Merilda @ 10.03.2024 09:29Kāpēc man ir aizdomas, ka Vucēnai bērni bija palikuši vieni paši mājās?
CallMeAnnika @ 09.03.2024 22:28Precīzi. Gan jau forums pasmietos par viņu, bet ar laiku aizmirstu. Pēc aiziešanas no NL gan Taņai, gan Sandrai un AgneseiBoo dzīve ir tikai uzlabojusies, un visas ir atzinušas, ka ar NL iekrita dziļā bedrē.
Man šķiet, ka Egita NL paliek, jo ir draugos ar ex Saulieti un tāpēc nevēlas sabojāt attiecības. It īpaši, ja caur Katrīni Egita dabū dažas sadarbības, un retu reizi tiek viņas storijos.
KrūzīteDūzīte @ 10.03.2024 10:20
Cik izmisushai un vientuljai ir jabut Egitai, lai shadu draudzibu saglabatu? Tagad, stavokli esot, butu labak gramatas lasijusi, filmas skatijusies- nu kautko lai smadzenes sak stradat. Nevis sligtu vel dziljak- ludzoties sadarbibas IG un skrienot pakal Katrinei?♀️ zhel tas sievietes pat.
Attīstījusies augstākā degradācijas pakāpē. :Damnēzija @ 10.03.2024 00:51
Egita jau saka, ka viņa ir attīstījusies ?
Viņiem ir zeme, uz kuras plāno celt māju, bet nevarētu būt, ka pa šo laiku ir uzcēluši, jo pagājušā gada nogalē teica, ka vēljoprojām būvniecības izmaksas ir ļoti dārgas.amnēzija @ 10.03.2024 00:54
Mazums kādu māju uz īri noskatījuši.
Nav posts vai sludinājums. Var redzēt Līgas Upītes storijos.Scandinavian @ 10.03.2024 02:31Kurā postā ir tas sludinājums?
Dzelde @ 10.03.2024 10:46Galvenais darboties no pozîcijias - pietiks visiem!
CallMeAnnika @ 10.03.2024 10:54Viņiem ir zeme, uz kuras plāno celt māju, bet nevarētu būt, ka pa šo laiku ir uzcēluši, jo pagājušā gada nogalē teica, ka vēljoprojām būvniecības izmaksas ir ļoti dārgas.
Varbūt īrēs un paralēli cels māju, jo šādu dzīvokli var pārdot minimums par 200 000 eiro un uz augšu.
KrūzīteDūzīte @ 10.03.2024 10:20
Cik izmisushai un vientuljai ir jabut Egitai, lai shadu draudzibu saglabatu? Tagad, stavokli esot, butu labak gramatas lasijusi, filmas skatijusies- nu kautko lai smadzenes sak stradat. Nevis sligtu vel dziljak- ludzoties sadarbibas IG un skrienot pakal Katrinei?♀️ zhel tas sievietes pat.
Dzelde @ 10.03.2024 10:28Enerģētiski nl prasa daudz, pat no rīta nevar mierīgi pagulēt, bet pups studijā.
Elife @ 10.03.2024 12:43
Man arī viņu paliek jau žēl. Tiešām. Katrine jau jūtami viņu izmanto, jo Egita kaut vairs maz-tomēr nes Katrīnei naudu. Ar tam piecām meitenēm, kā Egita, pati Katrine arī turas uz ūdens. Pārejas jau nogrimušas, bet lai saglabātu draudzību ar Miss Katrīni-vēl paliek? Nu nožēlojami.
Man Egita īstenībā pat patīk, liekas laba mamma, sieva.