te saradušies mistiskie Vucēnas fani. :D
Katrai vietai/iestādei kā bērnudārzam, skolai, pulciņam utt. ir savi noteikumi. Ir izplānots, kas tiks darīts utt., nav viss tur pašplūsmā. Nokavēties kādreiz ir ok, bet sistemātiski kavēt nav ok. Ja nu galīgi nevar tikt norunātajā laikā, gan jau var kaut kādas nobīdes sarunāt laicīgi, paziņot, ka bērns nebūs 8, bet 9, bet tad to sistemātiski darīt, lai pārējie zina, ar ko rēķināties. Ja grib visu pašplūsmā, tas drīzāk tiešām izklausās, ka vajadzīga vieta, kur atstāt bērnu pieskatīšanai bez jebkādas programmas. Varbūt aukli jāalgo, kuru izsaukt pēc savas vajadzības.
Marijas gadījums atšķiras no citiem arī ar to, ka viņa publisko savu dzīvi un mēs redzam, ka viņa nerīkojas bērnu interesēs - ne ar Vitu, ne ar Neitu - un tas notiek visu laiku, ka abi kavē, Neitam neizpildīti mājasdarbi utt., līdz ar to nevar novelt uz "kādreiz gadījās".
Vispār ar Norvēģijas nevis Igaunijas.Mashka Kakashka @ 29.04.2024 11:04
Cilvēki šeit izplata baumas. Tas BMW, kura linku ielika Katrīne, nav viņas BMW. Katrīnei BMW ir ar Igaunijas numura zīmēm, izvairās maksāt nodokļus Latvijā. Tas, kura linku viņa ielika, ir ar Latvijas numuriem un ievests Latvijā tikai pagājušā gada rudenī.
CallMeAnnika @ 29.04.2024 23:00Tad kāpēc Vucēnai tieši fotosesijas dienā bija jābrauc ar auto uz bērnudārzu, ja vienmēr ir grūtības nolikt mašīnu? Aizbraukt 300m, riņķot un meklēt, kur noparkoties, ir ilgāk nekā aiziet ar kājām. 300m!!!!
Tiešām šķiet, ka viņa speciāli mēģina sabotēt bērniem dzīvi.
KrūzīteDūzīte @ 29.04.2024 23:48
Varbūt tur caur mežu un brikšņiem jābrien tie 260metri????
Es būtu pārlaimīga par 300 m,kad man siči bija mazi,(bernudarznieks Vitas vecumā un zīdainis)man bija 2km,un pusgadu nebija vīra blakus,kas aizved ar mašīnu. Un tā bija rudens ,ziema kā mēs pērāmies uz dārziņu😂un 8.20 bijām klāt😁300 m man būtu medusmaize,bez jebkāda auto,kuru vēl nevar noparkotCallMeAnnika @ 29.04.2024 23:00Tad kāpēc Vucēnai tieši fotosesijas dienā bija jābrauc ar auto uz bērnudārzu, ja vienmēr ir grūtības nolikt mašīnu? Aizbraukt 300m, riņķot un meklēt, kur noparkoties, ir ilgāk nekā aiziet ar kājām. 300m!!!!
Tiešām šķiet, ka viņa speciāli mēģina sabotēt bērniem dzīvi.
Biznesmene izstutè savu pupturi sarkano 😄 viņai tas halàts netaisàs ciet, vai kas ir?😄 À, tos svešos vīrus vilina 😄Cilveeks @ 30.04.2024 08:49Mamaškai redziet nav laika sataisīties uz dārziņu. Šorīt jau vanniņa, drainefekts un sarkans pupturis jau no rīta visiem kamerā.
Rumblerx @ 30.04.2024 09:43Biznesmene izstutè savu pupturi sarkano ? viņai tas halàts netaisàs ciet, vai kas ir?? À, tos svešos vīrus vilina ?