KrūzīteDūzīte @ 24.02.2024 07:38
Galvenais, ka Marijai saskan vertibas ar NL un mr. President! To vienmer uzsver. Bet realitate- kadas tur vertibas? Sitas ka plika pa natrem?
Tanja toties ticeja sev, savai gimenei, un tagad ir apmierinata ar dzivi un piepildita. Prieks par tadiem cilvekiem.
CallMeAnnika @ 24.02.2024 13:06Atslodzes maratons un Jauniņo skola NL izveidota, lai mēneša beigās pievilktu astītes un sasniegtu vajadzīgo kvalifikāciju, lai tiktu uz Marbelju?
Janvārī Foxa ļoti priecājās par šo gaidāmo notikumu, bet vairs nav pat pieminējusi.
sauliiite.paula @ 24.02.2024 11:07Kas tad nu Kačiņa, biodrons nepalīdz vairs, ja jau slimo? Visu laiku sludini, ka palīdz, palīdz, bet izskatās, ka ne velna?? Tad varbūt beidz vienreiz dirst?
SantaC @ 24.02.2024 14:40
Kad nevarīgā Egita bija ciemos pie Kačas, Pēteris uz dīvāna sēdēja satinies šallē, klepoja. Gan jau Egita tūliņ arī paziņos, ka apslimusi. Grūtniecei it sevišķi ir ar galvu mazliet jādraudzējas.
Pēteris arī biodronu katru dienu dropē, kā tad tā, ka abi apslimuši. ?
Tie vairs nav veiksmes stāsti, tagad tie ir kļuvuši par stāstiem kā savu dzīvi nolaist pa burbuli, degradēties un sačakarēt saviem bērniem dzīvi.amnēzija @ 24.02.2024 14:17
Diez, ko trīs dienās tajā skolā tur stāsta ? tur to visu sviestaino informāciju var pastāstīt ātri, ja nelej pa vidu savus veiksmes stāstus..
Ex Sauliete jau kādu laiku ik pa brīdim saka, ka savā pirmajā līnijā paņems 3-5 meitenes, lai izaudzētu par stipriem līderiem. Kā nav, tā nav neviena. :Damnēzija @ 24.02.2024 14:17
Diez, ko trīs dienās tajā skolā tur stāsta ? tur to visu sviestaino informāciju var pastāstīt ātri, ja nelej pa vidu savus veiksmes stāstus..
CallMeAnnika @ 24.02.2024 16:17Ex Sauliete jau kādu laiku ik pa brīdim saka, ka savā pirmajā līnijā paņems 3-5 meitenes, lai izaudzētu par stipriem līderiem. Kā nav, tā nav neviena. :D
Sigita11 @ 24.02.2024 18:19Kāda var pastāstīt, kur ikdienā dzīvo Egitas meita..? Pēc komentāriem saprotu, ka pie tēva..? Vai es kautko putrojos..? Vai nebija tā, ka Egitai meita ir ar precētu vīrieti, kas bērnu neatzina...?
amnēzija @ 24.02.2024 18:25
Tagad jau viņām teksts, ka gaida tādus, kuriem ambīcijas un grib kaut ko sasniegt. Tos, kuri gribot pamēģināt, īsti nevajagot. Kur tad paliek tie, kuri grib strādāt tikai uz pārdošanām, bet komandu nevēlas veidot? Tādus nevajag, vajag tikai tos, kuri plēsīs tūkstošus ?
Viendien redzēju, ka kādā Chogan komandā ir cilvēks, kurš strādā tikai uz personīgajām pārdošanām. Un līderim pret šo nav iebildumu, arī ar šo cilvēku strādā atsevišķi, tikai viņa izvēlētajā virzienā.
Savā laivā NL līderes apsprieda citu kompāniju līderus, ka tie, kuri izsitušies, esot viņu NL bijušie cilvēki, ka citu kompānijublīderiem neesot tādu izmaiņu kā NL cilvēkiem, kuriem ļoti varot redzēt pirms un pēc. Ka viņu kompānija esot tā, kas šos cilvēkus izmācījusi. Nez, kaut kā NL kompānijā es tos cilvēkus īsti nemanīju, bet tieši citās kompānijās viņi ir sākuši augt. Tā pati Lita, tādu es pirms Chogan vispār nezināju, bet redz, kāda komanda ir izveidota. Pašiem sava mājaslapa, pašiem sava studija izveidota, kurā vada zoom, laivus. Uz visiem pasākumiem, tikšanām kopā ar vīru ierodas kopti, skaisti ģērbti, pārsvarā uzvalkos. Ļoti eleganti. Kamēr NL līderes uz tikšanos ierodas bieži vien kā uz ikdienišķu mājās pasēdēšanu džinsenēs, piemēram..
CallMeAnnika @ 24.02.2024 16:20MK stāsta, ka Egitai dzelzs deficīts ir bijusi ilgstoša problēma, bet grūtniecības laikā it īpaši.
Nerunāju par gaidību laiku, bet, Egita, kur tavi meli par ideāliem rādītājiem, jo lieto NL vitamīnus un pulverus ar vitamīniem?
Par Litu nezināju, kad viņa bija NL. Un viņas vīru Marija izsmēja par reklāmu poda tīrīšanas līdzeklim.amnēzija @ 24.02.2024 18:25
Tagad jau viņām teksts, ka gaida tādus, kuriem ambīcijas un grib kaut ko sasniegt. Tos, kuri gribot pamēģināt, īsti nevajagot. Kur tad paliek tie, kuri grib strādāt tikai uz pārdošanām, bet komandu nevēlas veidot? Tādus nevajag, vajag tikai tos, kuri plēsīs tūkstošus ?
Viendien redzēju, ka kādā Chogan komandā ir cilvēks, kurš strādā tikai uz personīgajām pārdošanām. Un līderim pret šo nav iebildumu, arī ar šo cilvēku strādā atsevišķi, tikai viņa izvēlētajā virzienā.
Savā laivā NL līderes apsprieda citu kompāniju līderus, ka tie, kuri izsitušies, esot viņu NL bijušie cilvēki, ka citu kompānijublīderiem neesot tādu izmaiņu kā NL cilvēkiem, kuriem ļoti varot redzēt pirms un pēc. Ka viņu kompānija esot tā, kas šos cilvēkus izmācījusi. Nez, kaut kā NL kompānijā es tos cilvēkus īsti nemanīju, bet tieši citās kompānijās viņi ir sākuši augt. Tā pati Lita, tādu es pirms Chogan vispār nezināju, bet redz, kāda komanda ir izveidota. Pašiem sava mājaslapa, pašiem sava studija izveidota, kurā vada zoom, laivus. Uz visiem pasākumiem, tikšanām kopā ar vīru ierodas kopti, skaisti ģērbti, pārsvarā uzvalkos. Ļoti eleganti. Kamēr NL līderes uz tikšanos ierodas bieži vien kā uz ikdienišķu mājās pasēdēšanu džinsenēs, piemēram..
No kurienes informācija, ka mācās prvātskolā?amnēzija @ 24.02.2024 19:02
Pēc kuriem komentāriem spriežot, meita dzīvo kaut kur citur? ? es laikam tad citus komentārus esmu lasījusi. Meitene dzīvo ar mammu, bet tiekas ar tēvu, viņš viņu vadā arī uz pulciņiem, piedalās arī finansiāli dzimšanas dienas ballītes rīkošanā. Gan jau, ka arī visādi citādi meitu finansiāli atbalsta, jo cik saprotu, meitene mācās privātskolā, tas arī nav lēts prieks.