Ļoti skaisti protams, ka Marijai vīrietis pie sāniem un izskatās laimīga, bet nu tā, maigi sakot, laizīšanās tomēr drusku par daudz
MissM @ 27.07.2023 09:19Man vienai tas Robčiks liekas pretīgs?
Apskatījos viņa IG - nu tāds narciss...
Un no Marijas neatliip, vismaz kazās jābūt nopietnākam, vai ne? Mājās tu vari darīt ko tu vēlies un kā tu vēlies.
ir ir tas pats, tāpēc tur vāvuļo par 4 gadiem.. savā telegram ar stāstija, ka jau kuro reizi mēģina veidot attiecībasPinky winky @ 27.07.2023 09:45
Ļoti tāds perverss izskatās. Fuj,es nezinu,kaut kas viņā atgrūž. Bet ja Marijai labi,tad jau kandidāts ir ok? tas ir tas pats Robčiks,ar kuru viņa jau iepriekš pinās? ?
Gaisa jaucēja @ 27.07.2023 09:51ir ir tas pats, tāpēc tur vāvuļo par 4 gadiem.. savā telegram ar stāstija, ka jau kuro reizi mēģina veidot attiecības
MTY @ 27.07.2023 09:58Vuceenai, jau pēdeja storie var redzēt ka tā laizījusies, ka Lūpukrāsa noēsta no lūpām :D
Puppet @ 27.07.2023 10:03Pahahahahah
Nu tas video ko Lauvas kundze ielika tik tizls.
Vīrs Acim redzami loti neerti jutas, megina bučot , bet šī atliec galvu tik tālu , ka jābučo zods.
Krizdole @ 27.07.2023 11:02
Jā, video tāds neveikls un no jaunā vīra puses dikti stīvs, no sērijas, kas jādara, tas jādara. Bet ja par kāzām, tad es teiktu, ka vismaz vietas izvēlē Egita ir pārtrumpojusi karalieni, jo tas dārzs, tās spuldzīšu virtenes izskatās ļoti, ļoti skaisti
Jā, man arī patīk kleita. Un ja godīgi, tad man pat šīs kāzas un kleita liekas skaistakas nekā ex Saulietei.Apple of my eye @ 27.07.2023 10:16Egitai skaista kleita un viņa labi izskatās.
Šādas kāzas arī TIK lēti nemaz nav.
Vucēna - nu ārprāts, nav komentāru
Vucēna nevar atpalikt no ex Saulietes.ManPatiikLasiit @ 27.07.2023 08:58Ļoti skaisti protams, ka Marijai vīrietis pie sāniem un izskatās laimīga, bet nu tā, maigi sakot, laizīšanās tomēr drusku par daudz :D
+ diez čalis zin ar ko sapinies? Interesanti šis ir ilgtermiņa attiecībām vai tikai priekš bērnu saimes papildinājuma ?
kapriza__ @ 27.07.2023 12:06Jā, man arī patīk kleita. Un ja godīgi, tad man pat šīs kāzas un kleita liekas skaistakas nekā ex Saulietei.