Egita ir līdere nodokļu parādniekos. :DSantaC @ 06.03.2024 14:19Man uz Egitas bomžošanu ir kauns skatīties. Nu, kur var tik zemu krist.
Ja nav naudas strādājot pasaules labākajā uzņēmumā priekš grūtnieču džinsiem, nopērc andelē. Viņa tak skaitās viena no līderēm, tā vismaz visas kladzina. Kāpēc nevar atļauties sev iegādāties grūtnieču apģērbu?
Viņa neko nepelna, lai varētu atļauties. Un MK malači, ka nesponsorē visas Egitas iegribas. Viņa nav pozitīvs piemērs.KrūzīteDūzīte @ 06.03.2024 15:56
40€ par dzinsam pat nav dargi! Pec tiem 3 menesiem tak kaut pardos. Bet vai nu skopums, vai NL ne suda nemaksa??
un kur tad Pretice? Vispār bez kvalifikacijas?amnēzija @ 05.03.2024 00:53
Foxai tas sapnis cik ātri parādījās, tik ātri izgaisa. Kā ziepju burbulis pārsprāga, noslēdzot kvalifikāciju, kura nevelk, lai tiktu uz Spāniju.
Viņa sapņo dzīvot ārzemēs. Ar viņas 400€ grūti būs tādu sapni piepildīt. Un šī summa viņai esot tā, kas nosedz maksu par dzīvokli.
Vivian10 @ 06.03.2024 17:16un kur tad Pretice? Vispār bez kvalifikacijas?
Taču gandrīz katru dienu rāda, kā “pako paciņas”. ?
Bet vispār, esmu šokā par to viņas suni - tas nav normāli, ka viņš non stopā lec kaimiņu sētā. Un Pretice tik ņirdz - kāds sunītis, kāds sunītis. Es to kaimiņu vietā jau sen policiju izsauktu.
Laurentī @ 06.03.2024 13:29Uzdāviniet kāds Egitai grūtnieču džinsus ??????????
Kas Tik Nebūs @ 06.03.2024 19:06Vucēnai ir nopietni jāpārbauda veselība. Tās apātijas un slikta dūša ir (iespējams) neskaitāmo drain-detox un neveselīgas ēšanas rezultāts. Naudas pelnīšana ir laba lieta, bet NL pelnot viss aizies zālēm. Vai tiešām viņas nav pietiekami gudras, lai vismaz pa īstam to visu nedzert gadiem...
Sonic @ 06.03.2024 19:54Egita tiešām jau par daudz bomžo. Viņa pārāk pamanāmi diedelē sadarbības ikdienišķām lietām. Pašlaik izskatās jau viegli pasūdīga situācija. Par māju gan jau maksā no dzīvokļa īres un atlikušo Oskars. Egita varbūt ēst var nopirkt un viss. Pat sev vairs nevar neko nopirkt. Agrāk stāstīja, cik forši, ka var nopirkt MK somiņu vai zābakus, neskaitot naudu, a tgd bikses nevar. Neereāli sūdīgi viņai iet.
thegaga @ 06.03.2024 20:23
pieneneee @ 06.03.2024 17:30
Talsiniecei ir kādi storiji? Laikam esmu nobloketa, neko neredzu jau pāris dienas ??
Un piekritu- par to suni jau labu laiku šokejos! Lai vai cik jauks, draudzīgs un visādi citādi labins viņai neliktos, tad tomēr man ka svešiniekam no tāda milža brīvība skraidot būtu pamatīgas bailes.
Kas Tik Nebūs @ 06.03.2024 19:58
Iespējams viņai būs jākārto maksātnespēja, vai jādomā kaut-ko, jo VID parāds ir ap 6000 un tikai palielinās. Nav skaidrs, ko viņa gaida
Vivian10 @ 06.03.2024 17:16un kur tad Pretice? Vispār bez kvalifikacijas?
Taču gandrīz katru dienu rāda, kā “pako paciņas”. ?
Bet vispār, esmu šokā par to viņas suni - tas nav normāli, ka viņš non stopā lec kaimiņu sētā. Un Pretice tik ņirdz - kāds sunītis, kāds sunītis. Es to kaimiņu vietā jau sen policiju izsauktu.
KrūzīteDūzīte @ 06.03.2024 15:56
40€ par dzinsam pat nav dargi! Pec tiem 3 menesiem tak kaut pardos. Bet vai nu skopums, vai NL ne suda nemaksa??
vivii @ 06.03.2024 21:55
Nu man arī liekas par traku 40€ tieši par grūtnieču biksēm, ja tās vajag uz 3mēnešiem. Es arī principiāli nepirku nevienu grūtnieču drēbi, jo neuzskatu, ka tas ir tās naudas vērts, pilnīgi pietika ar savām , pirms grūtniecības drēbēm un basic legingiem.
Lai gan Egita ir kukuu, bet šajā ziņā viņu saprotu uz 100%, neatkarīgi vai var atļauties vai nē.
SantaC @ 06.03.2024 20:40
Kāpēc izdzēsi bildes? Nezinu kādi tur kritēriji, lai saņemtu tās ziepes, bet Vucēna gan jau skaitās kā maznodrošināta daudzbērnu mamma.
zin kā, pie sevis vai ar draugiem, ģimeni apspriest - ok. Ja vnk šķiet par dārgu kaut kam tādam. Bet ja Egita pa visu internetu izbļaustās, cik viņai daudz naudas, ceļo, pērk visu pēc kārtas un ar to kārtīgi izlielās, stāsta, ka viņai ir sapņu dzīve un var nopirkt visu, tad stāvēt un sūdzēties par biksēm ir smieklīgi, zemi. Beigu beigās tie ir nepilni 15€ mēnesī. Nav nekas diži dārgs.vivii @ 06.03.2024 21:55
Nu man arī liekas par traku 40€ tieši par grūtnieču biksēm, ja tās vajag uz 3mēnešiem. Es arī principiāli nepirku nevienu grūtnieču drēbi, jo neuzskatu, ka tas ir tās naudas vērts, pilnīgi pietika ar savām , pirms grūtniecības drēbēm un basic legingiem.
Lai gan Egita ir kukuu, bet šajā ziņā viņu saprotu uz 100%, neatkarīgi vai var atļauties vai nē.