Elizabeteeee @ 31.10.2025 12:31
Es tā neesmu sekojusi tik daudz līdzi tam Marijas dzīves gājumam, palabojiet mani, ja kļūdos. Man tomēr liekas, ka Marijas dzīve nav nekas īpašs, drīzāk parasta cilvēku dzīve.
Cilvēkiem tā dzīvē bieži gadās. Cik sapratu nāk viņa no samērā pieticīgiem apstākļiem, gadījās iespēja kādu laiku pelnīt vairāk, bija vīrietis turīgāks, un tad pašķīrās. Principā, ne līdz galam saprotu par kādu lux dzīvi īsti iet runa. Tas, ka bija iespēja nopirkt nedaudz dārgāku mašīnu, dažas brendu somiņas? Nu, tas ir smieklīgi. Marijas dzīve tik parāda to, kā cilvēkiem notiek, ja vienu reizi parādās iespēja nopelnīt vairāk un, kas notiek ja neizmanto līdzekļus lietderīgi, nekas vairāk. Ticiet man, daudziem cilvēkiem dzīvē ir kritumi, atlaišanas no darba, šķiršanās. Tas viss tiek pasniegts tā it kā viņa ir vienīgais cilvēks uz pasaules, kurai tā gadījās. ?
MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10
Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
pap*sa un nodzēra. Normāli cilvēki ar viņu vairāk nepinas. (Cik nu normāli ir NL vai jojū.)MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10
Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
Arí Egita viņai vairāk neseko. Tikai Katrīne.Wtf @ 31.10.2025 21:50Paskatījos un šķiet, ka maška neseko ig katrīnei un egitai, nez vai sen jau? Vispār man arī liekas tieši kā tā sekotāja raksta, ka ar to sektu galīgi nojūgusies.
Sezam @ 01.11.2025 07:56
Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?
Domāju, ka Katrīne, Inga un Rita paliks draudzene, bet kas to zina, jo Elīna V. arī bija četrotnē agrāk.Mashka Kakashka @ 31.10.2025 22:21
Neviena no NL/JOYOU vairs nebūs draudzenes, ja caur viņām neienāks nauda. Tas pats būs ar Katrīni, Egitu un Ingu. Tiklīdz kāda aizies no NL/JOYOU, draudzībai būs beigas.
Egita nebija. Tagad ir pievienota klāt. :DSezam @ 01.11.2025 07:56
Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?
CallMeAnnika @ 01.11.2025 11:19Egita nebija. Tagad ir pievienota klāt. :D
Mašai ir tāda pati kvalifikācija kā Talsu Ingai. Interesanti, kāpēc viņa tur neparādās. :D
lieniite2015 @ 01.11.2025 10:18Arí Egita viņai vairāk neseko. Tikai Katrīne.
Tāpēc jau uz kāzām nebija ne apsveikumu ne kā.
Tikai Maša vina uz viņu abu kāzām
Štuku. :D :D Kātad. PRO kvalifikācija saņem + - 1000 eiro ar dāvanu naudu, Mašai ir vēl kvalifikācija zemāk.Sezam @ 01.11.2025 12:58
Nu Maška reāli ieleca pēdējā vilcienā aprecoties, īpaši tādu no draudzes- kaut kā nebūt vismaz spēs izdzīvot, jo viens ir skaidrs, pat ja no yoyou saņem kaut štuku-visu taboru, mustangu pavilkt ar to nav iespējams.
Un līderu topā nav, jo to visticamāk veido, organizē Kača.
Visu, ko bērni līdz šim ir redzējuši, ir naids, dusmas, vienaldzīga attieksme un riebums pret dzīvi.Tutuvojies @ 01.11.2025 16:04Mēs neredzam soctīklos visu Maškas ikdienu, bet man nav radusies sajūta, ka bez svētdienas dievkalpojumiem viņas bērni vēl kā tiktu mācīti ticībā. Šķiet tiešām smieklīgs tas sašutums par Helovīnu - viena diena krāsojot ķirbīti un spociņu jau nu nepārvilks bērnus sātana pusē, ja mājās stiprina citas vērtības. Bet neko jau nestiprina, jo vērtību tak nav - ir plika diršana, lai atpelnītu palīdzību no sektas. Nāk atkal vecā Maška ārā, kas ar to tupo smīniņu gāž ārā sūdu, bet domā, ka nes gaismu.
Tutuvojies @ 01.11.2025 16:04Mēs neredzam soctīklos visu Maškas ikdienu, bet man nav radusies sajūta, ka bez svētdienas dievkalpojumiem viņas bērni vēl kā tiktu mācīti ticībā. Šķiet tiešām smieklīgs tas sašutums par Helovīnu - viena diena krāsojot ķirbīti un spociņu jau nu nepārvilks bērnus sātana pusē, ja mājās stiprina citas vērtības. Bet neko jau nestiprina, jo vērtību tak nav - ir plika diršana, lai atpelnītu palīdzību no sektas. Nāk atkal vecā Maška ārā, kas ar to tupo smīniņu gāž ārā sūdu, bet domā, ka nes gaismu.
Mashka Kakashka @ 31.10.2025 22:39
Tas, ka māte un tēvs nav bijuši spējīgi izveidot “normālu” ģimeni, nenozīmē, ka bērniem nebūtu jāzina, kas ir ģimene. Protams, ka ģimene var būt arī tikai ar mammu, vai tikai ar tēti, situācijas ir daudz, iemeslu ir daudz, bet bērniem ir jāmāca, ka ir iespējams labs ģimenes modelis, ja vien to vēlas abas puses. Marija ir tik toksiska pret ģimenes modeli, ka Vitas apsveikumus tēva dienā izmeta miskastē, parādot tos Instagram storijos. Būtu saviem bērniem labāk mācījusi un stāstījusi, ka viņiem ir tēti, bet katram dzīves izvēles ir tādas kādas ir, mēs visi esam tikai cilvēki un pieļaujam kļūdas. Marija saviem bērniem tēvus nocērt kā ar cirvi. Skumji. Cietīs tikai un vienīgi bērni.
Anncha @ 01.11.2025 17:13Kerija tika x faktorā uz krēsla?
amnēzija @ 01.11.2025 22:25Kad bija tā "klientu diena"? Kaut kā nav dzirdēti sajūsmu stāsti, cik viss bija forši un cik daudz ieinteresētu cilvēku bija ieradušies ?