amnēzija @ 08.11.2025 15:57Tā izpilddirektore sāka runāt angliski, un kur tad nu Latvijas uzņēmumā bez krievu valodas ?
Tur tāda atmosfēra kā tirgū. Izpilddirektore stāsta par produktiem un fonā visi savā starpā skaļi runā, un vēl skaļi izkliedz kaut ko pa visu zāli ?♀️ kultūra ??
Kas tad nu, ko tik grandiozā uzņēmumā tikai viens lielais līderis? ? un atkal pasākumā Viegliņš. Citu nav ko uzaicināt? ? Vai starptautiska mēroga mārketinga speciālisti (ar lielo burtu speciālisti, nevis šādi tādi, kas sevi tā sākuši dēvēt, jo savā uzņēmumā ir līdera pozīcijā) šai izcilajai kompānijai par dārgi?
Matilde23 @ 08.11.2025 16:10
Tur ir totāls tirgus. Pirmkārt, kā viņas ir saģērbušās. Vasiļevska- bože moi, zeme atveries m… ādas imitācijas kleita knapi pāri pakaļai. Viņas stils ir palicis apaļa nulle. Visas tur zābakos, parpalās. Ja es aizietu šitādā paskatā kaut vai uz Baltijas meeting sapulci, oi…, es šitādu klaunādi pat iedomāties nevaru. Viņām ir riktīgs krievušku stils. Galvenokārt bezgaumība, inteleģences neesamība un prastums. Forums viņām????? Tas tak tāds sādžas saiets, trūkst tikai pulverpankūkas. Un ar šito lepoties un atspoguļot soc. tīklos? Es nevaru…
ZANZEZAN @ 08.11.2025 17:44Tikmēr imperatore Maša gatavo visparastāko picu, no lētākajiem maxima produktiem un priecājas, ka tas viņai izmaksā tikai 20 eiro..
Teikšu godīgi, man paliek kauns par viņas blogu, storijiem, izskatu utt. Vienkārši kauns..