Varone1 @ 28.04.2024 22:46ja pārdod dzīvokli un mašīnu tad jau smalkā villa diezvai būs LV.. moš tomēr visi uz USA
Jo reāli ņemot dzīvokli var izirēt un ja, piemēram, māja ir LV tad nav iemesla pārdot auto
Ar uzsvaru uz PĒDĒJĀS. Ēdu pēdējās zemenes, jo pēdējās ir visgaršīgākās, jo pēdējās. :D Un nepaspēja uztaisīt recepti ar zemenēm.SantaC @ 28.04.2024 19:03Egita atkal bomžo zemenes no Extra Berry. Pat kauns skatīties. ? Pati nevar atļauties strādājot NL. ?
Augustā paliks 36.mon_moiselle @ 28.04.2024 20:39Nez cik Egitai gadi? Pēc acīm diezgan izskatās
EmilijaArm @ 28.04.2024 22:28
Pēcis tirgo nost mitekli, viņa autiņu - laikam pošas smalku villu gādāt :)
Zebradivi @ 28.04.2024 22:22
No viņas vienkārši prasīja ievērot bērnu dārza noteikumus kā visiem citiem un aicināja uztvert nopietni audzinātāju lūgumus un mācību procesu. Viņai vienkārši neviens nedrīkst neko aizrādīt.
Tas bija Norvēģijas numurs. Nīderlandes numuri ir dzelteni.sauliiite.paula @ 28.04.2024 22:38Bet interesanti, ka Katrīnes bembim bija Nīderlandes numuri, diez gan ilgi ar viņiem nobrauca. Nez kas par iemeslu kapēc nereģistrēja uz LV numuriem.
Oj, es tiešām nedomāju, ka cilvēki nedzīvo bez parādiem. Es pati esmu dzīvojusi uz parāda. Man bija auto līzingā, pat vannasistabas remontam ņēmu patēriņa kredītu. un gan jau būtu arī hipotēka, ja manam draugam jau nebūtu īpašumā dzīvoklis... un man nav ne mazāko ilūziju, kā un kādi aizņēmumi ir cilvēkiem. arī maniem draugiem tādi ir. Vienīgā atšķirība ir tajā - ko mēs ar tiem darām. Es nevarēju gulēt labi, kamēr viņi vilkās. tiešām. man viņi ēda visus nervus. katrā ziņā katru papildus kapeiku, ko kaut kādā veidā saņēmu, uzreiz pārskatīju parādiem. arī citi cilvēki, kas man zināmi ar MILZU aizņēmumiem - netēlo, ka ir baigi biezie, un kāds naudas plūsmas uzņēmums ir NL, kamēr nav noseguši aizņēmumus. A te vispār. tas ir nodokļu parāds. Tas pat nav aizņēmums, kur aizņemies naudu, kas Tev nekad nav bijusi. Te - Tev nauda ir bijusi, tikai TU nenomaksāji valstij daļu no tā (un gan jau arī kādu nomuhļīto daļu). Tagad audzē %, IG stāsti, cik burvīgi pelni, a realitātē, strādā, lai maksātu %.Elizabeteeee @ 28.04.2024 14:45
+
Es negribu neko norādīt, bet gribu tikai atgādināt, ka lielākajai daļai cilvēku mašīnas, dzīvokļi, mājas kredītos, un katram var mainīties darba un finansiālā situācija, nevajadzētu būt tik augstās domās par sevi un domāt, ka dzīvojat bez parādiem
Lielākā daļa dzīvo parādos vēl vismaz 15 gadus uz priekšu, nevajag zaudēt saķeri ar realitāti
Vai ar ārzemju numuriem nebija cits bembis ko Pēteris itkā uzdāvināja? Jo es atceros, ka Katrīnes bembim numurzūme sakas ar KV (pirms arzemju numuriem) un 3 cipari. Vakar Sāgā redzēju Pētera brāli ar to KV bembi braucot. Atpazinu pēc numurzīmes.sauliiite.paula @ 28.04.2024 22:38Bet interesanti, ka Katrīnes bembim bija Nīderlandes numuri, diez gan ilgi ar viņiem nobrauca. Nez kas par iemeslu kapēc nereģistrēja uz LV numuriem.
Vai nu es nenolasiju viņas stāstā to briesmīgo attieksmi no Audzinātājas puses,vai es kautko nesaprotu,kur bija tā briesmīga attieksme.Pašās beigās? Pat sarakstes neko necienīgu neizlasīju 🤔Zeina @ 28.04.2024 22:18Nē Vucēnai tok tas būrītis tukš... vispār nekādas atbildības sajūtas. Ved bērnu uz dārziņu kad un cikos grib
Tam dārziņam vnk viņa bija apnikusi.
pleķis Juglā gan nav takā Living the dream.. pārdos dzivokli, behu un uz savu pleķi ar autobusu brauks ? Esi reāla tač. Ja Pīteram LV vairs nav darba bāzes tad skaidrs ka tur visi pakojās promsauliiite.paula @ 28.04.2024 23:03
Nu ne tak..Katrinei Juglā esot zemes pleķis uz kura cels privātmāju. Bez krendeles tapēc arī pārdod dzīvokli un mašīnu.
kad tad bērnība būs, ja 2-3 gados jau nopietni “MĀCĀS”.Cheating @ 29.04.2024 08:29Mums dārziņā arī skolotāja ir teikusi nedrīkst kavēt nodarbības un jāierodas vIsiem laikā. Tas nav mājdarziņā, tā ir privatā pirmskolas izglītības iestāde. Tur mācās, nevis pieskata bērnus. MĀCĀS. Ja es būtu skolotāja, ar šādu brīvdomātāju būtu nelaimīga.
Nitaris @ 29.04.2024 09:27kad tad bērnība būs, ja 2-3 gados jau nopietni “MĀCĀS”.