Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 4322
Reģ: 10.04.2022
Varone1 @ 28.04.2024 22:46
ja pārdod dzīvokli un mašīnu tad jau smalkā villa diezvai būs LV.. moš tomēr visi uz USA
Jo reāli ņemot dzīvokli var izirēt un ja, piemēram, māja ir LV tad nav iemesla pārdot auto

Nu ne tak..Katrinei Juglā esot zemes pleķis uz kura cels privātmāju. Bez krendeles tapēc arī pārdod dzīvokli un mašīnu.
28.04.2024 23:03 |

Patīk
Reitings 58087
Reģ: 12.10.2022
SantaC @ 28.04.2024 19:03
Egita atkal bomžo zemenes no Extra Berry. Pat kauns skatīties. ? Pati nevar atļauties strādājot NL. ?
Ar uzsvaru uz PĒDĒJĀS. Ēdu pēdējās zemenes, jo pēdējās ir visgaršīgākās, jo pēdējās. :D Un nepaspēja uztaisīt recepti ar zemenēm.
Nu ko, Extra Berry? Ubadzei jānoziedo zemeņu kaste.
28.04.2024 23:03 |

Patīk
Reitings 58087
mon_moiselle @ 28.04.2024 20:39
Nez cik Egitai gadi? Pēc acīm diezgan izskatās
Augustā paliks 36.
28.04.2024 23:04 |

Reitings 85
Reģ: 13.10.2023
EmilijaArm @ 28.04.2024 22:28

Pēcis tirgo nost mitekli, viņa autiņu - laikam pošas smalku villu gādāt :)

Eu, mož tīsies no Latvijas prom, nafig te, ja Pīters citā ostā , tur ar bāzēsies.. visticamāk, ja iet komplektā ar dzīvokli. Mož uz to pašu Spāniju -tur pa 250k var ar skatu uz jūru nesliktu dzīvokli ieķert🤔
28.04.2024 23:11 |

Reitings 7463
Reģ: 20.09.2022
Zebradivi @ 28.04.2024 22:22

No viņas vienkārši prasīja ievērot bērnu dārza noteikumus kā visiem citiem un aicināja uztvert nopietni audzinātāju lūgumus un mācību procesu. Viņai vienkārši neviens nedrīkst neko aizrādīt.

Tieši to pašu domāju. Vienīgais, kas nebija Marijas vaina - pamperi - ja netika iepriekš pabrīdināta, ka beigušies. Pārējais, Marijas iedomas. Tas, ka tas ir privātais dārziņš, nenozīmē, ka bērnu var vest tikos, cikos ienāk prātā vai iztaisās. Ja, viņai kā rīta cilvēkam, pēc Nataniela palaišanas uz skolu nebūtu jāiet gulēt, Vita noteikti uz bērnudārzu ierastos laicīgi. Un foto dienā arī varēja ierasties laicīgi, ja māte iepriekšējā vakarā pēc tā kā nolikusi bērnus gulēt (vai vienkārši kādā brīvākā brīdī), būtu sagatavojusi Vitai drēbes nākamajai dienai. Tās no rīta būtu tikai jāuzvelk. Nebūtu ne tas mazākais bērns tik ilgi jāraudina un arī ieekonomētu laiku.
Un par to depresīvo stāvokli, ja audzinātājai nepaskaidro, kā viņa var zināt to īsto iemeslu kāpēc tā bilde jau nedēļu nav atnesta. Nav brīnums, ka pedagogs sāk domāt, ka mamma neuztver audzinātāju lūgumu nopietni. Vecākiem arī jāiesaistās mācību procesā arī pirmsskolas vecumā. Ja pirmsskola, tas nenozīmē, ka tur ir traļi vaļi. Skolotāji arī gatavojas mācību procesam un ieplāno mācību saturu. Tur viss aiziet ķēdītē no pašas mazotnes, cik ļoti bērns būs gatavs skolai (attīstot prasmes).
28.04.2024 23:17 |

Patīk
Reitings 58087
sauliiite.paula @ 28.04.2024 22:38
Bet interesanti, ka Katrīnes bembim bija Nīderlandes numuri, diez gan ilgi ar viņiem nobrauca. Nez kas par iemeslu kapēc nereģistrēja uz LV numuriem.
Tas bija Norvēģijas numurs. Nīderlandes numuri ir dzelteni.
28.04.2024 23:17 |

10 gadi
Reitings 10092
Reģ: 11.08.2009
Elizabeteeee @ 28.04.2024 14:45

+
Es negribu neko norādīt, bet gribu tikai atgādināt, ka lielākajai daļai cilvēku mašīnas, dzīvokļi, mājas kredītos, un katram var mainīties darba un finansiālā situācija, nevajadzētu būt tik augstās domās par sevi un domāt, ka dzīvojat bez parādiem
Lielākā daļa dzīvo parādos vēl vismaz 15 gadus uz priekšu, nevajag zaudēt saķeri ar realitāti
Oj, es tiešām nedomāju, ka cilvēki nedzīvo bez parādiem. Es pati esmu dzīvojusi uz parāda. Man bija auto līzingā, pat vannasistabas remontam ņēmu patēriņa kredītu. un gan jau būtu arī hipotēka, ja manam draugam jau nebūtu īpašumā dzīvoklis... un man nav ne mazāko ilūziju, kā un kādi aizņēmumi ir cilvēkiem. arī maniem draugiem tādi ir. Vienīgā atšķirība ir tajā - ko mēs ar tiem darām. Es nevarēju gulēt labi, kamēr viņi vilkās. tiešām. man viņi ēda visus nervus. katrā ziņā katru papildus kapeiku, ko kaut kādā veidā saņēmu, uzreiz pārskatīju parādiem. arī citi cilvēki, kas man zināmi ar MILZU aizņēmumiem - netēlo, ka ir baigi biezie, un kāds naudas plūsmas uzņēmums ir NL, kamēr nav noseguši aizņēmumus. A te vispār. tas ir nodokļu parāds. Tas pat nav aizņēmums, kur aizņemies naudu, kas Tev nekad nav bijusi. Te - Tev nauda ir bijusi, tikai TU nenomaksāji valstij daļu no tā (un gan jau arī kādu nomuhļīto daļu). Tagad audzē %, IG stāsti, cik burvīgi pelni, a realitātē, strādā, lai maksātu %.
Tas nav gudri. goda vārds. Ceru ka visiem pārējiem šīs valsts parādniekiem, vienalga - hipotēkas, līzingu vai nodokļu - nav tāda domāšana. citādi viņi arī pelnīs tikai dēļ procentiem. 😖
28.04.2024 23:55 |

Reitings 7463
Brīžiem liekas, ka tās sievietes ir no realitātes atrautas. Neatceros vairs kura tā bija, bet viena stāstīja storijos, ka uz bērnudārzu aizvedīšot to dress līdzekli, lai audzinātāja uz bērna nosmērētajām drēbēm var uzpūst un dabūt ārā tos traipus. 🤦‍♀️ tad man likās - nu nopietni?! Audzinātājām nav ar ko citu noņemties pa dienu. 😂 Uz bērnudārzu jāvelk visvienkāršākās drēbes, kuras nav žēl nosmērēt. Visas smukās un modīgās lai paliek svētku dienām un citām iziešanām.
29.04.2024 00:34 |

10 gadi
Reitings 6122
Reģ: 29.01.2009
sauliiite.paula @ 28.04.2024 22:38
Bet interesanti, ka Katrīnes bembim bija Nīderlandes numuri, diez gan ilgi ar viņiem nobrauca. Nez kas par iemeslu kapēc nereģistrēja uz LV numuriem.
Vai ar ārzemju numuriem nebija cits bembis ko Pēteris itkā uzdāvināja? Jo es atceros, ka Katrīnes bembim numurzūme sakas ar KV (pirms arzemju numuriem) un 3 cipari. Vakar Sāgā redzēju Pētera brāli ar to KV bembi braucot. Atpazinu pēc numurzīmes.
29.04.2024 07:06 |

Reitings 1864
Reģ: 25.01.2023
Zeina @ 28.04.2024 22:18
Nē Vucēnai tok tas būrītis tukš... vispār nekādas atbildības sajūtas. Ved bērnu uz dārziņu kad un cikos grib
Tam dārziņam vnk viņa bija apnikusi.
Vai nu es nenolasiju viņas stāstā to briesmīgo attieksmi no Audzinātājas puses,vai es kautko nesaprotu,kur bija tā briesmīga attieksme.Pašās beigās? Pat sarakstes neko necienīgu neizlasīju 🤔
29.04.2024 07:46 |

Reitings 2668
Man gan nepatīk audzinātājas attieksme
29.04.2024 07:58 |

Reitings 871
Reģ: 01.12.2022
Mums dārziņā arī skolotāja ir teikusi nedrīkst kavēt nodarbības un jāierodas vIsiem laikā. Tas nav mājdarziņā, tā ir privatā pirmskolas izglītības iestāde. Tur mācās, nevis pieskata bērnus. MĀCĀS. Ja es būtu skolotāja, ar šādu brīvdomātāju būtu nelaimīga.
29.04.2024 08:29 |

Reitings 213
Reģ: 18.12.2023
sauliiite.paula @ 28.04.2024 23:03

Nu ne tak..Katrinei Juglā esot zemes pleķis uz kura cels privātmāju. Bez krendeles tapēc arī pārdod dzīvokli un mašīnu.
pleķis Juglā gan nav takā Living the dream.. pārdos dzivokli, behu un uz savu pleķi ar autobusu brauks ? Esi reāla tač. Ja Pīteram LV vairs nav darba bāzes tad skaidrs ka tur visi pakojās prom
29.04.2024 08:56 |

Reitings 317
Reģ: 04.09.2020
Noklausījos Vucenes storijusi par bd un nu.. reti pretīga sieviete viņa ir. Ja viņa grib, lai viņas bērnu vienkārši pieskata un viss, tad lai ņem aukli. Vedot bērnu, kad nu ienāk prātā, pirmkārt tiek iztraucēts mācību process. Audzinātājai bērns ir jāuzņem un citiem bērniem zūd uzmanība šādos brīžos. Un tad var atkal visu pa jaunam darīt. Vest ēst ar citu grupiņu - atkal kaut kāds absurds. Mamaša nespēj ne aizvest bērnu laicīgi uz bd, kas viņai netālu no mājām, ne bērnu mājās pabarot.
Par bildēm - Vucene nav nekāda princese, kurai sarkanais paklājs jāizrulle priekšā. Ja audzinātājas konkrētā laikā uzņem foto, tad kā viņas var būt vainīgas pie tā, ka Vita nekad nav bildēs.
Par šo tēmu, ko V pacēla IG storijos, varētu ilgi un dikti diskutēt. Viņa tiešām ir aita. Tā necieņa pret bd personālu un tgd izvazāšana pa IG, jo kkas nav pa viņas prātam ir vnk neiedomājama. Es ceru, ka beidzot kāds saņemsies un to veceni izvazās un nolinčos tāpat kà viņa to dara ar citiem. No galvas līdz kājām. Ja par Didru ir IG prof Ietekmele, tad šai vajadzētu savu un screenot visus storijus, kur viņa ir pālī, kur viņa rāda savu kājstarpi, kur smejas par bullying starp saviem bērniem, kur stāsta, ka Neits pieskata sīčus vai Īlons viens vannā. Lai tas viss krājas un beigās nāk pār viņas galvu.
Man tiešām uznāca ļoti liela dusma pēc tiem bd storijiem. Ja nevajag apmācību nu tiešām, lai iet prom no bd un viss nevis tēlo svēto govi. Pretekle.
29.04.2024 09:16 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Marijai ir visneveselīgākais uzskats par bērnudārzu, kāds vien ir. Viņa domā, ka vecāks ir pasūtītājs un bērnudārza kolektīvs - izpildītāji. Bet tā nu galīgi nav un jebkuram bērnudārzam tāda mamma ir galvassāpes un lāsts. Ir jāievēro režīms, jebkurš bērns ir laimīgs (pat ja izrāda pretestību dienas režīmam, negrib no rītiem mosties vai iet prom no spēļlaukuma), ja viņam ir konkrēts dienas režīms, nevis nesaprotama raustīšanās. Es nerunāju par nokavēšanos kādreiz, ģimenes braucieniem, ārsta apmeklējumiem, kad nākas kavēt, bet prosta aizgulēties katru rītu ir absurds un izsmiekls. Bērnišķīgas problēmas, nevar tādu cilvēku nopietni uztvert. Un Marijas auditorija viņu patērē izklaidei un pašausmināties par to, kā var tā dzīvot.
29.04.2024 09:21 |

Reitings 328
Reģ: 17.12.2019
Arī audzinātāju rakstītajā nesaredzēju nekādu personīgu nepatiku, lai gan ticu, ka tāda ir. Man arī būtu pret tādu bezatbildīgu māti, kura bērnu ved uz bērnudārzu tupa pieskatīt, kā pati apliecināja ar to, ka pat neinteresējas ne par attīstību, ne sasniegumiem, tikai "'labrīt un uzredzēšanos". Ja jau bija sadarība, tad arī audzinātājas ir redzējušas kā iepriekšējā vakarā pieļurbājusies vai vārtās pliku dirsu sniegā un tos neskaitāmos stāstus, kā grib labāk gulēt no rītiem. Lai viņa pacenšas iedomāties, kas būtu, ja katrs vecāks uz dārziņu vestu kad un cikos grib. Pilnīga necieņa pret pedagogiem un personālu.
29.04.2024 09:24 |

Reitings 2668
Cheating @ 29.04.2024 08:29
Mums dārziņā arī skolotāja ir teikusi nedrīkst kavēt nodarbības un jāierodas vIsiem laikā. Tas nav mājdarziņā, tā ir privatā pirmskolas izglītības iestāde. Tur mācās, nevis pieskata bērnus. MĀCĀS. Ja es būtu skolotāja, ar šādu brīvdomātāju būtu nelaimīga.
kad tad bērnība būs, ja 2-3 gados jau nopietni “MĀCĀS”.
29.04.2024 09:27 |

Reitings 935
Reģ: 16.09.2021
Mačka sajuktu prātā, ja bērns ietu pašvaldības dārziņā, kur neviens nezinātu slaveno influenceri un blogeri un bērns būtu tāds pats, kā visi citi. Kir vietu nedabūtu par reklāmu.
29.04.2024 09:28 |

10 gadi
Reitings 4428
Reģ: 02.01.2011
To foto dienu viņa ir sadirsusi pati ar savu attieksmi un nespēju/ negribēšanu savākties.
Nu vai tiešām vienu vienīgo dienu bija grūti sagludināt un nolikt jau gatavu uzvilkšanai apģērbu bērnam? IEPRIEKŠĒJĀ VAKARĀ, IBIO.
Tas, ka pēc viena bērna palaišanas uz skolu ir jāiet pagulēt, lai pēc tam palaistu otru uz dārziņu- nu kurš domājošs tā dara? Ja esi pamodies, tad nogādā abus bērnus pa iestādēm un miers. Brauc mājās un ej gulēt, ja tas tiešām ir tiiiik svarīgi.
Īlons esot maisījies pa kājām un brēcis- tā ir tava atbildība, ka viņš tā dara, kāpēc Vitai no tā jācieš un jākavē fotogrāfēšanās?
Nebija kur nolikt vāģi- par problēmu bija zināms jau iepriekš, nu tad tādā svarīgākā dienā izbrauc 5min ātrāk.
Bet storijos tas viss ir pasniegts tā, ka audzinātāja pie visa vainīga, jo redz viss kolektīvs nav gatavs gaidīt vienu dusošo princesi.
Un tas, ka nespēj atnest bildi laicīgi- klasika. Cik dienas viņa nespēja izsūtīt pārdotās drēbes? ? ? Nedēļu???? Kāpēc lai viņa censtos kaut kādu bilžu dēļ? Tur ārpus NL nekas cits nav prioritāte, nekad.
29.04.2024 09:41 |

Reitings 935
Reģ: 16.09.2021
Nitaris @ 29.04.2024 09:27
kad tad bērnība būs, ja 2-3 gados jau nopietni “MĀCĀS”.

Jā, mācās. Kaut vai zīmuli normāli noturēt rokās. Pašapkalpošanās prasmes. Pie mačkas toč to visu bērns apgūtu dārziņā, ne mājās, kur māre dzer, jājas un mūžīgi guļ un runā storijus.
29.04.2024 09:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)