Rafam vemt no viņas visdrīzāk, ka gribas. Par bērniem piekrītu, nelikties ne zinis par viņiem, tas par pašu Rafu daudz ko izsaka.Zuzuu10 @ 25.02.2024 14:32daļẽji piekrītu, bet tāpat nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri vienkārši var pamest savus bērnus un nelikties ne ziņas, lai kāds būtu tas otrs vecāks.
Ja man būtu situācija, ka mans bērns dzīvotu pie otra, kaut caur tiesu, bet es visu darītu, lai viņu varētu satikt, parūpēties un palīdzēt. Tas ir mans bērns vnk, un man būtu vienalga ko tas otrs tur ņemas, jo bērns nav vainīgs pie pieaugušo kaut kādām “abidām”.
Bet katram savs, man personīgi tas nav saprotams.
magdalena333 @ 25.02.2024 18:33Fucundo, bet Marija jau pati meklēja spermas donoru, un to arī dabūja. Kā vēl to nosaukt, ja vīrietis nevēlas vairs bērnus, bet sieviete paslepus paliek stāvoklī, un tad veci pasūta? Un beigās jau Rafa to situāciju pieņēma, atvainojās, laikam par to kā bija pieņēmis šo paziņojumu, sūtīja ziedus šai, a Maša lepni šo jau publiski pasutija piecas mājas tālāk, jo tajā brīdī bija dabūjusi visu, ko vēlējās no spermas donora. Esmu sieviete, bet šādā situācijā nevaru nostāties Marijas pusē, jo uzskatu to par nožēlojamu rīcību, un viņai nav pilnīgi nekādu attaisnojumu, ka bērniem atņēma tēvu. Jā, atņēma, jo viņas rīcība vienmēr ir bijusi egoistiska, domājot tikai par sevi. Kā jau teicu, bērnu man žēl.
Facundo @ 25.02.2024 14:48
Nevienai sievietei dzīvē nenovēlu spermas donorus, kuri pēkšņi aizmirst un nemīl savus bērnus kad izšķiras. Un te Rafaelam nav pilnīgi neviens attaisnojums. Ja gribētu tad izdomātu ka satikt un kā rūpēties tie tomēr viņa bērni. Ilonam pat testu nav jātaisa viņš ir kā Rafaela klons.
aauuu @ 25.02.2024 19:23
Te tiešām jocīgi, ka Rafa par Vitu neliekas ne zinis. Varbūt arī interesējas, bet maša to nenes uz āru un tēlo. Jo varēja redzēt, ka viņš meitai bija ļoti pieķēries. Kaut kas tīrs tur īsti nav. Maša noteikti ar savām intrigām un meliem ir sapinusies un ir tā, kura liek šķēršļus. Rafa noteikti varētu ņemt meitu pie sevi un abi dalīt audzināšanu. Es neticu, ka viņš to nav piedāvājis. Un neticu mašai ne vārda to, ko viņa stāsta par Rafu. Viņa noteikti ir entos ultimātus uzstādījusi un šantažē. Viņai tas pierē rakstīts, ka ir bitchy bitch.
Merilda @ 25.02.2024 19:26
Marija taču bija ielikusi postu, ka no Rafas puses piedzīvojusi fizisku vardarbību. Tiesa gan, tas netraucēja saiet kopā, noīrēt māju, sapirkt mēbeles par viņa naudu un ieņemt otru bērnu.
SantaC @ 25.02.2024 20:08Es arī neticu Marijas stāstiem, ka Rafa šo sitis. Sen jau būtu zilumus atrādījusi.
Vēl atceros, kad viņa aizlidoja uz Ibizu, Rafa netaisīja durvis vaļā, jo Marija teica, ka viņš no viņas baidās.
Marimar @ 25.02.2024 20:51Pirmkaart jau bija iemesls kadel Rafa neticeja, ka Vita ir vinja meita... un bez iemesla ta pat vinju ari neizmeta no maajam. Kad uztaisija DNS vins atbrauca un sakartoja Mashai dzivi - maja, mebeles, viss vinjai bija labi un kartibaa, bet tad palika stavokli ar 3sho un tad kaut kas notika... Mashka saka, ka vinja izmeta Rafu, vins vinai ziedus sutija, bet - kaa ir patiesiba nezinam un tad ari Marija aizgaja no pinterest sapnu maajas un dzive palika tada kada palika. Pielauju, ka Rafa skaita kaut ko par Vitu, bet vins neuzskata, ka jasponsore Mashas luksusa dzives veids, jo pirms maajas vina dzivoja Zvaigznu ielas mini dzivokli. Ta ka ja ta panjemam lielos vilcienos, vinja nekad nav dzivojusi taadu nerealo dzivesveidu kadu rada, jaa, bija labaki laiki, varbut, bet nekas wooow, viss daudz maz ir bijis zem Rafas pasparnes, kad ir viena, tad priecajas par sadarbibas puteklu suceju.
izdarīt visu, lai bērnam nav tēva, vienīgais veids ir nogalināt viņu, tad var teikt ka atņēma vecāku.magdalena333 @ 25.02.2024 19:30Es neaizstāvu kā tā Rafu, bet nevar vienmēr visu norakstīt uz vīrieša. Ja sieviete ir cūka, un ir izdarījusi visu, lai bērniem nav tēva, tad es nevaru tādu sievieti aizstāvēt. Šeit nav tas klasiskais stāsts, ka tēvs vienkārši no bērniem atteicās, šeit ir stāsts, ka māte parādīja viņam durvis prom no bērnu dzīvēm. Šeit ir stāsts, ka vīrietis tika apmuļķots, Maša viņu publiski ir apņirgusi. Mēs jau varam te filozofēt, cik slikts tēvs, ka atteicies no bērniem, bet mēs zinām tikai daļu stāstu, un pat tā daļa ir neglaimojoša Marijai kā mātei un sievietei, baidot pat domāt kāda ir ikdiena ar viņu. Vai var pārmest to, ka vīrietis nevēlas ar tādu sievieti jebkādu kontaktu? Nē. Un vīrietis, kas ir izmantots kā spermas donors, viņam ir visas tiesības par tādu palikt.