Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 410
Reģ: 16.07.2024
amnēzija @ 08.11.2025 15:57
Tā izpilddirektore sāka runāt angliski, un kur tad nu Latvijas uzņēmumā bez krievu valodas ?
Tur tāda atmosfēra kā tirgū. Izpilddirektore stāsta par produktiem un fonā visi savā starpā skaļi runā, un vēl skaļi izkliedz kaut ko pa visu zāli ?‍♀️ kultūra ??
Kas tad nu, ko tik grandiozā uzņēmumā tikai viens lielais līderis? ? un atkal pasākumā Viegliņš. Citu nav ko uzaicināt? ? Vai starptautiska mēroga mārketinga speciālisti (ar lielo burtu speciālisti, nevis šādi tādi, kas sevi tā sākuši dēvēt, jo savā uzņēmumā ir līdera pozīcijā) šai izcilajai kompānijai par dārgi?

Tur ir totāls tirgus. Pirmkārt, kā viņas ir saģērbušās. Vasiļevska- bože moi, zeme atveries m… ādas imitācijas kleita knapi pāri pakaļai. Viņas stils ir palicis apaļa nulle. Visas tur zābakos, parpalās. Ja es aizietu šitādā paskatā kaut vai uz Baltijas meeting sapulci, oi…, es šitādu klaunādi pat iedomāties nevaru. Viņām ir riktīgs krievušku stils. Galvenokārt bezgaumība, inteleģences neesamība un prastums. Forums viņām????? Tas tak tāds sādžas saiets, trūkst tikai pulverpankūkas. Un ar šito lepoties un atspoguļot soc. tīklos? Es nevaru…
08.11.2025 16:10 |

Reitings 7708
Reģ: 20.09.2022
Un atkal lietuviete lielās ar savu bonusu 15000€ vērtībā, kuru saņēma vēl NL laikā un tikai pēc cik tur mēnešiem kompānija "dzima" no jauna kā "JOYOU". Ar šo savu lielo nopelnīto naudas summu lielījās jau JOYOU nosaukuma atklāšanas dienā...
Kāda jēga, katru reizi, maksāt no savas kabatas tādas summas par šiem pasākumiem, lai dzirdētu vienus un tos pašus stāstus? 🤣
08.11.2025 16:37 |

Reitings 7708
Reģ: 20.09.2022
Matilde23 @ 08.11.2025 16:10

Tur ir totāls tirgus. Pirmkārt, kā viņas ir saģērbušās. Vasiļevska- bože moi, zeme atveries m… ādas imitācijas kleita knapi pāri pakaļai. Viņas stils ir palicis apaļa nulle. Visas tur zābakos, parpalās. Ja es aizietu šitādā paskatā kaut vai uz Baltijas meeting sapulci, oi…, es šitādu klaunādi pat iedomāties nevaru. Viņām ir riktīgs krievušku stils. Galvenokārt bezgaumība, inteleģences neesamība un prastums. Forums viņām????? Tas tak tāds sādžas saiets, trūkst tikai pulverpankūkas. Un ar šito lepoties un atspoguļot soc. tīklos? Es nevaru…

Un tāda stila kurpēs, ar atvērtu purngalu un vēl striķīšiem ap kāju, uz skatuves arī nekāpj 🤭
08.11.2025 16:45 |

Reitings 6883
Reģ: 29.04.2024
Tikmēr imperatore Maša gatavo visparastāko picu, no lētākajiem maxima produktiem un priecājas, ka tas viņai izmaksā tikai 20 eiro..
Teikšu godīgi, man paliek kauns par viņas blogu, storijiem, izskatu utt. Vienkārši kauns..
Es viņas vietā šodien stāstītu ko īpaši krutu, ta lai redz, ka tiešām imperatore, un nepiedalās Joyu pasakumā, jo negrib, nevis nevar.
Vai arī neradītu neko, lai visi domā ko grib. bet viņa vēl vairāk izgāžas un sevi parada, ka viss ir slikti. Viss.
08.11.2025 17:44 |

Reitings 3223
Reģ: 15.09.2023
ZANZEZAN @ 08.11.2025 17:44
Tikmēr imperatore Maša gatavo visparastāko picu, no lētākajiem maxima produktiem un priecājas, ka tas viņai izmaksā tikai 20 eiro..
Teikšu godīgi, man paliek kauns par viņas blogu, storijiem, izskatu utt. Vienkārši kauns..

Tā pica izskatās izcili pretīgi. Tur max izmaksas ir 5 eiro. Tā pamatne ir pretīga pēc garšas. Varēja nopirkt Dobeles dzirnavnieka gatavo maisījumu picas mīklai, būtu daudz labāk.
08.11.2025 17:48 |

Reitings 725
Reģ: 06.08.2024
Marijas pica izskatās līdzīgi lienes kivičas sautējumam. Nezinu, kā var bērnam likt kaut ko tādu ēst.
08.11.2025 17:59 |

Reitings 6883
Reģ: 29.04.2024
Kas tas par stilu, zābakos uz pasākumu, kas ir iekštelpās? Pie svinīgās kleitas, kādi zābaki...
08.11.2025 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits